Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patek Fülöp Z

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Exkluzív! Interjú Budai István nagyúti, kompolti üzletemberrel, aki úgy döntött elindul az önkormányzati választásokon Blogunknak rövid interjút adott Budai István  nagyúti, kompolti lokálpatrióta, filantróp üzletember, aki több évtizedes csendet megtörve kizárólag blogunknak adott interjút…..
Mióta új csaja van a füzesabonyi földhivatalban, teljesen fel van pörögve a  fideszből kirúgott komplexusos ragyásképű bohóc. Ügyfelével az izzadságszagú, remegő Egyed Lászlóval jelent meg nemrégiben a Füzesabonyi Járásbíróságon Gondos, mert ügyfelét a Tarna kiszivattyúzása, vízének kilopása miatt…..
Segítene valaki eligazodni ebben a nagy kuszaságban?  Jól látjuk, hogy Nyitrai Zsolt csicskái, Berecz Kálmán a komcsi kápolnai polgármester, Gondos István a füzesabonyi politikus és ügyvéd bűnöző, Juhész Attila Simon bukott vármegyei közgyűlési elnök  éppen ismét ráront a Fideszre? Jó, tudom…..
Az Aldebrőn kiskirálykodó, fenyegetődző, nagyurat játszó Egyed László itt csak egy a mások tekintetét kerülő gyáva kis szar alak.  Megkezdődött a Tarnát elpusztító alávaló gengszter, Egyed László büntetőpere a Füzesabonyi Járásbíróságon.  Olvasónk, aki - szerencsés egybeesés - éppen más ügyben…..
Május 6-án, hétfőn, délelőtt 10-kor a Füzesabonyi Járásbíróságon megkezdődik a Tarna folyó vizét kiszivattyúzó, élővilágát elpusztító aldebrői borászat tulajdonosának büntetőpere. A tárgyalás nyilvános, azon részt vesznek a Szurkolók az állatokért mozgalom és a Macskaárvaház Alapítvány aktivistái,…..
Kátyuzás botrány Kápolnán Botrányos kontár kátyuzás helyszíne és elszenvedője Kápolna: Berecz Kálmán a település ámokfutó polgármestere kampányol, hiszen a következő öt éves luxusfizetéséért küzd - és  a munkaerőpiacon nem túl kelendő figuraként számára óriási a tét. Az ellenzéknél mutyizó, Egerben…..
Biztosra ígérni csak azt tudja, hogy még öt évig szívesen felvenné a milliós fizetését. Annakidején Egerben Berecz Kálmán féltestvére, Berecz Mátyás az ígérte a parlamenti választásokon, hogy “second hand messiásával” Márki Zay Péterrel együtt elhozzák a Kánaánt.  Nem voltak túl meggyőzőek: Berecz…..
Azt már megszokhatták a kápolnaiak, ha úgy tetszik, immáron hírértéke sincsen, hogy még regnáló polgármesterük egri luxuséttermekben rendszeresen randevúzik politikai gengszterekkel. Ezeknek a találkozóknak a témája is szinte mindig ugyanaz: Berecz Kálmán valamilyen jól fizető állást kér magának és…..
Miután az egriek korábban elzavarták a választásokon Berecz Mátyás politikai kretént Egerben, megteszik-e ugyanezt a botrányt-botrányra halmozó politikai gengszter testvérével, Berecz Kálmánnal Kápolnán?  Sikerülhet-e végre Egerben, a Felsővárosi választókörzetben megalázóan nagy fölénnyel…..
A falu csődközelben, káoszban, súlyos erkölcsi válságban. Szeméthegyek, kóbor kutyák, korrupció, nepotizmus, áttekinthetetlen mutyik, rendezetlen számlák és viszonyok.  Mindeközben a milliárdos Berecz klán családi vállalkozásként szipolyozza az egyre szegényedő falut. Berecznek mennie kell, mert…..
Elnök úr!  Ugye tudja, hogy mit sem ér a kommandós múlt, a harciművészeti jártasság, ha az kóros és szánalmas erkölcsi, közéleti gyávasággal párosul.  Ön hobbivadászként nem fél, nap mint nap, Istent játszani, és saját (erkölcsi) hatáskörében eldönteni, melyik - ön szerint - “selejtes” állatot…..
Berecz mostanában stílust váltott: parasztbiciklis, zsebesnacis félkegyelmű falubolondjából öltönyös kültelki politikus gengszterré, egyfajta  balázszoltánparódiává  stylingolta át magát.  Nem véletlenül mondják: összenő, ami összetartozik: Berecz és Balázs, ez a két takonygerincű közéleti…..
Képviselő urak, tényleg úgy gondoljuk, hogy illendő lenne valamifajta logikus magyarázattal szolgálni arra, milyen viszony ápolnak Önök Deák Boldizsárral, akivel néhány héttel ezelőtt politikailag intim pozícióban fotózkodtak egy egri rendezvényen. (Természetesen az is jó kérdés, milyen rendezvény…..
A jogász-közgazdász végzettségű kápolnai polgármester, Berecz Kálmán neve újabb ügyvédmutyi kapcsán vetődött fel - derítette ki a az egriügyek és az egriválasz hírportál. Mint emlékezetes, korábban már kiderült: a fideszből elzavart hírhedt füzesabonyi politikai gengszter, civilben ügyvéd Gondos…..
Dr Illés Zoltán egyetemi tanár, az Orbán kormány korábbi államtitkára, az Építési és Közlekedési Minisztérium miniszteri biztosa is őt ajánlja Hajdúné Farkas Ildikó pedagógus személyében kihívót kapott Kápolnán Berecz Kálmán jelenlegi polgármester, aki korábban Egerben az Evat Zrt…..
Tisztelt országgyűlési képviselő úr, polgármester úr, alpolgármester urak, képviselők, városi cégvezetők, ellenzéki és kormánypárti politikusok! Tudnának magyarázatot adni arra, hogy valójában mi folyik itt Egerben?  Tudnának magyarázatot adni arra, miként lehetett, és milyen rejtélyes okból…..
“Két éve Egerben csináltam bolondot magamból, most Budán is sikerült.”  Amit Berecz Mátyás az Egri Vármúzeum korábbi igazgatója, egri önkormányzati képviselő, egri alpolgármester, ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt, majd a DK által a budapesti Vármúzeumba menekített közismert futóbolond saját…..
Balázs Zoltán köztörvényes bűnözőként és rendőrségi besúgóként is régi rutinos versenyző. Többszáz elkövetett és megúszott bűncselekmény, több tucat feldobott és tönkretett bűntárs maradt hátra bűnözői karrierjének útján. Az a tény, hogy mindeddig, mindig megúszta a letöltendő börtönt, nos abban,…..
 A szélhámosságért, megtévesztésért, áltudományosságért járó "Lapos Föld Díj" idei várományosa a Homeopátiás Orvosok Egyesület, amelynek Berecz Kálmán körzeti orvos apja az egyik oszlopos tagja. Túl sok szót nem szentelnénk a "homeopátiás orvoslás" megítélésére.  Ami bizonyos: a homeopátia…..
Hahó vitézlő Berecz Matyesz!  Kommentelgetünk, kommentelgetünk....te szerencsétlen flótás.  Ez maradt neked, te szánalmas luzer: szidhatod Mirkóczki Ádámot és Pajtók Gábort a facebookon.  Amúgy Nyitrai Zsolttal és Ringert Csabával mi újság?  És Mirkóczki Zitával? Intim még a kapcsolat?  Jó,…..
Fuldokolva, rángatózva, toporzékolva követelt a közpénzek ügyében transparenciát Eger stabilan második leggyűlöltebb politikusa, Mirkóczki Zita képviselő asszony Eger város szenvedélyes hangulatú közgyűlésén. (Ahol mellesleg az a megtiszteltetés érte apró kis oldalunkat, hogy Dr Pápai Ákos képviselő…..
Igen. Május 6-án, a Füzesabonyi Járásbíróságon, természetkárosítás bűncselekménye miatt, végre vádlottként kell megjelennie a - sajnos -szabadlábon védekező, magát rendszeresen borásznak hazudó, valójában szőlővesszők szaporításával seftelő Egyed László nevű szarházinak. Ő az, aki beházasodva a…..
Van Egerben egy olyan szerencsés - és gátlástalanul korrupt - helyi politikus, aki az egyik városi cég beszállítójától hosszú ideje havi nyolcszázezer forintot kap zsebbe, amiért annakidején “elintézte”, hogy ez a cég kapjon meg egy munkát.  Egy férfiről van szó, ezért nevezzük őt - egyelőre -…..
“Bizonyítékok zárt logikai láncolata.” Így nevezi az ügyészség azt a helyzetet, amikor több, egymástól független tényadatnak, azokat egymással összefüggésben vizsgálva, időrendbe összefűzve, bizonyító ereje van.  Paktumot kötött Berecz Mátyás az Egri Vármúzeum egykori igazgatója, és Nyitrai Zsolt…..
Azt hallottuk, hogy a munkaidődben, amikor a több mint egymilliós fizetésért Kápolna község ügyeit kellene intézned,  már megint Egerben rezsiztél az alkoholista, gyógyszerfüggő haveroddal és fárasztottatok egy egri politikust azzal, hogy legyenek szívesek mások buktassák meg neked Mirkóczki…..