Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ditakai

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem sajnos csak rossz emlékeim vannak a János kórházról. Anyukám szeptemberben került be eszméletvesztés miatt a neurológia osztályra.Kiírták neki az EKG vizsgálatot, csak elfelejtették megcsinálni.Tehát nem derül ki ,hogy mi okozza a napi 4-7 eszméletvesztést neki.inzulinos…..
ditakai 2010.10.31 20:20:13
20 evesen terhes lettem, volt nagy boldogsag. Mar az nem volt egyszeru, hogy akkor terhes vagyok-e, mert a teszt amit vettem eloszor negativ volt, majd ket nap mulva mar pozitiv. Gondoltam biztos mert meg korai, sebaj, menni kell a dokihoz. Anyukam javaslatara az o dokijahoz mentem, mar en is nala…..
Olvasónk és egyben autóm megvásárlója totálkárosra törte a Subaru Forestert. Ennek a történetét meséli el, okulásképp mindazoknak, akik azt hiszeik, nekik mindent lehet. Kapnak a belső sávban szöttyögők is. Az ominózus napot megelőző három éjszaka igen rövid volt, a…..
ditakai 2009.10.22 13:58:14
ditakai 2009.10.22 14:46:20
@Alf: "jobbratartás, ilyesmi ugyebár..." - ezt elfelejtette utánadobni a szerver :-) amint beírtam tudtam, hogy megtalál még valaki miatta, de nem volt kedvem utólag megyarázkodni
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
  Manapság, amikor szinte másról sem hallani, mint a válságról, s arról, hogyan és kiknek a rovására takarékoskodjon az állam, nehéz indulat nélkül hallgatni azokat az érveket, hogy hol nem érdemes összébb húzni a nadrágszíjat, mert ezzel „csak keveset”…..
Idióta kacatok Japán szexgép 2008.10.22 19:22:00
Szerintem a videónál nem tudom jobban leírni, de a lényege az, hogy a megfelelő mozgás, intenzitás és irányt is be lehet állítani, egyszóval a gép helyettünk szeretkezik. De azért még kézzel kell berakni, azt nem csinálja meg helyettünk. http://view.break.com/570007 - Watch more…..
Az alábbi levélhez azt is jó lenne tudni, hogy mi lett a csalakmény pontos minősítése. És legalább levélben fel kellene venni a kapcsolatot a hatóságokkal, mert a határon könnyen lekapcsolhatják a gyanúsítottat. Tisztelt Zugügyvéd!Az elévülésröl szeretnek kerdezni. A…..
Legkitartóbban visszatérő naiv olvasónk, Darwin Dij legúutóbbi kalandja során azt tapasztalhatta, hogy a kvázi monopolhelyzetben lévő Hunguest Grandhotel Galya akkor is szeretettel várja vendégeit, amikor egy csodálatos körpanorámás konferenciatermet építenek, biztosítva a városi…..
Az EU hazavágja a szép ipodokat – adta hírül az Appleblog a minap. Mindig érdeklődve olvasom azokat a cikkeket, bejegyzéseket, amelyek Brüsszel gaztetteiről szólnak. Lássuk, miről is van szó ebben az esetben.   Az Európai Parlament és a Tanács az…..
   Pálinkás József, közéletünk egyik legrokonszenvesebb politikusa az MTI-nek adott nyilatkozatában tért ki újból a kérdésre annak kapcsán, hogy csütörtökön A közoktatás és a tudomány kapcsolata – tehetséggondozás címmel előadást tart Hajdúszoboszlón,…..
Amióta Peter Oppenheimer elejtett egy megjegyzést az idei év nagy dobásáról, amivel a konkurencia állítólag évekig nem tud majd versenyezni, sorra jönnek a találgatások. Néhány hete titokzatos informátorok arról adtak hírt, hogy az (állítólagos) októberi esemény a Brick-ről…..
LouiSe igazán türelmes, mintegy fél évet várt az Almárium válaszára - hova is tűnt az eredeti akkumlátora, amikor kicserélték a billentyűzetét, ami viszont rossz -, mielőtt a Homárnak is átlőtte panaszát: Az alábbi levéllel indul a történet, aminek sajnos azóta sincs vége -…..
comment:com Szóviccsztárok 2008.10.02 13:30:00
Hogy vegyük fel a flitteres szmokingot, kocogtassuk meg a reflektor fénykörében felállított mikrofont aztán tényleg küldjük el őket a picsába? De úgy igazán, szimatszatyros bölcsészezzünk, meg brókerezzünk habzó szájjal, sőt még szexuális aktus közben ábrázolt…..
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..
Lányok, én próbállak benneteket arra ösztönözni, hogy találjátok meg a saját stílusotokat és a kérészéletű divattrendeket mindig alaposan átgondolva, csak akkor integráljátok bele ebbe, ha igazán a magatokénak érzitek  - de most kénytelen vagyok…..
Levélírónk, kinek nevét csak mi tudhatjuk, a lopakodó járművekkel kapcsolatban írt nekünk. Pontosabban azokról a vezetőkről, akik sötétben is stresszmentesen közlekednek, macskákat megszégyenítő éleslátással, csak arra nem gondolnak, hogy ezzel a többiekre hoznak szívbajt.…..