Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carl Peter Bowman

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nuuvella - Az irodalmi portál Megújjult, csak még hiányzik némi szerelmi történet. Vagy legalább érzelmi reakció, meg pénz is kellene hozzá. Azt pedig olyan helyről várok, ami kifejezné, hogy lehet óvni olyat is, aki megérdemli, mert esetleg harcolt, és vérmesen, de a szeretet is az igazság…..
Megtenné, hogy igazolja, hogy jogszerűen járt el? Én megtartom az e-maileket, mert kell a domain-jük átvételéhez, ez ugyanis elég komoly provokáció, és más jogsértést is felvet, legalább személyes adatokkal való visszaélést. 2022. okt. 16. dátummal, 14:40 időpontban ...gmail.com>…..
Nuuvella link "Nem vagyok jogász, de arra emlékszem, hogy régen a film egyik nagy tévedését már kiveséztük jogban jártasabb ismerőseimmel. Arról van szó, hogy nem odaillő szerződési feltételek egy szerződésben semmissé teszik a szerződést, de legalább az oda nem illő szerződési pontok…..
Nuuvella link Elkészült az A forrás - az élet értelme novella utolsó fejezete, ami a nem fikció kategóriába tartozik, és így is gondolom. Ingyenesen is olvasható...
Nuuvella link Nem biztos, hogy mindenki úgy gondolja, hogy jó ötlet, vagy etikus, ha vállalkozást indít...
Nuuvella link Ingyen is olvasható az új rész, kapcsolódik az előző két fejezethez, és szülői, nagyszülői gondoskodást vagy kapcsolattartást is hangsúlyozza...
Nuuvella link Kicsit utópisztikus, de logikus, és szerintem nagy valószínűséggel létező rendszer víziója...
Nuuvella link Elkezdődött egy új novella írása, az első négy fejezet már elérhető a Nuuvellán...
Amdileila - Az érvelés v.2 A novella, illetve a két novella egyik záró fejezete. A témát még egy fejezetben körbejárom, és ténylegesen csak érvként ajánlom ezt a részt, nem pedig valami letaglózó gondolatként...
Egy meglepő beszélgetés zajlik le Carlton és Amdileila között. Szemrehányást kap Carlton az elavult ötletek miatt, és érveléssorozat veszi kezdetét. Védőbeszéd készül a létezés különös alanyai számára, és egy áldozati rendszer alanyainak az érdekében. Felépítettem egy lehetséges rendszer…..
Tapasztalatszerzés akkor is, ha félbeszakadt életút mellett kell azt biztosítani. Ez az elmélet, ami nem nélkülözi az utópisztikus gondolatokat, de mégsem utópia. Anyukám emlékére írtam, kicsit idealizált gondolatokkal, talán nem is lenne kivitelezhető egy ilyen rendszer, de azért a legfőbb…..
Mi lesz velem, ha elér valamilyen komolyabb betegség, vagy balesetet szenvedek? Lesz-e lehetőségem befejezni a megkezdett életutam, akár passzívabb kapcsolattartás mellett?Ilyen kérdések fogalmazódtak meg bennem egyik unokázós, családlátógatós eseményem során. Jó ha az embernek van kapcsolattartása,…..
Az e-könyv megjelentetésével szeretném megvárni az Amdileila novella végét, mert az A kőbe vésett jövő novellával együtt szeretném egy e-book-ban közzétenni a kettőt. Az A kőbe vésett jövő novellám egy kicsit szétszórtabb, bár kerek történet lett belőle, de a novella elején még nem igazán…..
A Földi és a Gvokra civilizáció között megkötendő szövetségről tárgyal a két fél.De hát mit is tudna felkínálni a kevésbé fejlett emberiség? Hát egy nagyszerű áldozatok életút programjaként kialakított rendszert.Egy érdekes fizikai létezés mellett megvalósuló virtuális világ, mint áldozatok életút…..
Elkezdődött egy új novella írása, az első fejezet már olvasható a nuuvella-n (cím a linkeknél jobbra). A kőbe vésett jövő alapjaival íródik, de önálló novella lesz. A Földi és a Gvokra civilizáció találkozása után, egy kialakuló szövetség kezdeti időszakában a Gvokra nép egyik tagja szemszögéből…..
Megjelent az első sci-fi novellám A kőbe vésett jövő címmel, már olvasható a Nuuvella-n (cím a linkeknél jobbra). E-könyv változatban 75 oldal terjedelmű. Hamarosan e-könyvként is megvásárolható lesz. Ajánló A történet egy napjainkra általánossá vált képességet vesz alapul, aminek a…..