Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamFZR

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álláskeresés során látott munkáltatói törvénysértések a diszkrimináló álláshirdetésekkel kezdődnek, és ha esetleg mégis odajutsz, hogy konkrét, szerződéses állásajánlatot kapsz, még mindig érhetnek meglepetések. Ezek azok az alkuk, amiket úgy tálalnak, hogy megoldjuk okosba’, de valójában ezekkel…..
adamFZR 2016.02.16 23:51:15
@Richard Xenos: Ha te a bizniszben vagy, akkor ugyanúgy tudod mint én, hogy a legmocskosabb üzlet a vendéglátás. 4-8 órás bejelentések, sokszor a szervízdíj 2-3%-ból fizettetve (azt levonva) a pincérekkel (a konyhán meg úgy alakítják a pontokat, hogy jó legyen a tulajnak), 15-16 órá (törvénytelenül) hosszú hosszú műszakokkal, szabadság nem megadása (vagyis mehet az ember, de tegyen rá félre, nincs arra fizu) és sorolhatnánk. És ez az általános. Persze lehet hotelbe menni étterembe, ahol áltlaában a hivatalos dolgok rendben vannak, szaros 120-130-akért. :)
Teszteld le, átprogramozta-e már az agyad a pornó? Olyan életet szeretnék, amit élvezek, szeretnék boldog lenni. Amikor reggel felébredek, azt akarom érezni, hogy ez egy szép, új nap, ami tele van izgalmakkal, örömmel, aminek minden percét élvezhetem. Vonzódni szeretnék a páromhoz, intelligensnek,…..
adamFZR 2015.12.21 22:50:41
@Fodor Balázs: Ott a pont! Egy sportos, feszes, szexben vagány partner mellett nem lehet nagy gond. És még mellette is lehet nézni (és gyakorlatozni persze, mivel itt mindenki tudja, hogy a matyizásról van szó. Ki a fene nézi anélkül...) pornót, hiszen nem minden nap lehet kedve, meg havitéma is lehet, és miegyéb. :)
Piaci rést találtunk és sajnos rés van ott is, ahol nem kéne: a dugattyú tetején. Az Égéstér 132. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez..
Semmi nem történt a túrán, csak ami szokott. Győrig három részletben tolta a csapat (a Motordoki önmagában képviselt egy egészet), onnan jött a 85-ös út, annak minden kínjával. Építkezés-hegyek, sittszállító dömperek (nehogy kinyisd a plexit egy ilyen mögött, mert 5 baros…..
Lassan, de biztosan a legnagyobb esélyesek az idei Le Mans-i győzelemre befejezik a tesztelést. Konkrétan az Audi már ott tart, hogy a hosszú és iszonyatosan gyors egyenesekre finomhangolja az autóit. Ehhez kibérelték a Monza-i versenypályát, kiiktatták az első sikánt és ráengedték…..
adamFZR 2014.04.28 15:35:46
Tisztelt Munkahelyi terror!   Biztos másoknak nem újdonság, de nekem az volt, amiről most írok. Álláskeresésben vagyok közel 2 hónapja, de már most látom, hogy nem lesz egyszerű a dolgom. 23 éves vagyok, kereskedelmi végzettségem van, korábban egy nagyobb ruházati boltban voltam…..
Taveri, Szabó II., Paulovits Kezem a világbajnok kezében, ráncos szemhéja alól felnéz apró szemével: „Nem volt könnyű" - mondja. Állunk egymással szemben, engedelmesen várom, hogy lecsatolja a sisakot. Luigi Taveri nem gyors, de egy öreg versenyzőre várjon csak…..
adamFZR 2012.05.03 00:47:19
klassz volt nagyon, élbeztük a jelmezesdit az asszonnyal! :) sm-ft-1.jspcdn.com/120501-72651/DSC0771.JPG bár az FZR belebetegedett másnapra, ma Triumphosan jöttem-mentem melóba. :(
adamFZR 2012.05.03 09:57:02
@apamacko: jó lenne, ha enyém volna. :)
A szörnyű motorosfilmek, ugye. Mindig azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, de aztán újra meg újra belefutok valamibe, ami benyúl a szemhéjam mögé, kirántja a szemgolyómat és összeroppantja azt. Pont ilyen lehet ez is, ám hála az égnek nem kell végignéznünk az egészet. A Co.fee…..
Robogó Ne halj meg a hóban! 2012.02.05 16:44:00
Ez első részben már behugyoztam, így jogos lenne az olvasói elvárás, hogy a folytatásban minimum be is szarjak téli robogózás közben, de sajnos nem tudok ilyen sztorit prezentálni, különben is, ilyenkor az csak koppanna. (Amennyiben valaki viszont igen, szívesen közzéteszem.) …..
A Motowell márka egy ideje már létezik, de én csak tavaly, a mopedrally előtt botlottam bele – akkor tértem vissza ugyanis a robogózásba. Igaz, áll a házunk előtt jó ideje egy ilyen, külsőre meg voltam győződve, hogy valami über menő márka. Aztán amikor megláttam a…..
Ha megcsömörlött a béke és szeretet ünnepétől, engedje meg, hogy átnyújtsuk önnek a Totalcar karácsonyi ajándékát: egy estét Kőbájkerrel. A Totalbike nagy sikerű robogós blogja idén februárban indult, és hamar népszerűvé vált nem csak a robogósok, de a troll…..
A rockzenészek leginkább a hetvenes-nyolcvanas években pózoltak motorokkal, de robogókkal se előtte, se utána nem volt nagy divat.  Bo Diddley legendás rock and roll gitáros/énekes/dalszerző volt. Először építtetett szögletes gitárt, először vegyítette a blues és a rock…..
adamFZR 2011.12.04 10:21:15
Robogó Ez már tényleg agybaj 2011.10.27 23:01:00
Tudjuk jól, hogy a japánok valójában űrlények a Zizi bolygóról, mégis mindig meg tudnak lepni minket. Az alant látható szörnyűség eredete azonban, azt hiszem, nem náluk van: kellet pár másik hülye, egy másik kultúrából. Ha meg kell neveznem egy dolgot az amitől azonnal…..
adamFZR 2011.10.29 17:56:32
@stewee: Jó meglátás, tényleg elnézte. :D
akkora fail mint keverni a cruisert a chopper-rel.
Látják, ennyit érnek az eskük. Vagy legalábbis az én esküm. Nem hívő emberként úgy gondolom, hogy van párszor tíz évem a Földön, aztán nincs tovább, kukacgyomor-töltelékként végzem – esetleg környezetszennyezésként, ha elhamvasztanak. Tehát ebbe a párszor tíz évbe…..
adamFZR 2011.10.15 11:00:30
@Csikós Zsolt: Olyan tesztrobogó van nálam most, behalsz ha meglátod...
Sokan nem tudják, vagy elfelejtik, hogy a robogók, vagy bármilyen segédmotorkerékpárok használata kötelez bizonyos szabályok betartására. Nem csak a sisakról és az SMKP (újabban M) vagy B kategóriás jogosítványról van szó, hanem arról, hogy ez a járműkategória maximum…..
Két szívkoszorúér meg három repedező aorta között Enderünk, aki mostanában leginkább főállású orvos, levelet írt, fényképeket csatolt. „Az egyik totalcart olvasó szomszédom áthozott ma három képet. Koreai motorosok, az egyik csaj, 125-250 köbös gépekkel mennek…..
adamFZR 2011.10.08 10:40:20
@Etniez: őőő, szivacs, felbumizva?
Sziasztok! Sokat olvastam az olalt az utóbbi pár napban, végül elhatároztam, hogy én is leírom a történetemet. Két főiskolát végeztem összesen 6 nyelven beszélek, plusz a kiegészítő tanfolyamok. Sosem volt igazi gondom a munkával, és a főnökeimmel, sem. Általában azért…..
Az én történetem se mindennapi. Miután lediplomáztam, azt hittem kapkodni fognak utánam, legrosszabb esetben is lesz egy állás Magyarországon, amit csak nekem tartogatnak. Idővel rájöttem, hogy mindez csak naív álmodozás volt. Másfél évig nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni,…..
Tiszteletem!   Szeretném kérdezni hogy megteheti e a munkáltató jogszerűen, hogy a munkába érkező munkavállalót telefonon hazaküldi, hogy igazolatlan a napja, mert késett 20 percet? S orvosi igazolást és szabadságot sem fogad el? Azért kérdezem, mert tudom hogy ezt az…..
Sziasztok!   Előrehozott Mikulás buli volt nálunk a múlt pénteken. Idén kerültem a céghez, ezért akkor is ott lettem volna, ha nem lett volna kötelező, bár utólag már azt kell mondjam, jobb lett volna otthon maradni. Minden azzal kezdődött, hogy délután 3 körül kollektíve…..