Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édes Anya

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, a világ és a valamiféle rendbe vetett hit összeomlott. Se cél, se érzelmek, semmi. Olvastam, hogy akik korábban vallásosak voltak, ilyen helyzetbe kerülve hitüket vesztették. Vagy fordítva. Akik korábban nem voltak vallásosak, kapaszkodó után kutatva megtalálták maguknak a vallást. A Kunyhó…..
Fáj. Nagyon. Változik? Nem. Azt hisszük, de a legjobb amit remélhetünk, hogy hozzászokunk. Talán rajtunk is múlik, hiszen ragaszkodunk a gyászunkhoz, a fájdalomhoz. Mert ennyi maradt belőle. Milyen könnyű lenne, csak hozni egy döntést. Mától új életet kezdek. Mert tanultam valamit, ráébredtem valami…..
A nővérem elhívott a szalagavatóra. Elég kritikus és mivel a ballagási fotózás nem sikerült valami jól, rám bízta az esemény megörökítését. A szakmai múltamra való tekintettel. Persze, egy unokaöccs ballagására az embert amúgy is meghívnák, de így külön apropót nyert az esemény. Elmentem és a…..
Még csak 14 hónap telt el... Több, mint egy év eltelt már!!! Ugye mennyire más a két megközelítés? Világéletemben szerettem a #fekete színt, Rajzoltam ceruzával, feketeő bőrből ékszereket készítettem és a ruháim 80%-a is fekete volt. Azt mondják, a kreatív emberek szívesen viselik ezt a színt. Még…..
Nekem segítséget jelentenek a betűk. Írva és olvasva egyaránt. Az első hetekben a pszichológusom tanácsára minden nap leírtam, hogy mit csináltam. Mintegy szembesítve magam azzal, hogy vagyok. Mert nem akartam lenni. Meg aztán esténként leírtam ami eszembe jutott "Géniusszal" kapcsolatban. Egy…..
Az első órák, napok. Sokk. Igazából, nem is tudod, hogy sokkban vagy. Valamennyit eszel, iszol, fekszel, ha kérdeznek beszélsz. És az őrület felé haladsz. Szükségem volt egy pszichológus támogató segítségére. Megértette velem, hogy mit tesz az agyam a túlélésért. Hogy ne őrüljek meg. Elzárta…..
Tegnap  egy bevásárlóközpontban egy asztalnál ülő fiatal fiú épp felnézett és rámmosolygott. Ismerős tekintet, divatos haj, huncut okos szem, dupla gödröcske az arcon... egy pillanatra mintha "Géniuszt" láttam volna. Megremegett a lábam és kába merev tekintetem rajta felejtettem. Akkor ismét…..
2020 novemberében elvesztettem a fiam – a csodát magát. Az életem totálisan összeomlott. Gyakran érzem még mindig úgy, hogy ez egy rossz álom, felébredek és minden más lesz. Fekszem összeroskadva a saját kaotikus gondolataim kereszttüzében – bár tudom, fel kellene állnom. Néha sikerül féltérdre…..