Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bordon

0 bejegyzést írt és 458 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Próbálom a másik helyébe képzelni magam, hogy talán ő is ideges, de ha így is van, sokan jól leplezik. Nekem a hangom is remeg néha” – Az első randi a legnehezebb, fordulópont és vizsga, sok minden múlik rajta, így egy kóbor gesztus, bénázás, vagy egy meggondolatlan mondat…..
bordon 2022.07.01 00:37:44
@Burgermeister: Egyszer lett volna első randim egy lánnyal, akit iwiw-en ismertem meg. Kivertem előtte, ettől elálmosodtam (szex után is gyorsan elalszom), le akartam mondani a randit, de ő ragaszkodott hozzá, hogy ha már megbeszéltük, akkor találkozzunk. Akkor már ő erőltette, hogy legyen randi. Olyan voltam a randin, mint egy kivert fasz. Szó szerint. Nem tudtam érdeklődést színlelni farokverés után pár órával.
                       „Állítólag a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik. Ő annak tart. Akkor meg mi ez a kitekintgetés nála? Mert nem a viszonzás jele” – A barátnőnek van valami átláthatatlan igényrendszere, mert a legváratlanabb pillanatokban képes eldöntött…..
bordon 2022.07.01 00:04:21
@kenyércsücsök: Csak mert egyre többen vannak, akik 35 éves korukig húzzák a gyerekvállalást, nem jelenti, hogy az a normális. Főleg ha amúgy a kapcsolatukban is ilyen értelmetlen hatalmi harcokkal, huzavonákkal cseszik el az idejüket, akkor ott nyilvánvaló, hogy a nőnek nem csak ezzel a pasival, de senkivel nem kellene együtt lennie. Mert nemcsak nekik nincs közös jövőjük, de a nőnek úgy tűnik semmi nem sürgős, csak a saját kényelme, kihátrál bármiből, ami neki épp nem tetszik. Ilyen emberrel nem lehet családot tervezni, ugyanis a gyereknek kellene két elkötelezett, megbízható szülő.
bordon 2022.07.01 00:22:36
@Almandin: 38 évesen teljesen felesleges megpróbálni megváltoztatni egy 34 éves nőt, aki nem akar vele lenni. Ebből semmi nem lesz már. Még ha a nőt helyre is tenné a pszichológus "szakértő", aki amúgy egy bölcsész, tehát légbőlkapott elméletekkel dolgozik, okoskodik. Van pár milliárd nő a Földön, akadna köztük mondjuk 500, akikkel simán boldog lehetett volna a pasi, de leragadt egy ilyen megbízhatatlan picsa mellett, mert túl kényelmes volt váltani. A nőnek nem kell, de ő meg túl kényelmes kitenni a pasit. Nem kell és nem is lehet minden kapcsolatot megjavítani, van olyan, hogy nincs szerelem, hiába az elolvadás alkalomadtán.

Az pedig egy közkeletű tévhit, hogy "a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik". A nők azokat a férfiakat akarják, amiket más, hasonló nők is akarnak. Ilyen egyszerű ez. Az kell nekik, akit a nők akarnak, ez pedig a hasonszőrű nők szemében fontos státuszról szól. Nem annyira gondolnak bele abba, hogy miért az a férfi a népszerű a köreikben. Ha csak "a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasik" lennének kelendőek, akkor a nem ilyen pasikak nem lenne párjuk. Sokféle férfi kelendő, de közös bennük, hogy a saját köreiben mind státusszal rendelkezik. A kigyúrt, ügyeskedő kamuvállalkozó Berki típus. A sikeres orvos, jogász, fogorvos. A vallási közösségben köztiszteletnek örvendő buzgó helyezkedő, kapcsolatteremtő, látszólag mélyen érző, embereket jóp manipuláló szektavezér. Mind a saját köreiben magas stástussal rendelkező vezéralak, abba a körbe tartozó nők olvadnak el tőle, míg más klikkbe tartozó nők szemében esetleg visszataszító is lehet az a férfi, nem értik, mit esznek rajta a nők.
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
1871. A nagy chicagói tűzvész utáni belváros látképe. Háromszázan haltak meg a három napig tartó infernóban 8,5 négyzetkilométer városrész égett le, mintegy 17 500 ház semmisült meg. Egy korábbi bejegyzésünkben bővebben olvashattok az esetről..
bordon 2022.06.20 03:33:46
@gigabursch: az Ők is a fejükre estek az angolai konfliktusban van, a kubaiak eléggé aktívan tolták a testvéri szocialista feketék katonai támogatását. A másik oldalt meg vagy a nyugat, vagy a dél-afrikaiak segítették.
bordon 2022.06.20 03:38:00
@paveway: Nem Auschwitz volt az első, nem is az utolsó. Miközben Jemenben amerikai bombákkal irtjt a lakosságot a szaúdiak, kissé nevetségesen hat, hogy egy 70+ évvel ezelőtti eseményt tolnak még mindig az emberek arcába. Pont az "ilyet többé soha" üzenetet teszi nevetségessé az, hogy nem az aktuális mészárlással foglalkoznak, hanem egy régivel. Ha épp ég a házad, akkor azt kellene oltani, nem egy régi tűzvészről elmélkedni egy múzeumban.
                       Levélírónk visszasírja szingli életét, amikor még nem járt a nyakára egy sértődékeny, követelőző és olykor érzelmi zsarolásra hajlamos férfi. Jelenlegi barátja úgy érzi, hogy teljesen normális a nyugdíjas életforma egy harminchoz közeledő párnál.                        …..
bordon 2022.06.17 06:33:08
@body_andras: Posztoló meg van lepődve, hogy párkapcsolatban a pasi kötődést mutat, kötődést várna el. Ha a posztolónak ez a párkapcsolat téma terhes, akkor közölje a pasikával, hogy ezentúl posztoló szingli szeretne lenni, de esetleg dugni összejárhatnak. Kúrópajtás, friends with benefits felállás esetén szingli maradhat.
Bár ha már az is fáj a posztolónak, hogy örülni "kell" a pasijának, akkor a kúrópajtás felállás se fog összejönni.
                       „Hogy meddig tart ez az állapot és mire készüljek, abban totál nem látok tisztán, az öndédelgetést pedig már unom” - A szülés előtt az asszonynak elég határozott étvágya volt az intimitás terén, de az utóbbi időben ez nagyot csökkent.                                  Ha…..
                       … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?                            …..
bordon 2022.06.14 06:47:43
Hány éves ez a picsa?
Mindegy is, mert az idő múlása őt nem fogja értelmesebbé tenni, az biztos. Ő ilyen, ilyen lesz és sose fog pozitív irányba változni.
Dugni? Hajrá! Ahogy a csövön kifér!
Másra alkalmatlan.

Poszter kúrja a csajt, de sehova ne menjen vele, mert beleköt valakibe ez a ribanc és a posztert verik agyon miatta.

A vége úgyis az lesz, hogy ez a ribi valami magasabb kategóriásnak gondolt pasira le fogja cserélni a posztolót.

@MsIreneAdler: Volt nekem is idióta nőm, aki hasonlóan vállalhatatlan volt, csak máshogy. Soha eszembe nem jutott volna bemutatni otthon, a családomnak. Haverjaimnak bemutattam, ők fogták a fejüket, de megértették, hogy a jó pina miatt olykor lemegy kutyába az ember.
Itt is ez a helyzet. A nemnormális, de tüzes pina miatt sok vállalhatatlan kompromisszumba belemegy a férfi.
És ez az ilyen ribancok szerencséje. Ha a férfiak nem a faszukkal gondolkodnának, akkor elég hamar hajlékatalanok lennének az ilyen nők.
1915 körül. Fotósok Moszkvában, a Kreml falánál..
bordon 2022.06.06 13:04:37
@bioLarzen: Általában az amerikai kosher deli-k nem nagy számok európai szemmel. Magyarországon minden sarkon kapsz olyat, amit ott árulnak és az amerikaiak szerint nagyon very special.

Indiában II. Erzsébet 1961-ben már csak volt brit alattvalókkal találkozhatott.

1939 cowboy pihen képen egy pár csizma a lában, miközben az ágyban fekszik a jóember, meg 3 pá csizma elszórva a szoba padlóján. Jól el volt eresztve a pasas. A szoba meglepően puritán és rendezett amúgy, könyvespolccal, semmi kínai fürdő khurvanénikkel vagy ópuimbarlang feeling, mint a régi vadnyugatról készült filmekben. Igaz ez Montana és 1939.

@Namely: az bourbon whiskey lesz, nem skót whisky, más a spellingje neki
Azt gondolná az ember egy cowboy laposüvegből szűri a szeszt, de láthatólag ő már haladó szinten űzte az önpusztítást
bordon 2022.06.07 02:21:55
@gigabursch: Védekezés közben is ki kell préselni a levegőt küzdősportokban. Ha teli tüdővel vagy épp belégzés közben kapnál be egy gyomrost, akkor az nagyon fájdalmas lenne, beszorul a levegő, padlózol. Tehát amikor ütsz vagy téged ütnek, akkor hirtelen izomfeszítés és levegő kipréselés.

@Cserny mster: A favágás tökéletes edzés küzdősportokhoz. Azokat az izmokat edzi, amiket egy ütésnél láncszerűen be kell kapcsolnod. Talpaid a talajon, onnan jön az erő, végigfeszül a lábaidon, farodban, hátadban, karjaidban. Áthatoló erővel kell a fejszét lengetni, a felület mögé célozva, pont mint egy ütésnél. Ma is csinálják ezt a favágás gyakorlatot, csak nehéz acélrúddal és traktorkereket püfölve.
Kirill a magyar református pátriárka Nem mondhatni, hogy a magyar kormányfő és általa Magyarország megítélése ez idő tájt éppen csúcsokat döntögetne az európai közvélekedés és az európai „utca embere” szemében. Az Európai Néppárt korábban Fidesz szövetséges tagjai már nyíltan felteszik a kérdést,…..
bordon 2022.06.03 17:59:58
Az európai emberek valójában nem akarnak szankciókat egy orosz ortodox egyházi vezető ellen. Kívül esik az érdeklődési körükön.
Az olaj és gáz elleni szakciók a húsukba vágnak, az elit mégis rájuk tolja, mert végülis az európai proletárok fogják megfizetni a hatalmasok háborújának árát.
Mivégre vannak a szankciók?
Mert az Európa legkorruptabbjai közé tartozó banditaállam bohócból lett elnöke ezt követelte.
Ukrajna sem a NATO-nak, sem az EU-nak nem tagja, de valamiért jogot formálnak arra, hogy mindenkit utasítgassanak. Mióta veszik ilyen komolyan külföldön a folyton csődközelben egyensúlyozó, velejéig korrupt Ukrajnát?

Megy a szájhabzás, hogy Magyarország él a vétójával. Ha nem élhetne egy ország vétóval, mert a többi azt gáznak tartja, akkor mi értelme a vétónak? Zelenszki is meg volt lepődve, hogy Magyarországnak ekkora hatalma van az EU-ban. Neki még nagyon sokat kell EU- jogot tanulni, mert fogalma sincs a döntéshozatalról.

Mellesleg egyes államok simán megtilthatják a saját cégeiknek az oroszokkal való gáz vagy olaj kereskedemet. Vagy kitilthatnak akárkit, aki nem uniós polgár. Miért kell Magyarországra mutogatni? A britek nagyságrendekkel több olajat, gázt vettek eddig az oroszoktól, mint amit a magyarokon számonkérnek.

Kirill a szíriai háborút támogatta volna? De hisz a szíriai háborúba az oroszok csak azután kapcsolódtak be, hogy az amerikaiak, szaúdiak, katariak, törökök által pénzelt mérséket iszlamista lefejezők szétverték a városokat és felállt az Iszlám Állam, ami szétverte az iraki hadsereget, kivégzett egy csomó elfogott iraki katonát, Szíriában is gyilkolásztak. Ezután kapcsolódott be Oroszország. Ha ezt támogatta Kirill, akkor ezért nem hibáztathatják.
bordon 2022.06.04 14:46:57
@Kétharmadnyi atomtudós:

Nem, a valóság az, hogy az európai ember rohamosan veszti el az érdeklődését az ukránok és oroszok hajtépése, hisztije iránt. Az Amber Heard-Johnny Depp per sokkal több érdeklődést váltott ki, mint Ukrajna. Ezért kell ukrán részről naponta riogatni azzal, hogy jönnek az oroszok. Nem jönnek, ha akarnának se tudnának jönni. De a nagyobb baj, hogy az orosz gáz és olaj se jön, ha továbbra is úgy ugrál Európa, ahogy az ukránok fütyülnek.

Ez elvi kérdés. Hagyni fogja-e a sok százmilliós EU, hogy egy failed state, bukott állam, a nemzetközi politika páriájából felsz0p0tt NATO-proxy Ukrajna irányítsa.
Végleg lenullázza-e az angolszász államok szövetsége az EU-t, csicskájukká teszik-e az amerikaiak európaiakat. A német hegemónia, versenytásait megnyomorító német ipari fölény régen nem tetszik az angol-amerikai imperialistáknak. Pártállástól függetlenül, Trump és a demokraták is meg akarják állítani a németek menetelését. Kilőtték alóluk az új gázvezetéket. Elárasztják őket migránsokkal. Szépen megkezdődött a balti államok, Románia és Lengyelország lefűzése is Európáról, ezek az országok ma már angol-amerikai proxy államok, feltétel nélküli kiszolgálói az atlantista militarista törekvéseknek.
A józanabb európai nemzeteket (német, osztrák, magyar) elnémítanák.

@arthurthedent:

"Kirill megáldotta a Sátán névre keresztel orosz rakétát" - Azt nyilván te is tudod, hogy az RS-28 Sarmat rakétáknak a NATO adta a Sátán II kódnevet. Az oroszok nem használjak ezt a megnevezést, tehát Kirill pátriárka nem áldhatta meg a Sátán II-t, legfeljebb a Sarmatot. Teljesen bevett szokás a fegyvereket megáldani, felszentelni, az amerikai csapatok olyan optikai irányzékokat használtak, amikre bibliai idézetek voltak gravírozva.
                       A csaj előre aggódó típus, a pasi pedig szöszmötölős, bár ettől még lehetnének álompár, ha a barátnő nem azon töprengene, mi lesz 5 év múlva, és a gyerektervezésre nem csak mint egy jövőbeli projektre gondolna.                                  Ha esetleg nem tudtad: a…..
bordon 2022.06.03 14:55:52
"kevesebb fizetést kap. Én sem keresek túl jól" - És a posztoló miért nem keres többet? Az én nőm többet keres, mint én, nem szégyen ez.

"Ha két gyerek lesz, akkor ezek persze hatványozódnak, egy ember azt nem bírja, úgy lehetetlenség" - Dehogy hatványozódik az erőfeszítés két gyerekkel! Még csak nem is duplázódik. A posztoló nem tudja mi az a hatványozás.

"Felelős szülőként már nem csinálhatjuk csak azt, amihez kedvünk van. " - Ahogy elnézem a posztoló mellett gyerekvállalás előtt se csinálhatja azt az ember, amit akar.

"volt egy bicaj, amit kinézett magának, és addig-addig húzta az időt, míg megvették az orra elől" - Olyan ez, mint a nők meg a villamos, épeszű ember nem fut utánuk, mert mindig jön másik. Aki vevőként siet, az nemnormális. Alapból a cégek versenyeznek a fogyasztókért, ha valakit bele akarnak presszionálni egy vásárlásba, az eleve gyanús kell, hogy legyen.

Ha a posztolót a kölyke megszületése után hagyja el a pasija, az teljesen átlagos történet lesz. Idegbeteg, pénzen pörgő asszonyra ráun a férj, csak Magyarországon ezeszer megesik ez évente. Szóval nem egyedi eset, lesz minta, lehet ugyanazt csinálni, mint a kölykével elhagyott ismerős. Tartásdíj, kéthetente láthatás, nyári szünetben 2 hetet apuvak tölt a gyerek. Tízezrek nőttek fel így Magyarországon, ez ma már nem kivételes felállás.

Ha "tökéletes" családot akar a posztoló, akkor keressen hozzá tökéletes párt. Akinek még a posztoló is megfelel majd. Sok szerencsét a vénlánysághoz.
bordon 2022.06.04 08:08:54
@Rubasov et.: A posztoló pasijának volt kerékpárja, csak egy újabbal szemezett. A mostani hiánygazdaság kivételes jelenség és te ebből általánosítasz. Egy bicikliről van szó, ami nem életbevágóan sürgős, mert van másik. A posztolót láthatóan jobban zavarja és lesújtja, hogy valaki megvette azt az új biciklit, mint a posztoló pasiját.

@VOGAben: Nagyon találó.
Mostanság mintha mindenhonnan a dráma ömlene: családi, párkapcsolati drámák, sőt, tragédiák tartják lázban a közvéleményt. Nem biztos, hogy a kapcsolatok nagy része tényleg ennyire konfliktusokkal terhelt, de ahol béke és nyugalom van, ahol nincs veszekedés, perlekedés, erőszak, ott nincs miről…..
bordon 2022.06.03 13:51:21
A drámázás általában olyan ember szórakozása, akinek amúgy nem sok személyisége van. Ezzel akar érdekes lenni.
Vagy így nőtt fel, szülei kapcsolatában azt látta, hogy a hiszti, harc, veszekedés, drámázás a kapcsolat magva.
Az is előfordul, hogy a drámázó ember valamiről el akarja terelni a másik figyelmét, ki akarja provokálni a szakítást. Megcsalásra készülő vagy félrelépett tag elkezdi szekálni a másikat, hátha az szakít vele. De ő nem mer szakítani, nem meri elmondani, hogy lekúratta magát egy munkatársával stb.

A titok a megfelelő anyagi háttér. Mindkét embernek legyen egy lakása, ahova visszavonulhat, ha a másik drámázik. A hisztériázónak azonnal hátat kell fordítani, mert ha belemegyünk a játszmáiba, akkor lassan az lesz a normális, amit ő diktál. Ezt nekem is meg kellett tanulnom a kapcsolataimban, sőt még ma is tanulom. Nem feladni magamat, tudni nemet mondani, nem összeolvadni, összetapadni a másikkal hanem néha összejárni jól érezni magunkat. Főleg ha már nem vagyunk fiatalok, nem lesz ebből a kapcsolatból gyerek, közös sírhely.

Az ember magáért ritkán áll ki annyira, mint a gyerekeiért, ezért jó szabály, ha úgy állunk hozzá a kapcsolathoz, hogy ha a saját gyerekünket képzeljük a helyünkbe. Milyen tanácsot adnánk az ilyen helyzetbe került gyerekünknek? Ha nem viselnénk el, hogy a gyerekünkkel úgy bánjon valaki a kapcsolatában, ahogy velünk bán a párunk, akkor ideje kidobni. Manipuláció, korlátozás, elzüllesztés, kifosztás, kihasználás, idegtépés, pszichológiai hadviselés. Kis távolságból, kívülállóként kellene nézni a saját kapcsolatunkat.
                       A barátnő régi álma, hogy anya lehessen, de tettek helyett inkább csak panaszkodik és kifogásokat keres. Ha a párja bármi vigasztalót mond neki, az nem megfelelő, de még a hallgatás sem az.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
bordon 2022.06.01 15:01:10
@Almandin: A nők 17-21 éves kor közt vannak topon biológiailag. Aki akkor szül, az még simán visszakerülhet eredeti formájába. Lehet emiatt engem pedózni, de valójában az lenne a normális, hogy legalább az első gyereket megszülik a nők 25, de még inkább 21 éves kor előtt. Ez ma a ritkább.
bordon 2022.06.02 06:47:02
@Almandin: Ma már mindenki pedónak van bélyegezve. Amerikában a 17 évessel való szex is tabu.

17-21 évesen szülni ideális.

@Andy73: Köszönöm a diagnózist, de nem sikerült eltalalni semmit, így inkább mosolygok ezen. Mivel Magyarországon is elég jól kerestem, próbáltak engem is behálózni nők, hogy megoldjam az életüket. Némelyik még szülni se akart volna, csak házasság, lakás, persze a férfi biztosítson mindent, mert ő így tervezte az életét. Pont ezért én ma már elvből nem kezdek komoly kapcsolatot olyan nővel, aki nem keres legalább annyit, mint én. Dugni persze bárki jöhet, de ennyikeh. Jelenlegi párom is többet keres, mint én, ez így van rendjén.
bordon 2022.06.02 06:49:31
@Almandin: Sajnos ma már azér is elítelik a férfit, ha 40+ évesen huszonéves nőkkel van kapcsolata, pláne ha tizenévesekkel. Jogilag sem pedofília, de a köznyelv annak minősíti.
Barátaim, tragédia történt. Kitört a háború. Engem is, mint a legtöbb normális embert, fájdalommal tölt el az ukránok sorsa. Ukrajnában vannak barátaim, tanítványaim, kollégáim, nézőim és számomra ismeretlen emberek, akik most bátran harcolnak nem csak a földjükért és családjaikért, de harcolnak az…..
bordon 2022.05.31 16:56:25
@konrada: a mai Ukrajna nyugati része lengyel volt (Lvov -Lemberg, Zsitomir stb.). Harcoltak is a területért az 1. vh után a lengyelekkel az ukránok és a szovjetek, aztán végül úgy lett ukrán, hogy az ukrán ultranacionalisták (Bandera) kiirtották a lengyeleket a második világháború alatt és után. Tehát Nyugat-Ukrajna lengyelektől lopott terület. Én ismertem olyan sziléziai lengyel családot, ahol az anyai ágon a nagymama volhiniai menekült volt (Visztula-művelet), el kellett onnan menekíteni őket, mert az ukránok még a világháború után se álltak le a népirtással. A szovjet uralom vetett ott véget az ukrán náculásnak.

Az, hogy az ukrán a lengyelntestvére, az annyira igaz, hogy mindkettő szláv nép. De a lengyel nyugati szláv! A keleti szláv népek (orosz, ukrán, belorusz) egymáshoz sokkal közelebb állnak. Kb. a 15. századig egy nyelvet beszéltek, keleti ősszláv nyelvet. Tehát az orosz és az ukrán sokkal inkább rokon egymással.

Ukrajna tragédiája az, hogy beleheccelték őket a nyugati hárombetűs szolgálatok ebbe a konfliktusba. A 2000-es években kezdődött az egész, de persze a mai fiatalok erre nem emlékezhetnek.

Az is vicces, hogy Hunter Biden szerepét Ukrajna manipulálásában senki nem meri pedzegetni. A mainstream média agyonhallgatja, hogy mit csinált ott a vén Biden fia.

Az is vicces, hogy most a világ hirtelen úgy viszonyul az ukránokhoz, mintha azok egy sikeres, demokratikus államot hoztak volna létre, aminek az az egyetellen baja, hogy háborúba keveredtek az oroszokkal. Én jártam Ukrajnában a 2000-es évek második felében többször, volt ott elég baj. Igaz, hogy a lányok nagyon könnyen kaphatóak voltak. Ők jelentették és jelentik is a fő exportcikküket. Amúgy annyi volt a gazdaságuk, hogy rátelepedtek a tranzitdíjakkal az oroszok és a nyugat közötti olaj és gázkereskedelemre. Meg vannak végtelen földjeik, amikre a Monsanto (akarom mondani már BASF) foga fáj. Ha az ukránok elmennek onnan, akkor legalább olcsón megkapják a nyugati multik a termőföldeket. Ennyi a baja Ukrajnának, hogy elérte őket az amerikai demokráciaexport.
A 40 feletti internetes társkeresés nehéz "műfaj" a férfiak számára, mert kialakult jellemű, meggyökeresedett szokásokkal bíró, ezernyi kötöttséggel rendelkező (és ezért nehezen alkalmazkodó) hölgyekkel kell(ene) összehangolódnunk egy olyan közegben, mely feltöltött képekkel és kétdimenziós…..
bordon 2022.05.31 13:14:31
@moonshadow: Hogy ki él magányban, ha nincs társa, az attól is függ, milyen az intelligenciája, jövedelme, szociális készségei az illetőnek.
Akinek van egy karrierje, az azzal el tudja magát foglalni, ha az emberekkel való kommunikációt, vitázást, érvelést is magában foglal, így élvezhető, akkor abban el tud lenni férfi és nő is.
Ha valaki összekapart valami kis műveltséget magának az oktatása során, az mondjuk elkezd egy új nyelvet, szakmát tanulni. Nyilván aki fiatalon segghülye volt tanulni, az 40 évesen se lesz szellemileg topon. Az idősebbkori szellemi frissesség feltételezi azt, hogy fiatalon megalapozzuk azt.

Aztán ott van a nők pletykázási hajlandósága. Egy nőkből álló horda mondjuk munkahelyen simán elszórakoztatja magát, ilyen csoportban a nők lubickolnak, újra butuska tizenévesnek érezhetik magukat, szinte megszűnik az igényük a pasizásra. Ki is nézik, kibeszélik azt, aki bepasizik. Mint az együtt dagonyázó nőstény elefántok, a bikákat elűzik.
Akinek van baráti köre közeli rokonai az velük elfoglalja magát.
Az építő egyedüllét egy szép koncepció, de kevés az olyan ember, aki erre képes.
A férfiak nagy része magányosan nem éppen konstruktív tevékenységekbe öli az energiáit. Szerencsejáték, alkohol, focimeccs nézése, pornó, farokverés naponta háromszor. Még azok is, akiknek amúgy nem állt meg 18 éves korban a szocializációjuk, nem ért véget az oktatásuk.
A férfit nem érdekli, ha a nő magányos és így keres társat, sőt lehet jobb egy magányos nő, mint egy folyton a hasonszőrű barátnőivel bulikázó negyvenes liba.
Ellenben a nő szemében hatalmas red flag az, ha a megismert férfi azt mondja, hogy nincs senkije, magányos, de még élvezi is az egyedüllétet, nincs sok barátja se. Az ilyen elől a nők menekülnek. Ezért nem árt behazudni valami hobbit, barátokat, társaságot, akiknek persze nem lesz bemutatva a hölgy. Legalább az ismerkedési fázisban ne higgye azt a nő, hogy teljesen antiszociális a pasi. Ha jobban megismerkednek, akkor majd el lehet magyarázni, hogy miért nincs sok haver.
bordon 2022.05.31 13:35:29
@Almandin: A férfi pénze érdekel, mert az mutatja, hogy mennyire sikeres, talpraesett, mennyire tudja magát eladni, érvényesíteni. Én is sokáig úgy voltam vele, hogy gáznak tartottam, ha egy férfi villantotta a vagyonát, meg ha egy nőt lenyűgözött egy sikeres pasi. Ma már látom, hogy ez fontos. Akkor is, ha te eltartod magadat. Nem akarsz egy rosszfogú bölcsész mellett zoknit stoppolva megöregedni, meg az akciós újságokat bújni, hogy mikor olcsó a csirkefarhát.
Aki jól keres, az általában tanult, jól menedzselte magát, nem bulikázott, amikor nem annak volt itt az ideje, jó döntéseket hozott, nem volt sok káros szenvedélye (legalábbis nem hatalmasodott el rajta annyira, hogy akadályozza az érvényesülésben), jól mozog emberek körében, szakmájában elég jó, valószínűleg ha veled valami történik, akkor keres annyit, hogy ne vágja padlóra a háztartást.

Én úgy lettem nevelve, hogy a gazdagságra mint valami bűnös úton szerzett doogra néztek a nagyszüleim.

Nem azt mondom, hogy a pénz a minden, de a pénztelenség nem érdem. Nem a vagyonod határoz meg, de a vagyonod is te vagy, mutatja az elért eredményeidet. Nekem azt mondtak otthon, hogy tanuljak, mert különben semmi nem lesz belőlem. Kudarckerülő szemlélet, rettegés a bizonytalan jövőtől, panaszkodni pedig tilos (pedig valójában azt is meg kell tanulni az érvényesüléshez!). Kitűnően tanultam, csak azt nem mondták meg, hogy menedzselni is kell tudni magát az embernek. Asszertivitás, sikerorientáltság. Lett belőlem valami, de a kisember szemléletet le kellett vetkőzni hozzá. A vagyonom is én vagyok, a diplomáim is én vagyok, a sikereim, eredményeim is én vagyok. Nem ennyi vagyok! De ezeket is vállalni kell.

A falhoz szorítós megoldás pedig nem erőszak. Egy férfi és egy nő találkozik a lépcsőházban, benézik egymást, mosolyok képződnek az arcokon, arcpirulás, kis csevegés, falhoz szorul a nő, a férfi főlé hajol, elsimítja a nő füle mögé a hajtincset, ráteszi a kezét a nő derekára, ágyék az ágyékhoz ér, csók, heves, kézenfog, bevezeti az egy emelettel felette lévő lakásába, koliszobájába, ruhák lekerülnek, nyalás, szopás, csattogó dugás.

Velem elég sokszor történt ilyen. Szórakozóhelyen összenézésből kerthelységben smárolás, majd szopás. 16 éves volt a lány felajánlotta, én meg 25 talán. És ott se én kezdeményeztem.
Koliban félemeletnél találkoztam egy gyógytornász hallgató lánnyal, összegabalyodtunk, ott megtörtént minden, az orvostanhallgatók egy emelettel feljebbről drukkoltak.

Ezek a fiatalság számlájára írható akciók, de aki ilyeneket simán, erőfeszítés nélkül megélt fiatalon, annak 40+ évesen nem lesz kedve köröket futni egy közepesen semmilyen 40+-os nőért.
Az Ukrajnában február 24 óta zajló háború esetleges eszkalálódása ma a legjelentősebb biztonságpolitikai kérdés (és kockázat) a világon. Jelenleg senki nem ismeri ugyanis Vlagyimir Putyin (vagy kiszemelt utódja) terveit. Az sem világos (még a katonai szakértők számára sem), hogy legyőzheti e…..
bordon 2022.05.29 17:56:27
Hiszti az egész. Nem fognak az oroszok megtámadni nem az ő érdekszférjukba tartozó államot. Vagy Közép-Ázsiában fogják stabilizálni a helyzetüket, vagy nem NATO tagot Európában (Moldova). Ukrajnában azért vannak most, mert ott az amerikaiak megpuccsolták az oroszbarát vezetést 2014-ben. Már a 2000-es években is ment a keverés ott nyugati szolgálatok részéről, de 2014-ben volt egy olyan puccs, amire az oroszoknak reagálni kellett. Amerika se hagyná, hogy az ő kiszolgálóit megpuccsolják valahol, azonnal felfegyverezne jobboldali halálosztagokat, mint Salvadorban is tették vagy bevetné a teljes haderőt (Grenada), blokád alá venné az országot (Kuba).

Az oroszok fizikailag képtelenek pár száz kilométerre is katonai erőt eljuttatni, ha ott komoly ellenséges tevékenység van. Szíriában annyira magas volt az orosz technikai fölény, hogy ott szabadon mozoghattak. Európában ez elképzelhetetlen.

Ha az oroszok összekapnák magukat, esetleg az ukránok valami csoda folytán elzavarnák a jelenlegi kijevi rezsimet, akkor megnyílna az út Európa felé. Az oroszok nem mennének NATO tagállam ellen. Ha valahova bekopogtatnának, akkor az Moldova lenne. Nem EU és nem NATO tag.

A Balti országokban az oroszellenes hisztéria a nemzeti identitás része lett, NATO tagok, böködik a medvét, mert az angolszász hatalmak úgyis megvédik őket. Oroszország meg tűri.

Annak esélye 0,001%, hogy Magyarországra eljussanak oroszcsapatok. Annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az ukránok megtámadják vagy provokálják Magyarországot.
Minden média megmondóember azzal borzolja a kedélyeket, hogy az oroszok nyugatra töréséről lamentál. Arról elfeledkeznek, hogy az oroszok nem fenyegették meg Magyarországot egyszer se. Ellenben az ukrán vezető politikusok és a nagykövet is többször konkrétan agresszióval fenyegette meg a magyarokat. Most már van hozzá rengeteg nyugati fegyverük is, ami ellen semmi esélye a magyar honvédségnek.
bordon 2022.05.29 18:03:43
@kewcheg: Igen, mindenki azon vergődik, hogy a oroszok majd nyugat felé vonulnak. Holott annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy az ukránok megtámadják Magyarországot. Tele vannak olyan modern fegyverekkel, amikről a magyar honvédség álmodni se merhet. A szomszédban vannak, gyűlölik a magyarokat, szélsőjobbos osztagok parádéznak, követnek el terrorcselekményeket Kárpátalján évek óta, többször konkrétan megfenyegették a magyarokat az ukrán vezető politikusok, élezik a nemzetközi közvéleményt a magyarok ellen, úgy érzik, hogy most bármit kikövetelhetnek a nyugati orszagoktól.
bordon 2022.05.30 03:05:07
@Almandin: Az ukránok most azon vannak, hogy Magyarországot bűnös országként állítsák be. Ki akarják rúgatni az EU-ból, szavazato jogát felfüggesztetni stb. A NATO-t is manipulálják, elég elhitetni, hogy a magyarok az oroszok ügynökei a szervezetben, egy false flag, mintha a magyarok támadtak volna, magyar terrorcselekményt színlelni. Mindezt kívülállóként, a partvonalról bekiabálva, úgy, hogy nem tagjai se EU-nak, se NATO-nak. Sajnos a világ most az ukránok pártján áll. Az angolszász hatalmak mindenképp. Valamint a hagyományosan magyarok oldalán álló Lengyelországot is sikerült Magyarország ellen fordítani.

Elképesztő, hogy ma olyan időket élünk, amikor a semlegesség, sőt oroszok agressziójának elítélése, oroszok elleni szankciók bevezetése, Lengyelország után a második legnagyobb számú ukrán menekült befogadása mellett is ellenségnek lehet beállítani Magyarországot.

@marczy: Erdogan nem hülye, neki a nemzeti érdekek a legfontosabbak. A NATO második legnagyobb haderejeként a törökök elég önjáróak. A gazdaságuk viszont folyton a csőd szélén táncol, Erdogannak a kereskedelem fenntartása fontosabb, nem véletlen, hogy semmilyen szankciót nem vezetett be az oroszokkal szemben.
Erdogannak pont hogy van gerince, csak az török gerinc, a nemzeti érdekeket nézi. Két nem NATO tagállam, alapvetően testvéri szláv nép összeakaszkodott, ez nem a törökök háborúja. Eladtak az ukránoknak egy csomó drónt, amik a háború elején jól szerepeltek, de mára elavultak, mert az oroszok összekapták magukat.
1895. Bergeni halpiac, Norvégia..
bordon 2022.05.29 20:39:50
@gigabursch: Elsőre én is lámát láttam mobilon görgetve. Azt hittem valami cirkuszi mutatvány. Persze így is felér egy cirkuszi mutatvánnyal.

@Kedélyes Paraszt: Valószínűleg ezek friss halak a halpiacon, szárítás előtt, friss fogást árulnak. Mint a legtöbb halpiacon.
A találékony magyar ész képes túlbonyolítani alapjában véve egyszerű dolgokat is és különféle összeesküvés elméleteket gründolni, nincs ez másként az orosz-ukrán háború esetében sem. Egy konfliktus elején mindig nagy a porhintés, hagyni kell, hogy elüljön a por és magától kirajzolódjon a valós…..
bordon 2022.05.29 12:11:39
@Tamáspatrik: Az amerikázás nagyon is releváns, ugyanis mióta az USA felhagyott az izolacionista politikájával azóta lelkesen beavatkozik a világon mindenhol az érdekei védelmében. Latin-Amerikában meg már előtt is ők fújták a passzátszelet.
Oroszország most semmi mást nem trsz mint amit Amerika is tenne, ha a szomszédjában egy ellenséges nagyhatalom katonai expanziót folytatna.

Hallgasd meg Wesley Clark tábornok beszédét a 7 countries in 5 years címűt youtubeon. Akkor ő őszintén elmondta, hogy az amerikai elit ki akarta használni a hatalmi vákuumot, amit a Szovjetunió felbomlása és Oroszország gyengélkedése okozott. Emiatt a világ borzasztóbb hely lett, mint a hidegháború alatt, pedig akkor is ment a nagyüzemi öldöklés.

Senkit se érdekel, amikor amerikaiak bombáznak rommá európai országokat és szakítanak el területeket belőle (Szerbia) vagy amikor Amerika legnagyobb barátja, Szaúd Arábia folytat népirtást a jemeniek ellen.

Ukrajna nem szimplán béna, hanem a rogue state, banditaállam. Terrorizálja, fenyegeti Magyarországot. Halállal, fegyverrel, olajellátás szabotálásával.
A szaúdi és amerikai olajhoz és földgázhoz sokkal több emberélet tapad, azokat mégsem embargózzák.
bordon 2022.05.29 12:57:24
@Tamáspatrik: Ukrajna meg még még szegényebb lenne, ha az oroszok vezetékei nem ott futnának, amik után tranzitdíjat lehet szedni. Ez Ukrajna egyik fő bevételi forrása, hogy sápot szednek a kereskedelmen. De még így is minden télen hisztiztek, megtagadták a fizetést az orosz gázért, lopták a nyugatra futó vezetékekből a gázt, követelték, hogy a románok, szlovákok, magyarok küldjenek nekik vissza gázt. Ja és a nyugatiak által támogatott puccsig és háborúig fillérekért kapták az ukránok az oroszoktól az energiahozdozókat. Aztán verték az asztalt az ukránok, hogy miért emeli a vilagpiaci árhoz közelítve a gáz és olaj árát az orosg partner.
Ezt a banditizmust kerülte volna ki az Északi Áramlat 2 vezeték. Emiatt van az egész cirkusz, Ukrajna elesett volna a tranzitdíjak nagy részétől, ezzel csődbe mentek volna, ugyanakkor Amerika nem engedhette, hogy az orosz-német tengely erősödjön, Európa energiaellátása hosszú távon az oroszokkal való együttműködést eredményezze. A német ipari potenciál megfejelve az olcsó orosz energiahordozókkal az angolszász hatalmak számára félelmetes jövőképet festett. Nem csak a demokraták, de a republikánusok is rettegtek ennek eshetőségétől.

Most Európában három tábor van. Az amerikaiakat feltétel nélkül kiszolgálók tábora: UK, Lengyelország, Balti-államok, Románia, Ukrajna. Ők azok, akik simán vágóhídra mennek, ha a nyugatiak ezt kérik tőlük, be vannak félemlítve azzal, hogy lerohanja őket az orosz hadsereg, holott NATO tagok, így ennek valószínűsége minimális.

És van a Németország köré csoportosulók tábora (Ausztria, Magyarország, Franciaország), akik nem akarnak tátott szájjal a faszerdőbe rohanni, rituális öngyilkosságot elkövetni a NATO csatlósaként és eléggé ismerik az ukránokat ahhoz, hogy ne áldozzák fel magukat értük.

Van egy harmadik csoport is, akik teljesen ki akarnak maradni a hisztiből, semmilyen szankciót nem vezettek be az oroszokkal szemben. Ők a törökök és a szerbek.
bordon 2022.05.29 14:28:21
@neko1967: Az amerikai történelemórákon tanítják, hogy be lett ígérve az, hogy amerikai ejtőernyősök minden pillanatban érkezhetnek, tessél kitartani, harcolni?

Szuezi háború sajnos pont akkor esett meg, így ugyanúgy eladták Magyarországot a nyugatiak, mint 11 évvel korábban Jaltában.
A szemérmességet őrző újságok sokasága nem csak, hogy nem ír releváns információkat a szexről, de még inkább erősítik a sztereotípiákat és a szégyenérzetet. Eufemizálják a szexet, mint ahogy az egy klasszikus poszt-kommunista ország társadalmában KELL lennie. Hol vannak ezzel kapcsolatban a KSH…..
bordon 2022.05.29 11:22:15
Némely szocialista országban azért elég nyíltan beszéltek a szexről, csak éppen biológiai, fiatalokat felvilagosító oldalról közelítve, nem pedig üzleties, fogyasztói kultúrába beillesztett, megfejhető témát faragva belőle. Nyilván Magyarország nem az NDK volt, ahol sokkal szabadosabb volt az alapkultúra, amire ráépült a szocializmus.

Amerikában talán a legprűdebb a társadalom a fejlett országok közül. Carrie Bradshaw azért nagy szám ott is, mert a valóságban úgy nem nagyon viselkedik senki. Ő a szétbotoxolt lóarcával egy vad karikatúra, a New Yorki, magát megvalósítani akaró, mindenki által levarrt, ezt trendinek gondoló vénlány archetípusa. Hogy is mondta egy ismert komikus? New York is the elephant's graveyard for ovaries. A nők odaköltözve elhiszik, hogy ők majd ott karriert csinálnak, elhelyezkednek valami irodában, meetingekre járnak, prezentációkat gyártanak a főnöknek Powerpoint-ban, aztán azt hiszik ez a karrier. Mivel az árak olyan magasak, egy lyukban élnek horror lakbérért, esetenként valami Puerto Rico-i menőcsávó felszedi őket egy bárban és levarrja őket. Aztán hirtelen 40 évesek lesznek és se gyerek, se házasság nincs a láthatáron. Még 5 év eltelik és akkor már esténként álomba sírják magukat, amikor arra gondolnak, hogy lecsúsztak a családapításról. Dugni még kellenek bárkinek, de ennyikeh.

A " szexről való illedelmes diskurzus" kb. 3 perc után érdektelen annak, aki valóban csinálni akarja a szexet, nem szövegelni róla. Akik szövegelnek róla, azok vagy fizetést kapnak ezért vagy pedig aszexuálisak és csak a szájtépéssel tudnak középpontba kerülni, a tettek mezejére nem lépnek.

"A szexuális forradalom kapujában, az emberek elkezdenék szeretni egymást, megbecsülnék azt az egy éjszakás kalandot is" - a szexuális forradalom pont arról szólt, hogy a szexet szeressük, a saját testünket, a másik embert meg becsüljük meg, mint embert, de közben nyugodtan használjuk az igényeink kielégítésére, nem kell komoly kapcsolatot fenntartani vagy hosszútávra tervezni. Nekem ez bejön, csak a nők akkor ne sírjanak, hogy csak ürítésre használják őket a férfiak. Persze ezt így nem mondják a szemükbe, hanem előadják a felszabadult, felvilagosult liberálist, sőt feministát, aki nem ítélkezik, támogatja a szexuális kibontakozást, pláne ha ezáltal ő könnyebben kap szexet.

"hol máshol elégülhetne ki az emberi elme, mint a neten a pornó által?
Na ott megint csak sok szuper dolgot megtanul az agyunk. Például a bizarr, a BDSM hajlam és a ..., inkább le sem írom." - tehát a posztoló szabadon akar a szexről beszélni, de a pornó az fúj, undi, mert olyan dolgokat láthatunk ott, mint a bőnyálas szopás, prosztatamasszázs, hármasszex meg az elfenekelés. Ezek akkor kívül esnek a szabad beszéd körén? Ezekről a posztoló szerint nem illik beszélni?
Tehát a hagyományos sajtó túl konzervatív, mert nem a szexről ír, hanem az inflációról, háborúkról, politikáról, a pornó meg nem jó, mert még a végén túl széles spektrumát ismerjük meg a szexnek, esetleg igénye is támad ilyesmire.

@Almandin: Eleve az emberek jellemzően felvilagosítják magukat, kezdődik a kortársakkal, aztán a szülő próbálja helyrerakni a félreértéseket, a hülye haverok által bedobott tuti tippeket, aztán van az iskolai felvilágosítás, meg az internet, igen a pornó is, abból is tanulhat az ember. A tajékozatlanok véleményével ellentétben a pornók jó része nem durvább, elszálltabb mint egy szerelmesek közti vadabb szeretkezés. Az interneten számtalan felület van, ahol lehet kérdezni. Válaszolnak szakértők vagy laikusok, gyakorikérdésekponthu szintű pöcegödrök néha értelmesebb, valósághoz közelebb álló válaszokat adnak, mint a nagy szakértők. Egy időben divat volt, hogy minden pszichológus szexológusnak hazudta magát. Mert ez a trendi, erre ugrik a nép, ő megmondja a tutit, de úgy, hogy azt józan paraszti ésszel is meg tudta volna fogalmazni bárki.
 A hírek nagyrészt mindig nyugtalanítóak. De ami mostanában jön szembe, azt az egyszerű állampolgár már végképp nem tudja hova tenni. Orbán háborús vészhelyzetet hirdetett! Most akkor megpróbálom összemorzsázni a többi hírből azt, hogy miért tette ezt valójában?  - Mert amire gondolni lehet így…..
bordon 2022.05.25 13:31:18
@birkamenet: A magyar kormány általában sok hülyeséget csinál, de pont azon van, hogy az ukran neonácik meg a ruszkik egymásnak feszüléséből minél kevesebb csapódjon le a magyar lakosságon. Mert van elég baj enélkül is. Nyugaton horribilis energiaárak vannak, mert szankciósdit játszanak. Pedig a nyugatiaknak még van gázuk, olajuk más forrásból is, nem úgy, mint a közép-európaiakanak.

Nyilván ha a németek tökön szúrják magukat, akkor abból Magyarországon is hatalmas problémák lesznek. Nem Orbán miatt, hanem mert Magyarország Németország hátsó udvara, összeszerelő üzeme.

Ha valaki megtámadja Magyarországot, az nem Oroszország lesz, hanem Ukrajna, ahova annyi fegyvert zúdítottak a nyugati imperialista hatalmak, hogy már a legutolsó skinheadnek, banderista takony gyereknek is Javelin rakéta lapul a kocsija csomagtartójában. A jugoszláv háborúk után minden valamirevaló bűnözőnek jugó kézigránat lapult a zsebében. Most majd AK-74 és rakéták áramlanak mindenfelé. Az ukránok ugyanis mindent eladtak eddig is, ami ellopható volt, komplett harci helikoptereket adtak el fegyverzettel, személyzettel és karbantartókkal afrikai diktátoroknak.
A NATO jelenleg az ukrán kalandorkormány oldalán áll, ha az ukránok elkezdik kiirtani a kárpátaljai magyarokat, azt Washington nem fogja megállítani, mert nekik az a fontos, hogy az oroszokat irtsák az ukránok. Ha mellette más kisebbségeket is célba vesznek, az nem probléma a nyugatiaknak. Ettől majd fellelkesülnek a román és szlovák szélsőnacionalista körök és ők is szorítanak a magyarokon.

Jelenleg aki nem partner a háborús uszításban, az megvetett közellenség, gyűlölet célpontja Európában.
Még egyszer: nem a ruszkik fognak Magyarország ellen vonulni, hanem az ukránok. Nem a ruszkik ziláltak szét az európai energiaellátást, hanem a nemnormális nyugatiak. Eredmény: árrobbanás.

A veszélyhelyzet abból is adódik, hogy az élelmiszer ellátás jövője bizonytalan. Az ukrán földekről egyrészt az oroszok viszik el a gabonát. Másrészt az ukránok nem korlátozzák az exportot nyugat felé, tehát aki többet fizet, az kapja a gabonát, szabad piac van, fel fogjak verni az árakat. Kinek nem fog jutni gabona? Az ukránoknak meg a csóró kelet-európaiaknak.

Az egészségügyben jelenleg pont csökken a terhelés, ahogy a koronavírus gyengül. Nyilván sokan fel fognak mondani, ha tehetik, mennek a magánegészségügy felé vagy nyugatra.
Családunk jó kenyér iránti elvárása valamikor akkortájt kezdődött, amikor bevezették a szabad szombatot. Addig úgy el lehetett lenni a kenyérgyári kenyérrel, amelyet megvett az ember szombat délután, de két napot már nem bírt ki a legendás 3.60-as. Átszoktunk hát a maszekhoz. Igaz, hogy nála öt…..
Él Iránban egy 84 éves bácsi, bizonyos Amou Hadzsi, aki saját bevallása szerint immár 66 éve nem mosdott. Az öregember betegesen retteg a tisztálkodástól, és szent meggyőződése, hogy ha egyszer megfürödne, hát ott halna meg azonnal, ugyanis szerinte a higiénia nagyon egészségtelen...
bordon 2022.05.24 08:00:30
Nem ismerem ezt a blogot, de ez a poszt láthatólag a nagy semmiről szól és azt ragozza a végtelenségig. Ez egy blogger ujjgyakorlata, hogy bemutassa, hogy bármilyen kis színes hírből tud kanyarítani egy X karakter terjedelmű posztot?

Az Irak elleni brit-amerikai agresszióhoz: vajon a brit és amerikai vagyonokat is lefoglalhatják külföldön, hogy abból az iraki népnek jóvátételt fizessenek?

A vegyi fegyveres részhez: a vegyi harcanyagok nagy részének kifejezetten kellemes virágillatra emlékeztető szaga van. Főleg nagy hígításban. Amelyiknek töményen kellemetlen a szaga, fokhagymára, halra emlékeztet, annak is lehet nagy hígításban kellemes virágillata.

A koszos ember, ha rákérgesedik a kosz, akkor már nem szaglik jobban, mint az egy hónapja mosdatlan ember. Vagy mondjuk egy elhanyagolt kutya.

Az iszlámban előírás a napi 5 ima előtti rituális tisztalkodás, ami ugyan nem teljes testre kiterjedő mosakodás, de az arcot, nyakat, fület, orrlyukakat, orrüreget, karokat a könyökig, lábakat meg kell mosni. A fogakat át kell dörzsölni miswak-kal. Szarás, hugyozás után pedig alvázmosás van, fingás után, ha becsúszik valami szilárd is. Ez a jóember ezeket hogy végzi el, hogy semmi nyoma nincs?

Tudom, hogy iszlám országokban ettől függetlenül tud mocsok lenni, vannak kifolyt szemű, fohadó fogú, szutykos kuldusok Egyiptomtól Marokkón át Pakisztánig, de azért legalább megvan az ösztönzés arra, hogy napi ötször víz érje a testedet.

Az európai emberek alapvetően durván izzadságszagúak. Francia városok tömegközlekedési eszközein tapasztaltam olyan testszagokat, amik még a prágai villamosokon is túltesznek. A feketéknek is más a szaguk, nagyon kellemetlen, akkor is, ha tisztálkodnak.
Akik kevésbé büdösek genetikailag, azok a kelet-ázsiaiak. Viszont amelyik kelet-ázsiai meg büdös, az nem tud róla, hisz nem sűrűn találkozik más büdös ázsiaiakkal. Így nem is tesz ellene.
bordon 2022.05.25 04:06:03
@Almandin: Nem maga a mosdatlanság okozza a fertőzéseket, halált. Az emberiség történelmének nagy részében akkor érte az emberpéldányokat víz, ha esett az eső vagy belegázoltak egy patakba.
Az emberre veszélyes fertőzéseket a sima víz+szappan nem előzi meg. Ugyanis azok légúti fertőzések vagy a tápcsatornán át jutnak a testbe (szennyezett víz vagy táplálék). Vagy paraziták okozzák, kullancs, szúnyog, cecelégy, férgek, egysejtűek.

Ha életben akarsz maradni, akkor a mosakodásnál fontosabb, hogy ne a szabadban szarj, hordj valamilyen cipőt, (ne lépj szarba, húgyba, mocsokba, ne szúrja át a talpad egy szeg, tüske), szúnyogmentes szoba (szúnyogháló), valamit az ételed, ivóvized tisztasága, éghajlatnak megfelelő ruházat.

A posztban szereplő bácsi fogazata olyan rettenetes, hogy abból lehetnek komoly bajok más szerveire nézve is.
De ilyen fogazatot egy magyar lakótelepi alkoholista vagy egy Dankó Pista utcaban lakó kisebbségi is tud produkálni.

Ami pedig véget vethet az életének, az a dohányzás és az általa a viskójában használt kitudja mivel táplált nyílt tűz füstje által okozott rák lehet.
bordon 2022.05.25 05:52:52
@Almandin: Ja, most olvastam figyelmesebben a poszt elejét, így feltűnt, hogy a pasas 84 éves. Kinéz egy ápolatlan ötvenesnek. A magyar felnőttek fogazata se jobb az övénél. Akkor mégse a tüdőrák fogja elvinni, ha 84 éves koráig nem alakult ki nála, ebben a korban már más betegségek vagy a végelgyengülés is végezhet vele.