Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furiae

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furiae - ha muszáj. The Day 2022.01.17 15:12:07
A nap, amikor megkaptam a MAFELSZ könyvét ("Felkészülni, vigyázz! De mire is?") az az a nap volt, amikor Lukasenka és Puyin bejelentették, hogy közös hadgyakorlatot fognak tartani (azaz az Ukrán határ mellett jelenleg is állomásozó 100ezer orosz katona... vagy melléjük még valamennyi átmasírozhat…..
 „Éltetető étel” III. élelmiszerkészlet rev1.0                Következő bejegyzés a túléléshez szükséges élelmiszerkészlet összegyűjtésében, kiszámolásában, élelmiszer fajták…..
Furiae 2022.01.09 01:35:14
@Idő Végső: Fú, gyerek, te nagyon nem fogtad, hogy BlackVoid segítő céllal írt... a cikk szerzőjével, Felkészüléssel ellentétben, aki még köszönetet is mondott BlackVoidnak a segítségért.
Felkészülés a peak oilra         Minden kezdet nehéz Blogolást azért kezdtem el , mert úgy éreztem szükségem van egy gondolat rendező helyre. Magamnak is jó, mert át tudom gondolni, mit és hogyan csináljak, de ezek az információk másoknak is…..
Ha muszáj. Se? Ha muszáj... Védekeznél? Ha muszáj, támadnál? Magamra nézvést kötelező parancs a szeretet. És pontosan tudom, hogy másoknak semennyire. Kíméletes de határozott lennék. Ennyit elég tudni rólam. Nem élek vissza a hatalmammal, de épp ezért mindent megteszek, hogy mindig én legyek ott.…..