Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inhof Katalin

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeket a kérdéseket feszegeti Paloma Zapata filmrendező, akinek filmjét jövő héten mutatják be BIDF filmfesztiválon. Egy arc, amit nem lehet elfelejteni!   Flamenco tánctanulmányaim elején, nagy hatással voltak rám azok a filmek, amelyek történeteken keresztül mutatták be ennek a magával ragadó…..
Miért ünneplik a Nemzetközi Flamenco Napot november 16-án? A történet, hogy november 16-át miért nevezték el nemzetközi flamenco napnak, 2010-ből származik, amikor a kenyai Nairobi városában az UNESCO a Junta de Andalucía javaslatára, Murcia, Extremadura és az ország támogatásával a flamencót a…..
Modell: Inhof Katalin " La Kati" flamenco táncművész. Fotó: Kőszegi ZsoltA flamencón belül több féle műfajt különböztetünk meg, ezeket palo-nak nevezzük. A Compás magyarul időjel a klasszikus zeneelméletben, ami meghatározza a különböző műfajok, palo-k ritmikusának ciklusát. Ez teszi nagyon egyedivé…..
Legemlékezetesebb fellépésem, amikor Budapesten betudtam mutatni előadásomat a Spanyol Nagykövetség támogatásával. A legnagyobb élményt az adta nekem, ahogy összefésültem az andalúz zenészeimet és táncosomat, a magyar zenészekkel és a tanítványaimmal. Legemlékezetesebb koreográfiám a „Tangos de La…..
 Sorsfordító volt fiatalon a 90-es években külföldre menni, ott nyelvet tanulni és élni. Utólag is visszanézve, bátorság kellett ahhoz, hogy kimenjek külföldre (Madridba), mobiltelefon, internet, szociális háló, Európai Unió, helyismeret és nyelvtudás nélkül. Már értem szüleim kétségbeesését és…..