Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mizantrop

0 bejegyzést írt és 490 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Putyin legjobb magyar tanítványa, Orbán Viktor immár valóban Simicska Lajos teljes és totális megsemmisítésére adott parancsot. Ahogy azt Oroszországban is láttuk sokszor: az állami erőszakszervezetek teljes súlyukkal nehezednek az egykori legjobb barátra. De mi lehet a válasz?..
Mizantrop 2017.06.12 00:06:57
@fofilozofus: Anyád picsáját rázta gatyába ez a főtolvaj geci, te címzetes ökör, nem a gazdaságot. Az uniós forrásokkal együtt is a régió leggyatrább gazdasági növekedését produkáljuk, ha ezeket kivennénk a kalapból, gyakorlatilag nem maradnak semmi.
A Kellesz- Korrupcióellenes Szövetség és a korrupciós bűncselekmények elévülési idejének meghosszabításáról  sikeresen népszavazást kezdeményező Vágó Gábor korábbi LMP-s képviselő szervezésében készülnek tüntetni civilek a miniszterelnök és a milliárdos gázszerelő falujában, mint fogalmaznak, azért,…..
Mizantrop 2017.05.04 19:13:29
@eßemfaßom meg áll: Meglesz az is, ne aggódj, de azért allegorice hadd világosítsalak meg: ha a szobádban Pisti és Józsi, a két dagadék bátyád felzabálja a csokikészletedet, majd kulcsra zárják előtted az ajtót, maszatos szájjal járkálnak a lakásban és röhögnek a pofádba, akkor hiába is szaladsz Bélukához panaszkodni, a középső tesódhoz, ha tudod róla, hogy egyébként néhány tábla neki is jut a készletedből. Láttad, hogy nincs meg a csokid? Nem láttad. Meglehet? De valószínűbb, hogy mégsincs meg, nem? Egyszer megszerezzük a kulcsot, és Pistike, Józsika, Béluka - mind p***án lesznek rúgva. Más szóval: "When I see a bird that walks like a duck and swims like a duck and quacks like a duck, I call that bird a duck."
Mizantrop 2017.05.04 19:45:28
@eßemfaßom meg áll: Röviden: akiről te azt gondolod, hogy nem lop, az nem lop.
Mizantrop 2017.05.04 21:16:10
@Larry Silverstein: Te nagyon ostoba, van valami komcsimérőd, ami kimutatja, hogy ki az "igazi komcsi" és ki nem? Amikor felcsapják az aktákat, akkor is a hozzád hasonló fogalmatlanok fognak majd szelektálni a nevek között? Fasza.
Kicsit Júdea Népe Front érzésem van (a mit adtak nekünk a fideszesek párhuzam természetesen nem áll). Sorra alakulnak a pártok, jaj, de jó, hahaha, reszkess, Fidesz, mert most mi jövünk! Aha. Tegye fel a kezét, aki tudja, hogy áll Pukli igazgató úr pártja! Vagy Gémesié, aki sokkal…..
Mizantrop 2017.04.19 20:38:05
@Pop40: Pontosan. A tegnap itt is kifejtett technikai koalíció 2018-ra, MINDENKIT beleértve. Minden lehetséges mandátum behúzása, kétharmad (kevesebb nem elég!), a legszélesebb társadalmi kontroll mellett (mínusz fideszes rablóbanda) az alaptörvény kukába, kőkemény elszámoltatás, új választási rendszer, a parlament feloszlatja önmagát, majd 2019 vagy 2020-ban (minél hamarabb) új választások az új játékszabályok alapján.
Mizantrop 2017.04.19 20:38:10
@mortullus: Nehogy végig olvassátok, mondatról mondatra, inkább toljátok ide kétszer ugyanazt a szellemességet.
A jelenlegi választási rendszer bevezetése óta gyakran halljuk, hogy a jelenlegi kivitelezés mellett nem lehet megverni a Fideszt...
Mizantrop 2017.04.17 23:41:11
@Mizantrop: Úgy értem (bocs, ha pontatlan voltam a program szóval), hogy nem kifejezett ideológiai alapon felépülő programokról beszélgetünk, hanem egyfajta pragmatikus cselekvési menetrendről.
Mizantrop 2017.04.17 23:44:43
@EU zászlót mindenhova!: Már miért? Egy ilyen felállásban én simán el tudok képzelnie egy olyan arányú tarolást, mint amilyet a narancsnyikok elértek egyéniben 2014-ben. Amúgy mondjon valaki egy kivitelezhető menetrendet, hallgatom.
Mizantrop 2017.04.18 00:00:12
@EU zászlót mindenhova!: Miféle magas labdát kapna az ellenzési média, s ugyan az kinek számít? A 2,3-2,5 millió fanatikus hülyének? Azoknak mindegy. A túloldalról pedig pont nem lehet mibe belekötni, hiszen ha Gyurcsány és Vona egy hajóba kerül, az mindenki gondolkodó ember számára nyilvánvaló, hogy csak pragmatikus és nem elvi szempontok alapján történhetett meg - ezt kell kommunikálni ezerrel. Tudom, hogy Karácsony már 2011-ben előjött az ötlettel, szerintem akkor is, most is igaza volt. A jelenlegi helyzet különleges harcmodort kíván, különben vágóhíd a vége. De egyéb értelmezhető ötletet én még nem hallottam.
A Momentum Mozgalomnak lehet, hogy nem csak Szanyi kapitánnyal gyűlik meg a baja, hanem vitája támad Kálmán Olgával is. A Hír TV-hez átigazolt műsorvezető korábban még a budapesti olimpia mellett kampányolt. Érdekes lesz első interjúja a MoMo vezetőjével...
Mizantrop 2017.01.31 14:37:57
@Valóság nevű unokahúgotok: Ne aggódj, mindjárt jönnek a baromállatok, akik szerint szoros szekunder összefüggés van az olimpia és a magyar lakosság egészségügyi helyzetének javulása közt, mondjuk ez igaz is, hiszen a tévé előtt a megivott sör arányában igen sokszor kell megtenni a fotel-vécé viszonylatot, ami valljuk meg, csak 20 méterrel számolva is igen jelentős táv 2 hét alatt.
Minél nagyobb hülyeségekkel eteti a kormány a népet, annál ostobábbnak tartja az embereket. Meddig lehet srófolni ezt? Vajon mikor jönnek rá a választópolgárok, hogy a Fidesz politikusai számára nincs határ, ha összeesküvés-elméleteket kell gyártani. A Németh Szilárdba oltott Kovács Zoltán már talán…..
Mizantrop 2017.01.15 15:47:19
@alfacharlybravo: Figyelj, pajtás, olyan kritikátlan seggnyalás a büdös életben nem volt sehol az utóbbi 25 évben, mint a jelenlegi kormánypárti médiumokban. Azt a hangot, amelyet Gyurcsányékkal szemben a balliberális média megütött anno, ha nagyítóba épített bányászlámpással keresed, akkor sem fogod megtalálni a jelenlegi magyarországi jobboldalon. Sőt: kritikának a nyomát sem. Már ameddig folyik bele a közvetlen kormánypénz. Ha nem, akkor persze magukra találnak (Hír TV). Ennek pedig igen egyszerű oka van: szektákban, gyülekezetekben nincs helye demokratikus beszédmódnak. De azt is megnézheted, hogyan fordult a "balliberálisnak" nevezett (azaz: normális, kritikai gondolkodással megáldott/vert) támogató réteg habozás nélkül a saját oldalától, amikor szembesült azok aljasságaival, s adta meg passzivitásával a lehetőséget arra, hogy a hívek magasba emelhessék a maffiaállam szakosodott fődisznóját.
Mizantrop 2017.01.15 15:49:29
@Nagyorrú Barbi: Hányadszor futottál neki szeptemberben a 7. osztálynak? Mert ez kb. az a szint. 8.-ra azért már ennél szofisztikáltabb az agy.
Mizantrop 2017.01.15 17:26:25
@alfacharlybravo: Egy hazug szar vagy, elég hármat kattintani, mondjuk egy 2005-ös HVG-ben ezekért a bekezdésekért:
"Nem pusztán politikai és történelmi okokból osztja meg azonban Gyurcsány a közvéleményt. A miniszterelnök viselkedésében időnként túl sok a póz, a kimódolt gesztus, retorikájában pedig a szirup. A Nemzeti Múzeum lépcsőjén március 15-én elmondott ünnepi szónoklata maga volt a tőről metszett politikai giccs.
Ami a kormány legtöbbet emlegetett vállalkozását, a száz lépés programját illeti, ez egyelőre olyan "törmelékpolitikának" látszik, amit nem túl költséges, ám egymástól elég távol eső elemekből gyúrtak egybe, illusztrálandó a kabinet lázas igyekezetét. A konkrét intézkedések azonban itt sem igazodnak mindig a meghirdetett ideológiai preferenciákhoz. Gyurcsány korábban például nem csupán az igazságos Magyarországról beszélt, hanem arról is, hogy meg kell szüntetni a "kusza érdekérvényesítéseket". A kivételezett társadalmi csoportok adókedvezményeinek fenntartása, sőt tervezett kiterjesztése (lásd: eva, ekho) most mégis arról árulkodik, hogy a kabinet külön jótéteményekkel igyekszik lekenyerezni a befolyásosnak vélt különféle lobbikat (HVG, 2005. augusztus 13.)."
Ez aztán a 100% antiorbánizmus, mi, hülyegyerek? De mondjuk kár is beléd, a Trumpról szóló megjegyzésed is mutatja, hogy egy tanulatlan papagáj vagy.
Németh Szilárd a tőle megszokott bunkó stílusában közvetítette Orbán Viktor üzenetét a társadalom nagy részét alkotó civilek felé. Pofátokat befogjátok, csak bólogattok, elhisztek mindent amit mondunk nektek, és akkor talán, de csak talán nem lesznek belőletek a nemzet ellenségei. Nem ti lesztek…..
Mizantrop 2017.01.13 11:24:42
@Akkor is megdöglesz ha a fára mászol: ....és ráadásul a saját pénzén spekizik, nem úgy mint a magyar államot jelenleg uraló horda.
Mizantrop 2017.01.13 11:29:17
@Ballib cenzúrázók réme 21: Komolyan, a kormány MEGENGEDI, hogy civil szervezetek létezzenek az országban? Hova szarjunk a gondolattól, hogy NEM közpénzből gazdálkodó szervezetek felett lobogtatják a kötelező transzparencia zászlaját, miközben ők maguk ugyanezt bizonyítottan telibe szarják?! A norvég alapok ügyében mit tudtak bizonyítani, hülyegyerek?
Mizantrop 2017.01.13 11:29:57
@Willkommenskultur: Na, told a forrásaidat.
Már régen nem számít mit mondott tegnap, mit mond holnap, mit gondol ma. (Bár ez utóbbit tudjuk viszonylag a legjobban. Kb. valami olyasmi lehet: hatalom- pénz-hatalom-pénz-hatalom-pénz)...
Mizantrop 2017.01.13 09:20:31
@id. Modor Tibor: Ja, Tibor, mindenesetre nem biztos, hogy a helyi lapban adok fel egész oldalas hirdetést, hogy a céget ideje lenne porig rombolni és a helyét beszántani.
Mizantrop 2017.01.13 09:26:42
@dekoninckxx: Öreg, egyórás nevettető videóösszeállítást lehet készíteni az egymásnak teljesen ellentmondó mondataiból. Amit ti organikus fejlődésnek érzékeltek, az egy hatalommániás főgeci ócska machiavellizmusa csupán. Elveket nem lehet rajtatok számon kérni. Ezzel viszont mindent meg tudtok magyarázni.
Egy normálisan működő országban meg kellene vetni azt, aki egy parlamenti párt sajtófőnökeként olyat mond, amit Nyakó István csütörtökön az ATV műsorában. De Magyarország nem ilyen. Itt még mindig dübörög a politikai kreténizmus...
Túlságosan nem kell képben lenni a médiával ahhoz, hogy még a leghétköznapibb ember is lássa, mennyire nívótlan, amit a TV2 tudósítás és híradás címen művel, erre szinten minden héten van valami durva példa a hajléktalan riporttól Juhász Péter karaktergyilkossági kísérletén át egészen Terry Black és…..
Az éves rendes parlamenti meghallgatásán - ami neki miniszterként az első - egészen lefegyverző nyíltsággal beszélt...
Mizantrop 2016.12.03 14:21:55
Kedves barátaim!
Szerintem felesleges itt viszonylag jóindulattal tépnetek egymást.
A jelenlegi ún. demokratikus ellenzék (a Jobbikról nem beszélnék, látom, merre lavíroz Vona, de ezt hagyjuk) jelen pillanatban (sajnos) semmiféle komolyan vehető társadalmi közakaratot nem testesít meg. Az MSZP egy roncs, amely jelen állapotában abban érdekelt, hogy ismét álláshoz és megélhetéshez segítse párttagjait. A DK élén egy rendkívül sok hibát elkövető, menthetetlenül lejárt szavatosságú személyiség áll, aki soha nem fogja már elnyerni a közbizalmat saját hülyesége és a Fidesz (és mindenre kész, gátlástalan csatolmányai, lásd: CÖF, valamint a mindenki által ismert, s mindenhol jelenlevő munkahelyi és lakossági hülyék) hatásos aknamunkája révén. Az LMP mára szinte teljesen elveszítette korábbi balos-zöld jellegét, nem tudott kitörni az elvont értelmiségi párt szerepéből, nem bizonyította , hogy bázist tud rendelni elvei mögé, s ez a magyar társadalmat ismerve egyáltalán nem meglepő. Nyilván Schiffer is utat tévesztett, ez más kérdés. A P(M) labdába nem rúg, szinte láthatatlan. Az Együtt hatalmas csalódás volt, Bajnai kihátrálása sem nem szimpatikus, sem nem véletlen. Néhány figura ezen az oldalon, akikről normális (tehát fideszes tudatmódosítók nélkül napjait tengető) ember azt gondolhatja, hogy esetleg részesei lehetnének majd egy európai értelemben vett működőképes ország alapvető kereteinek kidolgozásának: Juhász Péter, Hadházy Ákos (bár legutóbb döbbenet volt Schifferrel és Széllel Varjú ellenében), Jávor Benedek, szakterületeken Ángyán József, Sólyom László (!) etc. Konkrétan mindent újra kellene szervezni. S mi áll ennek útjában vajon? Nos az, ami a legnagyobb problémája ennek az országnak: hogy önmagával kellene leszámolnia, önmagán kellene túlemelkednie. Ez az, amire Magyarország úgy nagyjából mondjuk örök idők óta képtelen. Önmaga sérelmein, fájdalmain, mindentudásába és örök igazságába vetett hitén, másokat lenéző, másokat kirekesztő magatartásán túlemelkedni. A ócska kis előnyöket feladni a rendszer egészének megreformálása ellenében. Öntudatossá válni, felfogni és védeni (!!) a polgári értékeket, a szólásszabadságot, az egyén személyes jogait. Kiállni, ha aljas eszközökkel bedöntik a legnagyobb magyar napilapot. Hinni az önszerveződő csoportok erejében, bízni bennük, részesei lenni. Nem bedőlni rezsicsökkentéses és Erzsébet utalványos meg tizenharmadik havi faszságoknak, akárki tolja elénk. Felfogni, hogy nemcsak az Erzsébet utalvány képében hozzám vágott 10 rongy az enyém, hanem a Rogán Tóni villafelújításának mondjuk 20-40 milliós elhazudott költsége is, vagy a Mészáros Lőrinc által leszaggatott pénz, amelyet fizikai képtelenség kimagyarázni. És hogy 9000 milliárd forintnyi közvagyon (fejenként 1 millió!) elsíbolása az olyan horrorisztikus bűn, amelyet semmilyen Isten nem fog megbocsátani soha. A magyar társadalom azonban összességében retardált, műveletlen, mindent csak túlélni akaró, mindent, ami nem közvetlenül érinti, azt leszaró, félelmeibe zárt, gondolkodásra képtelen, kizárólag érzelmileg motivált és megvezethető emberek gyülekezete. És persze itt általában fogalmazok, a politikailag aktív népesség nagyobb részéről (okt. 2-a óta már tudjuk, úgy 3,2 millió emberről) van szó. Szóval kedves reménykedők, itt tényleg nem vezetőket kellene cserélni elsősorban, hanem agyakat és szíveket. Persze elhozhatná a jó isten, hogy a mai mocskos gazemberek helyett először legalább normális emberek kerüljenek a hatalomba, valahogy, véletlenül, mert másképp ez nem fog megtörténni, úgy fest. Kb. ezt érezhette Kölcsey, amikor a Himnusz írta.
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
Mizantrop 2016.11.27 23:44:19
Kedves itteniek, azért kemény dolog visszaolvasni a kommentjeiteket, kicsit meg is hökkentem. Kurva nagy csokorra valót össze lehetne dobni belőlük arra vonatkozólag, hogy miképp lehet tényleg átgondolatlan módon, a láncos kutyákat elengedve hozzáállni a homoszexualitás megjelenéséhez, dehát itthon vagyunk. :) Persze, Zsolt extrém, az első másodperctől fogva az. Kinek nem tűnt fel? A gesztusai, a hangsúlyai, a túlérzékenysége, a hülyeségei. Hibázott is, sokat: nem lehet Tivyk meg Evelinek mögé beállva megőrizni a méltóságunkat. Marhaság volt ráugrania a Mici-történetre. Sokszor nem volt következetes, néha túl nagy volt az arca. Mindazonáltal amire itt ma este néhányan ragadtattátok magatokat, azt összességében (a 90 napot tekintve) tényleg nem érdemelte meg. S milyen érdekes, hogy toleráns kis hazánkban micsoda hörgést és elképedést okoz a homoszexuális emberek érzelmeinek de facto megjelenése a képernyőn. Pedig szerintem bizonyos értelemben médiatörténeti pillanatok voltak. S mi magyarok nem vagyunk homofóbók, á, dehogy. :) A szaros meg nyálas beszólásokkal. Egy normális országban az ég egy adta világon semmiféle meghökkenést nem kellene okozni az ilyesminek, annak, hogy valaki olyan, amilyen, szerelmet vall fiúként fiúnak, megcsókolja, kezét fogja. Nekem semmivel sem alantasabb (legfeljebb szokatlanabb) mint pl. Lóri és Dina meg Kárszeghyék százszor nyíltabb egymásba borulása. Igen, kedves kommenttársak, valóban: ők mások, nem a ti mércéitek szerint cselekszenek, s nem fog mindegyikük (Zsolti sem) megfelelni annak az elvárásnak, amit ti magatokban róluk kialakítottatok, mint ahogy talán ti/mi sem úgy cselekszetek/cselekszünk, ahogy mondjuk a vallási előírásaink kívánják tőletek/tőlünk. El kéne fogadni ezt. Zsolti a Villa egyik legérdekesebb és messze legértelmesebb figurája volt (Dávid mellett), aki belegabalyodott a saját kontrollálatlan érzéseibe. S ez szerintem tanulságnak sem utolsó.
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
Mizantrop 2016.11.24 00:10:53
@Plüsscukor: Különben nem vagyok vitaképes, csesszemeg. ;))
Mizantrop 2016.11.24 00:25:01
@Rémület: Arra gondolok, hogy a szövetségessel óhatatlanul mindenki erősebbnek látszik, s legalább egy-egy jel mínusz minden alkalommal magunknak, illetve kettő plusz oda, ahova gondoljuk, mert ugye egyet gondolunk. :)
Mizantrop 2016.11.24 00:33:41
@OriginalBlackMamba: Azért abba gondolj bele, hogy mi napi egy órában kapunk agyfaszt Vivitől, neki meg 0-24-ben kell bírnia. :))
Erőszakos cirkuszba torkollt az '56-os évforduló. Füttyögés, köpködés, verekedés képei járták be a hazai- és világsajtót a nemzeti ünnepen. A főkolompos a szereplési mániás, túlmozgásos Juhász Péter, aki azzal próbált népszerűséget csiholni, hogy fütyülős balhét szervezett a központi…..
Mizantrop 2016.10.25 18:48:24
@Francois77: Ó, te valami ilyen nagyívű formalista vagy? Vagy nem érted, miről beszélek? Legyen neked: Lölö (magyar hangja Orbán Viktor) teljesen váratlanul megvásárolta a Népszabadság kiadását FELFÜGGESZTŐ Mediaworks Hungary Zrt. részvényeinek 100%-át. Ki hitte volna! Ha a pontos részletek érdekelnek, olvasd el az Opimus által kiadott hivatalos közleményt.
Mizantrop 2016.10.25 20:26:47
@Francois77: Na, homokozzál és gyújtogassál tovább édes anyukáddal.
Batiszkáf Képzeli, hát szertelen 2016.10.19 18:20:17
Csak egy pillanatra martak ki, csak.Zúgj, erdő elvtárs! Szinte csikorgok.(J. A.: Bánat) Kedves Naplóm!Sok rosszat el lehet mondani rólam, de azt, hogy ne lennék szélsőségesen éleslátó, aligha; olykor azzal szoktam kérkedni, hogy a társadalomhoz kapcsolódó illúzióimmal még azelőtt leszámoltam, hogy…..
Mizantrop 2016.10.20 22:10:28
@leponex: Nem tudom. Én végigolvastam az írást, úgy éreztem, hogy az alapvetőnek gondolt konklúziójátt több oldalról igyekezett megvilágítani, érveit átgondolni érdemesnek érzem. Nálam elérte célját. Különösen a "Jöjj el, szabadság.." kezdetű sorokra vonatkozó megjegyzést érzem helyénvalónak, engem is mindig iszonyúan idegesített ez a hamis-bizalmas pátosz. De persze ez az én személyes bajom. A poszter stílusa lehet vita tárgya, természetesen, az általad posztmodernnek vélt "humor" szerintem csak a felütés, a harmadik bekezdéstől kezdve már szinte lényegtelen.
Mizantrop 2016.10.21 10:39:50
@Leylandi: Miután fikciós alapon megalkottad újraértelmezett személyiségemet, szeretném a a blődségeidhez kapcsolódó korrekció és az azt követő rehabilitáció nemes feladatát most már rád és elmeorvosodra bízni.
Most vasárnap az ellenzék tüntetést tartott az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Megint egy tüntetés és megint semmi. De mi van ennek hátterében, miért nem történik jelentősebb változás évek óta? 2014 óta számtalan tüntetés volt, azonban a tüntetés témája és a résztvevők száma sok mindent elárul az…..
Mizantrop 2016.10.18 22:20:00
A poszt rendben van, következtetései szerintem helyesek. A Birca és hasonlók hozzászólásai csak arra jók, hogy itt is itt legyenek, diskurzusszennyező hülyeségek. Folyamatosan a felületes baromságaikat szajkózzák - ők mindent abból az alapállásból vezetnek le, hogy az emberek mennyire utálják Gyurcsányt, a ballibákat, ellenberger ami most van, ezt az igazi nemzety kormányt, ezt támogatandónak ítélik, lásd 98%-os nem, stb. Ők eddig látnak, ennyit érnek. A magyarok döbbenetes értékítéletéről nemzetközi követő mérések árulkodnak (akit érdekel, olvasson utána az Anonymus blogon) , melyek európai szinten is elhelyezik állampolgárainkat: ez alapján zárt és szekularizált társadalmunk Fehéroroszország, Moldova, Ukrajna jellemzőit vonultatja fel. Szó nincs Nyugat-Európai gondolkodásról. Fő gond hétköznapokban is nyomon követhető, a saját magatartásunkat és mintáinkat mindennél előbbre valónak vélő szemlélet, az önkritika, és párhuzamosan a másokba vetett bizalom hiánya, a saját csalásaink, törvénytelen eljárásaink feletti szemhunyás, a másoké feletti azonnali pálcatörés. Szolidaritás ebben a közegben - minimális. A totális önzés társadalma. Kereszténynek hazudott ország - üres templomokkal. Amíg a kormány nem piszkálja meg a Maslow-i piramisunk alját, addig nincs semmi gond. "Alkotmányos jogaink csorbítása? A bíróságok, az ügyészség beszántása? A sajtószabadság sérelme? Közpénzfolyatás akárhová? Letelepedésikötvény-biznisz? Civil szervezetek vegzálása hazug céllal, hazugságra építve? A Városliget tönkretétele? Magánpénztári vagyonunk felélése, eltulajdonítása? Folyamatos forráskivonás az egészségügyből, oktatásból? Ugyan, kérem! Kit érdekel? Érinti a pénztárcámat? Nem! A rezsicsökkentés, az igen. Az ide van írva narancssárga csíkra a számlalevél aljára. Spórolt nekem Pártunk és Kormányunk évi 15 ezer forintot. Ez igen!" Döbbenetes szellemi-lelki igénytelenség a mindennapokban egymással, magunkkal. Nulla szolidaritás, empátia. Az internetadó az más - fideszesék elfelejtették, hogy a magyarnak az internet olyan súllyal esik a latba mint a betevő falat. Ezért is mozdultak annyian. Legközelebb akkor lesz több százezres tömeg (nem a fizetett hülyékről beszélek a CÖF-zászlók alatt), ha konkrétan a bankszámlánkhoz nyúlnak, ha kiveszik a hűtőnkből, a mélyhűtőkből a lefagyasztott hurkát. De a maffiakormány ismeri ezt az első számú aranyszabályt, minden ilyesmitől tartózkodik. A nem fideszjobbik oldal által szervezett tüntetésekkel meg az a baj, hogy az ott megjelenő közönségből a magasabb IQ-szint miatt hiányzik a tévészékház felgyújtásához elengedhetetlenül szükséges sötétséggel vegyes agresszió. Kiabálnak picit, aztán hazamennek, szépen, rendezett sorokban, udvariasan egymást elengedve a mozgólépcsőn. Vanitatum vanitas.
Mizantrop 2016.10.18 23:41:23
@BiG74 Bodri: Pontosan.
Benderik elmélkedik Szegény Pukli 2016.09.09 18:53:00
  Mert nekiestek szegénynek, és így kívülről nézve nagyon úgy fest, azért, mert kiderült, hogy tényleg végig azt gondolta, amit eredetileg mondott, és nem azt, amit mögé gondoltak a már bármiben reménykedők. Mert én úgy emlékszem, ő a kezdetektől azt állította, hogy az ő…..
Mizantrop 2016.09.10 09:21:33
@andrásúr: Tényleg, mekkora eredményeket ért el a Kormánykerekasztal! :) Kár, hogy nem ült oda ő is. Beszámolnál, kérlek, a végül is meghozott döntésekről?
A hét legütősebb hírének bevezetőjét Schmidt Mária tolmácsolja: "lovagkeresztet kapott a keresztes lovag, aki nem engedi, hogy értékeinket, hagyományainkat, érzéseinket és józan eszünket elveszítsük". Na csak el ne bőgjem magam véletlenül. Mikor tudod, hogy megint nagy a baj? Hát például amikor…..
Mizantrop 2016.08.21 14:58:08
@E.Katolnai: Neked először is ízlésre, egy db helyesírási szabályzatra, továbbá egy Ady-összesre (beleértve a publicisztikákat), történelmi-társadalmi ismeretekre, egy használható tükörre, s végül mindehhez rengeteg szabadidőre van szükséged. Kívánom, hogy mindez teljesüljön, mert nagyon komoly lemaradásban vagy!
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Az oktatásügy mára a kormány egyik legérzékenyebb pontjává vált. Az ésszerűtlen központosítás, a romló színvonal, a folyamatosan növekvő forráshiány rengeteg támadási felületet jelent. A kormány oktatáspolitikája ellen tiltakozó pedagógusokkal ráadásul a magyar…..
Mizantrop 2016.03.21 17:43:27
@ulpius66: Téged elnézve hat generáció tanáriai is kevesek lennének a hozzád hasonló debilek leszármazottainak mentális hendikepjét megoldani.