Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandiras2

0 bejegyzést írt és 687 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előszó A 2022. február végén kezdődött orosz-ukrán konfliktus során számtalan videó anyag látott napvilágot, amikből le lehet szűrni ilyen-olyan tanulságokat és képességeket, vagy azok hiányát. Viszont ezzel párhuzamosan kőkeményen zajlik a propaganda háború, ahol olyan kijelentések is elhangzottak…..
bandiras2 2022.05.07 12:02:47
    Na, akkor most dőljünk hátra. Az Orbán rendszer megbukott. Nem, nem nyert Orbán és rendszere a választáson, hanem ármánnyal, csalással és zsarolással hatalmat lopott. Ezt bizonyítja az eredmény és nem többet.  Soha nem volt ilyen gyenge a zsarnok. Az egész tákolmányt gyufaszálakkal kiékelt…..
bandiras2 2022.04.04 12:01:57
Lássuk akkor azokat a követeléseket...

Szabad sajtót!:
-Magyarországon az indít vagy vesz TV-t újságot weblapot aki akar, és azt ír bele amit akar. Nyitott kapukat döngetsz.

Semleges szervezetet az Uniós támogatások elosztására!:
-Támogatom. Valamint ugyanilyen szervezetet az IMPEX és privatizációs nyúlások felderítésére, generációkon, határokon átnyúló behajtására, lefoglalására. Hetedíziglen is akár, amíg nincs meg a pénz. Nézd a jó oldalát! Megvan az államadósság fedezete!

Világnézetileg semleges oktatást!:
-Rendben, de a L'auder lesz az első amit ledózerolunk jó?
Az egyház rombolását láttuk már a Lenin fiúktól eleget. És tudjuk az indítékokat, tudjuk a végcélt. Most se változott semmi. A nép akkor kezelhető ha nem hisz semmiben, hát vegyük el tőle a hitét, ami kötelezné az uralkodó kasztot is a felsőbb, isteni rend betartására. (Yutubba:"pirula fekete Miért akarnak minket lecserélni más népekkel") Mindjárt más, ha a párásztok nem kérik számon a felsőbbrendű igazmondó libziket ha nem tudják hogy miért is kellene/lehetne ugye?

Törvényt, hogy az EU-ból és a NATO-ból csak olyan népszavazás útján léphessünk ki, ahol a választók több mint a fele igennel voksol.
-Támogatom. Ha demokrácia, akkor demokrácia.

A levélszavazás biztonságossá és általánossá tételét!
-Valamint akár 20 kék cédulát is lehessen a borítékba tenni ugye? Láttuk a Zusában hogy mi történik a levélszavazásnál. Azt kell tarkón lőni aki ezt kitalálta, meg azt is aki segíti.

Tudod mit kellene inkább?
Megszüntetni az általános választójogot! Csak az szóljon bele, aki tesz is a közösbe! Az szavazhasson, aki az elmúlt 4 év alatt minimum 36 hónap munkavégzésről tud bizonylatot felmutatni az adóhivataltól. Gondolj bele, a zórbán akciónyugdíjasai nem szavazhatnának! A C-kategóriásai se! De BÁRKI aki DOLGOZIK! Szavazni akarsz? Húzzál dolgozni!
De jaj! mit kapnak a nyugdíjasok egy élet munka után?!?!
Megmondom: NYUGDÍJAT.

Szabad fegyvertartást: A bűnözés nagy probléma, rendőr meg alig van. Mindjárt kisebb lesz a bűnözés, ha elkezdenek kihalni állampolgári agyonlövés által. Fegyverkultúra, és biztonsági oktatás 10 éves kortól profikkal iskolában heti 3 órában. Hidd el, a zórbánnak se lenne olyan nagy a szája, ha 6-8 millió szabad, fegyveres polgáron kellene uralkodnia.
Amatőr képeken a robbanás előtti lenyűgöző város Csernobil mellett, melynek léteznie és elpusztulnia sem kellett volna...
bandiras2 2022.03.04 15:51:45
@Acél szentesíti: Az átlagos szovjet viszonyokhoz képest kiemelkedően jól megvalósított, élhető várost építettek. A Szovjet viszonyokhoz képest.
Oroszország megtámadta Ukrajnát és felmerül a kérdés... miért? Ez azért is jó kérdés, mert ahogy nézem az ilyen amerikai véleménymondókat, akikkel kapcsolatban sokszor az kell mondanom... igaza van... nagyjából, most szerintem ilyen totál bullshitet kezdtek nyomni. Mondjuk ez a  hagyományos…..
bandiras2 2022.02.26 14:18:07
bandiras2 2022.02.26 15:26:38
@Éhes ló: Nem túrtam elő, mert mélyen van, de volt egy jelenet. Elöl haladó gépet utolérte a füstcsík, pukk, utána a füstcsík után jött a másik. Van ilyen videó is. Keressed.
Nem EZ:
9gag.com/gag/a51XDvG
A videó, hanem egy másik.
1953. március 5-én, moszkvai idő szerint 21 óra 50 perckor adta közre a rádió, hogy „Lenin fegyvertársának, aki a zsenialitásának és ügyének zászlóvivője volt, a kommunista párt és a Szovjetunió bölcs nevelőjének a szíve megszűnt dobogni”. Joszif Dzsugasvili. a Hitler elleni koalíció egyik…..
NeonKult Mini ház utánfutón 2022.02.09 11:40:10
Pont most láttam egy blogbejegyzést az apró házakról, és én is írni akartam egyről. Nálunk is egyre elterjedtebbek ezek a költséghatékony faházak, gondoljunk csak a Hellowood-ra itthon, de most egy kerekeken guruló lakást mutatok. Az Adraga néven ftó project a portugál Madeiguincho tervezte és…..
Előszó Az előző részben a vadászgépek fejlődésének története nagyjából 1970 táján ért véget, innen folytatódik a történet. Mivel az amerikaiak jártak ekkor élen azok fejlesztésében célszerű velük útjára indítani a sorozat második részét. Készítsetek be hideg élelmet, ez hosszú menet lesz. ;) Azok…..
Deansdale A nagy anime ajánló 2022.02.02 17:44:58
A szokásos témákat és menetrendet félredobva ezúttal egy ajánlóval próbálkozok, hátha. Annyit előrebocsátok, hogy számomra a képernyő elé ülés elsősorban a szórakozásról és kikapcsolódásról szól, tehát ezen a listán nem lesznek se nyögvenyelős álentellektüell mentálmaszturbációk, se betegesen…..
bandiras2 2022.02.02 20:14:17
Mindfuck kategória:
Neon Genezis Evangelion
Spoilermentes bemutatás következik.
Az Evangelion nem egy mecha. Egy élő organizmus. Ez azt jelenti, hogy a pilótának kétirányú neurális szinkron kell az irányításhoz. 10% szinkron alatt az EVA meg sem mozdul. Viszont a magas szinkronnak vannak hátrányai is, említettem, kétirányú. A harci sérüléseket érzi a pilóta, minél magasabb a szinkron, annál inkább. Ha a "gépet" lebontják körülötted, akkor szar napod lesz. Bizonyos szinkron érték felett a sérülések nyomot hagynak a pilótán, ha még feljebb megyünk, akkor akár rá is tükröződnek. Említettem hogy szar napod lesz?
Mivel a "gép" biológiai, ezért temperamentumos. Időnként kitör kontroll alól, és ilyenkor amíg ki nem fogy az irányító rendszerből az akku, vagy amíg a kinézett célpontját atommá nem zúzza, nem áll le.
További probléma, 100% szinkron az nem a max, hanem a "biztonságos" zóna. 400% szinkronból nem fogsz visszajönni. Ja... Volt két "incidens " a fejlesztés korai fázisában. Egy tesztpilóta nem jött vissza, a másik "visszajött". Valamennyire. Megzakkant, annyi esze maradt csak, hogy sikerrel megszabadítsa magát a további kínoktól.
Megfelelő mentális falakra van szüksége a pilótának hogy megvédje őt a gépétől, de elég fiatalnak kell lennie, hogy alkalmazkodjon az irányító interface-hez, és elég idősnek hogy harcba lehessen küldeni a ránk törő, angyalnak nevezett változatos izék ellen. Nagy nehezen találtak 3 fiatalt, akik kompatibilisek az igencsak válogatós evangelionokkal.
Ez nem a szokásos heti főszörny akció hurrá, az csak a felszín, a csali. Ahogy belemész a sorozatba, kiderül hogy minden hazugság, derülnek ki a mocskos titkok, árulások, előjön a lelkidráma/katasztrófa. Az angyalok egyre durvábbak, és ahogy a végjáték közelít, kiderül hogy a barátaink se feltétlenül azok akinek hittük őket.
A lezáró mozi "End of Evangelion" pedig beledöngöli a nézőt a földbe.
Az EoE megtekintése csakis és kizárólag az eredeti sorozat megtekintése után, 1-24. 25-26 HELYETT készült az EoE mozi, miután azt eredetileg elkaszálták a költségek miatt, és az alkotók beadtak egy tesco gazdaságos befejezést két epizódban(25-26).
Van 4 új mozifilm, ami FOLYTATÁS, és csakis az 1-24 + EoE UTÁN nézendő meg.
24 és EoE közé javasolt betolni a "Death and rebirth" mozinak az első felét(a második fele egy 30 perces intro az EoE mozihoz), mert tisztáz a fejedben egy csomó dolgot, ami felett átsiklottál, mert a sorozat igen töményen adagolja a LORE-t, és gyakran csak megmutatja vagy utal rá, nem magyarázza, rakd össze te.
  Az utóbbi néhány hónapban több cikk is megjelent arról, hogy az ingatlan-, azon belül is a telekárak fékezhetetlennek tűnő emelkedése miatt egyre többen gondolkodnak azon, hogy a települések zártkerti övezeteiben vásárolnak maguknak telket és azon építkeznek. A zártkerti övezetekben található…..
Deansdale Humor 2022.01.06 13:08:54
...vagy amit akartok. Gondoltam kellene egy cikk ami alá kommentelgethetem az ilyesmiket, szóval így jártatok.     Nem szokásom így nyávogni, de a bloghu bejegyzés-szerkesztője egy rakás szamóca. Ennél már csak a wordpress rosszabb. A régebbi képek a tovább gombra kattintva láthatóak.....
Érdemes megnézni a Jato Dynamics piacelemző cég blogján közzétett statisztikákat arról, hogy mennyire szoros az összefüggés még mindig a támogatások és az elektromos autó kereslet között.A kedvenc legendáim közé tartozik, hogy a villanyautó már "önjáró" piac hódító útjára lépett, a gyártók kezéből…..
bandiras2 2022.01.03 22:08:00
@gabiiii:
Köszönöm a részleteket.
Erről beszéltem. Lesz még egy paks, de csak amíg együtt termel majd az elkészülő két új blokk, amíg a régieket le nem állítják. Utána megint ott leszünk ahonnan indultunk.
Elektromos autók tekintetében azt hiszem ki lehet mondani, hogy a két legnagyobb japán gyártó nem az elsők között jut eszébe a technológiában hívőknek, ha villanyautózás jövőjét formáló cégeket kell felsorolni.Sem a Toyota, sem a Honda nem adta annak jelét az elmúlt években, hogy igazán hinnének…..
bandiras2 2021.12.21 22:30:25
@Alick:
MrFusion? Hát ennél kevesebbért is tűntek el már emberek. Az energiabárókkal kikezdeni nem bölcs húzás.
Ennyi erővel a pénz báróit is megpiszkálhatnád. Amerikai elnöknek lenni nem volt elég ahhoz hogy megússza a "hajvágást" a Kennedy gyerek. Pénzt nyomtatni? Egy jött-ment elnököcska? Na neee. Az a valódi emberek privilégiuma.
bandiras2 2021.12.22 08:29:40
@midnight coder:
Egy sci-fi szerző megoldotta, csupán a méretekkel van egy kis baj. A sztory szerint építettek egy akkora vákuum kamrát, hogy egy megatonnás bomba lökéshulláma ne károsítsa. Vastag belső fém borítás hőtömegnek, és sok sok gőzturbina körbe-körbe. A fél bolygót onnan látták el árammal. Az Alienek meg gúvadó szemmel nézték mit művelnek a bugris emberek.
Ez se lesz hosszú... A trend folytatódott, Biden népszerűsége zuhan, de az alelnöknője népszerűsége még jobban, ami azért is érdekes, mert sokan őt akarták Biden utódjának, az első női elnöknek. Egyszerűen minden csoportnak egyre inkább elege van belőlük. Az amerikaiaknál nagyon rég nem látott…..
Deansdale Biztonsági másolat 2021.09.01 11:34:00
In a Word: Bullshit The author of this piece of stupidity long ago blocked me, but of course that doesn't stop me seeing his stuff. This, however, is the sort of reason he blocked me; had he not I would have ripped him a new asshole on Twitter.  Since he blocked me, I'll do it here. If…..
bandiras2 2021.12.11 13:07:40
Napjainkat nyugodtan nevezhetjük a kerítések (vagy kerítésépítések) korszakának, hiszen szerte Európában (és a világon is szinte mindenhol pl a mexikói - amerikai határon, Izraelben ... stb) láthatunk hosszú kilométereken át végighúzódó (vagy éppen most épülő) hatalmas kerítés- és falrendszereket,…..
Kicsit talán gyerekes szóviccnek tűnik, valójában évek óta nem látott kő zuhant a magyar politikai életben, hogy az ellenzéki előválasztás során Márki-Zay Péter a harmadik helyen futott be. Ez a harmadi helye azonban számára már győzelem, de ő úgy volt vele, hogy 19-re lapot kér. Ez menő, ez frankó,…..
bandiras2 2021.10.12 22:47:43
@jozsef_121: Te se vagy különb a náciknál. Azok rámutattak egy népcsoportra, majd csúnyákat mondtak rájuk, és "оdа kеll bаѕznі, külӧnbеn аzt hіѕzіk, ők mіndеnt mеgtеhеtnеk. " Mintha adolfot hallanám, mikor a zsidókról szónokolt...
Te most rámutatsz mindenkire aki merészel másként gondolkodni mint te, és "оdа kеll bаѕznі, külӧnbеn аzt hіѕzіk, ők mіndеnt mеgtеhеtnеk. "
bandiras2 2021.10.13 07:57:24
@jozsef_121:
"а blоggег еzегѕzег náсі, hіѕzеn а blоggег lеtіltоtt. "
Vajon miért tiltott le?
Tudod amikor a falu bolondja talicskán hordja a trágyát a falu főterére és ordítva dobálja vele az embereket, akkor ne lepődjön meg ha kibasszák.
bandiras2 2021.10.13 11:39:50
@jozsef_121:
"оlуаn vаgу, mіnt а fаlu bоlоndја, аkі а bánуából огdіbál, hоgу látја, hоgу ѕајtból vаn а Ноld. Nіnсѕ ѕајtból, hülуе vаgу. Dе а bánуából nеm іѕ láthаtоd, tеhát mіndеnkі tudја, hоgу kаmuzоl."
Aki itt ordibál megállás nélkül, telefosva a fórumot az pont te vagy.
"mіndеnkі tudја, hоgу kаmuzоl"
Hány blogból hányszor vágtak ki? Itt hányan vannak a véleményeden?
Mint amikor göbbels mondta: Elmondok egy hazugságot, elhiszik páran. Elmondom mégegyszer, elhiszik százan. Elmondom mégegyszer, elhiszik ezrek. Igaznak kell lennie, hiszen mindenki erről beszél!
Göbbels értett a propagandához, de te csak lejáratod magad a világ előtt. Aki látja ezt a fórumot, mit lát belőled? Azt, hogy megállás nélkül floodolod a hülyeségeidet, és mindenki utál téged.
Jól megmutattad!
Mostanában jöttek a rossz hírek Kínából; én már évek óta írom, hogy már nem kéne annyira favorizálnia a magyar kormánynak őket, de most a héten történtek olyan dolgok, hogy még Matolcsy is, akinek saját bevallása szerint specialitása felismerni, hogy ki lesz a nyerő a jövőben, pár nappal azután,…..
Ez most egy olyan poszt lesz, ami kifejezetten alkalmas arra, hogy az új Facebook csoportunkban okos tanácsokat kapjunk hozzá. Az van, hogy rábukkantam egy régi, de igazából komolyan sosem használt Rowenta mobilklímára. Az első próba során működött, legalábbis a ventilátor és a kompresszor is ment.…..