Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fckyou

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért is ne a vásárlót gyanúsítsák meg először, ha valami nem stimmel az autópálya e-matrica adatbázisban. Zoltán legalábbis így járt, véletlenül sem az merült fel első lehetőségként, hogy valami technikai probléma lehet. Helyette fölösleges utánajárás, időpazarlás.…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
fckyou 2009.01.20 04:50:42
Részemről OTP:

Junior számlám volt - nem igen használtam -, és egy ideje ilyen 3-500 forintokat huztak le havonta a számlámról. Bementem, mert kijött hogy -500 forintban vagyok.

Erre a következők derültek ki:

1. ha 24 éves kor után nem viszed be az iskolalátogatási igazolást, akkor automatikusan lakossági számlára tesznek. Erről persze
b@sznak akár egy e-mailt is küldeni, hogy "paraszt, holnaptól 2x annyit fizetsz". Hölgyemény válasza: minek arról értesítés, benne van a számlaszerződésben - ja b*meg 16 évesen kötöttem és mind a 100 oldalát átolvastam emiatt.

2. van egy úgynevezett "nem teljesült" számlavezetési díj OTPnél. Értsd: havi díj lenne 300 huf, de ha nincs ennyi a kártyádon, akkor 600 huf. Végülis hamár paraszt az OTP, akkor legyen k.nagy paraszt:)

3. mondom, ok lemondanám/megszüntetném a számlát, pont a fentiek miatt. Erre hölgyemény kedves válasza: "Egy ügyfélbe nem hal bele a cég"

Szal igen, lehet egy ügyfélbe nem hal bele az OTP, de nekem van egy magán, és 4 Kft számlám.... ugye így már azért jobb ügyfél vagyok igaz? - persze rendes banknál vagyok, nem OTP.
A képeket a XI. kerületből kaptuk.Bezárt posta, XI. kerület, Vegyész utcaÖsszevonás alatt - XI. ker. Mezőkövesd utca, Mérei Ferenc Általános IskolaA bezárt Albertfalvi Strandfürdő - XI. ker. Mezőkövesd utca..
A képeket Kiskunfélegyházáról kaptuk.A bezárt Hunyadi utcai óvodaA bezárt SZTKA bezárt malomAz elhagyatott ipari parkAz omladozó fürdőszállóLeállított beruházás ..
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből kaptuk a képeket.A kormány tevékenységének "köszönhetően" kettő iskolával kevesebb nyitotta meg kapuit 2008. szeptember 1-jén. Megszűnt az oktatás Jándon és Kisvarsányban is. ..
fckyou 2008.09.08 17:59:23
Pécsről kaptuk a képet, melyen a Pécsi Szívcentrum, az ország egyik legnevesebb kardiológiai központja látható. Ide is begyűrűzött az egészségügyi reform: növekvő várólisták, pénzügyi gondok, volumenkorlátozás és lemondott igazgató. Bővebb információ itt és itt...
Katalintól kaptuk a levelet és a képet.Tisztelt gyurcsányahibás blogolók!   Bizonyára mindenkinek megvan a maga tragédiája, mely esetenként többeket is érint, mint ahogy az intézmények bezárásáról készült képeket is döbbenten nézegettem.Vannak sokkal egyénibb…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
A fotókat Túrkevéről küldte V. Róbert."Hol jár az eszem? - Csak a csengőt figyelem."Oldsmobil..
fckyou 2008.08.21 00:41:09
Hm. Oké, lehet ide érveket nyomni igazából nem sajnálom.

Na metró, kösz szépen, mindenki szeretné és tök mindegy mennyiért, csak legyen már kész, még akkor is ha erre a keresztvonalra a városnak nem sok szüksége van. Ebben ugyanannyira benne van fidesz meg mindenki aki ott ül. Amúgy ha nem lenne haladás, akkor azon lehetne sírni az ellenzéknek. Amúgy nem vagyok kormánypárti, csak viccesnek találom amikor az ellenzék olyan dolgokért vádaskodik, amiket maga hasonlóképpen csinálna. Lsd. pl Orbánhoz kapcsolódó szőlős dolgok, illetve országimázs központ, ahol hopszala eltünt néhány milliárd a semmire. Na de erre én mégsem csinálok egy blogot.

Iskolabezárások: oké, megint azt mondom, hogy lehet csinálni a dolgokat, és utána az emberek sírnak, vagy lehet a szart úgy hagyni ahogy van, és akkor az emberek a szarban jó melegben érzik magukat. VÉgülis semelyik sem jobb.

Azt hozzáteszem, hogy attól mert most épp körbe van deszkázva egy iskola területe, épp nyáron:) amikor amúgy is sokan járnak oda, nem biztos, hogy bezárt örökre.

Sorolhatjuk a primitiv dolgokat, de az biztos, hogy egyik politikus sem szent.

A sírás az kurva jól megy mindenkinek, mert jó lenne munkanélküliként segélyekből megélni nekem is, és ha nem tudok LCD tévét venni, akkor kimegyek érte tüntetni ;)

Jah apropó metró: 1990-ben megígérték, hogy az Újpest Központtól az M3-as metró vonalat meghosszabbítják káposztásmegyer 2-ig. Namost, se a fidesz se az mszp nem tett érte szart sem, pedig annak több értelme lenne, mint egy keresztbe menő metrónak ismét. Jah és nem lenne hátrány az sem, hogy a reptérről előbb be lehessen érni vonattal / metróval, mintha simán begyaloglok.

Na most jöhet az anyázás, hogy most miért nem szeretném a 4-es metrót... :) Én csak annyit mondok, hogy jah megszokott mutyi módon megy minden, de legalább épül, tessék valaminek örülni is.

Persze hogy a valóságról szólnak... Én is kereshetnék egy ismeretlen kis települést, ahol találok valami apró igazat, és azt általánosítom az országra. Kurva nagy tehetség kell hozzá.

Nah gázár: megint sír mindenki, hogy milyen drága. Nem drága, hanem európai ár.. ez van nem kap mindenki fullos támogatást, nem az állambácsi fizet helyettünk. Amúgy megint itt van az, hogy az ország akarta az uniót, és az nem csak avval jár, hogy majd megveszi nekünk az unió az autópályát. Nekünk is mutatni kellene valamit. Fel kell zárkóztatni az országot, ez általában sajna az árak igazításával történik... ez van ezt kell szeretni.

Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
Endre küldte:Az V. kerületi Szalay utca több szempontból is érdekes helyszín. Itt található a 100%-ban Gyurcsány birtokolta Altus Rt. központja és itt van (volt) az érdekes körülmények között – Gyurcsány által – privatizált Képviselői Klub is. (Ha jól tudom a…..