Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcgyal

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző rész: https://pancelgyalog.blog.hu/2022/01/04/pancelos_gyalogsag_303 A csodabogár „kirobbant” a fedezékből! A motor fordulatszáma viszont jelentősen meg sem emelkedett. Nemcsak a motorvisítás, de még a láncosoktól megszokott csörömpölés is elmaradt. Endre úgy kormányozta a járművet, hogy élő…..
Előző rész - Felkészülés a harcjármű lövészetre: https://pancelgyalog.blog.hu/2022/01/01/pancelos_gyalogsag - Rendben Zoli! Várjátok a „Főnök!” parancsát! – nyugtázta Feri élőszóban a tényt! A raj készen állt az éleslövészet végrehajtására. Éles lőszert most használtak először, de a tennivalókat,…..
pcgyal 2022.01.28 17:38:25
Ocskay István: A Lynx harcjárműcsalád fejlesztése, technikai leírása és jövője - III. rész 56. oldaltól.....
Ocskay István: A Lynx harcjárműcsalád fejlesztése, technikai leírása és jövője - II. rész 46. oldal!!!..
Ocskay István: A Lynx harcjárműcsalád fejlesztése, technikai leírása és jövője - I. rész A "vas" ami jön és ami lehet belőle...
Harka Ödön: A gyorsfegyvernem hivatalos létrejötte Magyarországon Új fegyvernem van születőben Magyarországon. A történelmi kontextus és a páncélozott eszközökön szállított gyalogság eredeti szerepe az ajánlott cikkben...
- Milán! Hozzad már a „bitpuskát”! – kiabált ki a fedezékből Zoli, a gépesített lövészraj parancsnoka. A „bitpuska” nem volt más, mint a Magyar Honvédségben rendszeresített új lövészpáncélos, azaz gyalogsági harcjármű számítógépes adatbázisát feltölteni képes, egyébként pisztoly alakú óriás…..