Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ato boldon

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
ato boldon 2012.11.25 20:11:27
@svájcinéger: Úgy látom, hogy te viszont csak azért vagy itt, hogy mindenkinek beszóljál. Észosztónak képzeled magadat, pedig csak egy fröcsögő vagy.
Sherlock Holmes karaktere az egyik legtöbbet megfilmesített regényhős, 1900 óta nem volt olyan korszaka a filmművészetnek, amiben ne készült volna legalább egy Holmes-film, de erről bővebben Hamlet kolléga cikkében mesélünk az Indexen - itt inkább a tévés adaptációkkal…..
Taegeuk Jeonsa Le a vuvuzelával 2010.06.14 15:34:00
Már az első meccs után zúgott a fejem, ez a mennyiségű vuzuelázás már kicsit sok(k). Tiltsák be! :D  ..
ato boldon 2010.06.16 17:04:20
@sebien: remélem te leszel az első.
Engem sem idegesít, sőt megnyugtat.
Nekem jobban tetszik, mint az itthoni kézilabda meccseken doboló és dudáló sok bunkó.
akit meg idegesít, dugja be a fülét vagy vegye le a hangot.
Mindenekelőtt elnézést kérek lelkes olvasóimtól, hogy egy ideje nem volt új poszt, de hát a kampány lekötötte minden kapacitásomat és valójában most is csak egy percre ugrottam be tehát rövid leszek. Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt hetekben keresztül-kasul jártam az…..
ato boldon 2010.04.12 14:08:17
@eszkep: Még szerencse, hogy vannak itt ilyen észlények is, mint te, aki mindenkit kioktat.
Miért menjek el szavazni, ha igazán egyik sem tetszik? – kérdezte tegnap az unokahúgom, aki nem mellesleg „első választó” (lenne), s nekem huszonnégy óra kellett, amíg nagyjából megtaláltam a választ. Talán mondhattam volna rögtön a hangzatos kulcsszavakat:…..
Én a 8. kerületbe kerültem az ügyeletre, éjjel szögbe léptem, ami a küszöbből állt ki. Ilyen mindenkivel történik, normál esetben dokihoz mész, megkapod a tetanuszt és hazaballagsz (de mostmár ügyeletre kell menni mert vmi hülye állat közgazdász kitalálta, hogy túl sok…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
ato boldon 2009.11.02 14:15:49
@solesz:
Valóban, a színvonaltalanság - az "nagyipar".
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Ha valaki kereskedelmi csatornához áll dolgozni, akkor a véleményét adja le a ruhatárban, vagy a csatorna sajtósánál. A hétvége legjobb mondatát a Borsonline-ben olvastuk, persze nem tudni, hogy tényleg Pachmann ilyen huncut, kikacsintós mókamester, vagy csak a Bors…..
ato boldon 2009.10.05 14:51:24
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
 A valódi magyar terroristák kísérletező diákok. Ők állították össze ugyanis azt a bombát, amelynek felrobbantásáról Draskovics miniszter felvételt adott át a sajtónak a napokban. Ezt mondta: „a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is…..
ato boldon 2009.08.01 06:39:03
@tiborc2008: úgy látom megtalálja zsák a foltját
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
ato boldon 2009.08.01 06:09:22
@LaurentNkunda: téged minek szült meg a kurva anyád ?
ato boldon 2009.08.01 06:11:17
@midnight coder: remélem a te sírodat is sóval fogják beszórni.
Tegyük föl, hogy nem csak a szokásos promóciós álhírről van szó, hanem tényleg igaz, hogy az RTL százezreket költött Benkő Dániel renoválására eddig, ahogy Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója nyilatkozta a Borsnak (a bulvárlap szerint egyébként félmillió…..
ato boldon 2009.07.20 16:23:08
@Cesare: szerintem is
Nézzük a dolgok napfényes oldalát. Fogjuk fel úgy, hogy Szilágyi János az abszurd műfajt csempészi a szórakoztatásba. Egy hatalmas, Galla Miklós alakú árnyékot látunk a műsor fölé magasodni. A Halló, itt vagyunk! legutolsó adásában észrevettünk ugyanis egy vicces…..