Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xawax

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
xawax 2019.03.15 12:59:21
16:00: Orbán: Magyarország sosem lesz bevándorlóország 16:28: Orbán: a brüsszeli bürokraták a "Soros-tervet" valósítják meg, és "Soros tenyeréből esznek" 28 perc kellett a királyi hírügynökségnek, hogy rádöbbenjenek, a bevándorlóország nem olyan erős hívószó, mint Soros, de amint ez…..
xawax 2017.09.18 20:31:39
@444: Az összefosást hagyd meg a "civileknek"
A világsajtó nem tudja hová tenni a civil szervezetekkel szembeni hadjáratot, illetve nagyon is.. Orbán megint a pávatáncot adta elő, hogy átnyomja a jogszabályt. Az EU-nak elege van abból, hogy a magyarok és a lengyelek bezsebelik a közösségi pénzeket, de adni már nemigen akaródzik érte...
xawax 2017.06.14 22:14:08
@Comte de Gippaud: Soros magyar állampolgár (is)
16 perccel ezelőtt a budaörsi Auchanban álltam, amikor megszólalt a hangos bemondó. Nyugodt hangon haladéktalanul minden dolgozót a húspulthoz tereltek. Ezután nagyon kicsivel már "technikai okok" miatt mindenkit kitereltek az épületből. Pániknak amúgy semmi jele nem volt, mindenki kultúráltan…..
xawax 2016.04.03 09:01:26
@Mezzanine: a KRESZ-ben valóban nincs benne, de az elv és az ábra a KRESZ tankönyvben igen,
Na jó, ez még csak a tervezet volt. Ennek ellenére, ha a kérdések a nemzeti konzultáció keretében kedden postára kerülő igazi kérdőívben szereplőkkel nagyfokú azonosságot mutatnak, az kizárólag a véletlen műve és Poldi bá politikai éleslátásának egyenes következménye.…..
 Szövegértési problémákkal küszködő Tóta W. hisztizik, hogy nem zabálhat a plázákban jövőre. Van egy jó hírem a számára: DE. Annyit vásárolhat jövőre is kedvenc Tescojában, amennyit csak akar. Az LMP javaslata ugyanis közel sem arról szól, amit ő vizionál. A…..
  Feloszlatták a földrajzinév-bizottságot, miután az nem támogatta a kormány elképzelését a ferihegyi repülőtér elnevezéséről. Ráadásul a nagyobbrészt minisztériumi delegáltakból álló bizottság tagjai közül fel is mondtak többeknek, akik a Vidékfejlesztési…..
Újabb vészharang kondult! Ezúttal a baloldali média veri félre, mondván, hogy a kormányzati elvonások miatt új adók kivetésére kényszerülnek az önkormányzatok.  "A magánszemélyek kommunális adója elnevezésű sarcot az önkormányzat saját hatáskörben kivetheti,…..
xawax 2011.03.24 10:54:37
@nyárspolgár: azt nem tetted hozzá, hogy a lakások négyzetméteréért 130-150 Ft az adó
Tegnap délután, az állami ünnepségnek álcázott Fidesz-, valamint a többi szokásos pártrendezvény lejártával valódi, részben sem fizetett tömeg gyűlt össze az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél Budapesten. A megmozdulást szervező „Egymillióan a sajtószabadságért”…..
xawax 2011.03.16 18:24:55
@WOWBAGGER: "Ja látszik a te emlékeid, meg a sajtó klubos mesedélutánra és a népszabiban olvasottakra korlátozódnak...jól van srác, grat."
Én meg élőben láttam hajnalig a HÍR TV-ben...
„Csaknem hárommillió ember annak tudatában adta szavazatát az országgyűlési választásokon a Fideszre, hogy a párt, kormányra kerülése esetén vissza fogja szerezni az MSZP kormányzása idején állami és önkormányzati cégeknél pofátlan módon kifizetett több tíz millió…..
Kettős Mérce Hiszterojobb 2010.10.26 19:24:00
 A Fidesznek nem tetszik az Alkotmánybíróság ítélete. Volt már ilyen, jogállamban ez azért megszokott történni. Járt már így gyakorlatilag minden kormány az elmúlt 20 évben. De még egyetlen párt se gondolta azt, hogy ezért jogköröket kéne elvonni az…..
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..