Adatok
Szilvia Csepp
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Mongol családi barátainknál ettem először ilyet még gyermekkoromban, és nagyon ízlett (nem csak nekem). Mivel ők a töltött káposztát szerették, ezért néha „cseréltünk”, aminek mindig mindenki nagyon örült. Ízhatásra kifejezetten összetettnek tűnik, de valójában egy rendkívül egyszerű étel. A…..
Szilvia Csepp
2022.10.14 09:36:33
Mi itthon is meg tudtuk ugyanolyanra csinálni. Darált marhahúsból készül. Ha főzzük bóc, ha ugyanaszt kisütjük akkor pedig hosort a neve. A hosortot sütés után be kell tenni egy tálba és befedve tartani pár percig, hogy a saját gőzébe visszapuhuljon a kopp keményre sült tészta. A fűszeres húsleves a hosortnál is megvan. Állítva pohárszerűen kell tartani és úgy enni, különben ránkömlik a leves. (mi hagyma majoranna és fehér bors fűszereket használunk)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz