Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neoliberalis

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Melegrekord 2007.06.21 18:46:38
Most, hogy megdőlt a fővárosi melegrekord, és se írni nincs kedvünk nekünk, se olvasni nektek, csak egy fotót szeretnénk ideszúrni, amely minden szempontból tökéletesen illusztrálja a kialakult helyzetet.Beleznay Endre és VV Leo a Szeszélyes forgatásán...
Subba Hét képe - A napközis 2007.06.19 16:38:00
Jáksó László és Pettkó András, a Magyar Demokrata Fórum parlamenti képviselője együtt hajtják a pinát és a verdát.(Forrás: Partyphoto.hu)..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Subba Ilyen a bicikli, néger! 2007.06.14 14:13:00
Éljen a múlt! Óriás jófejség volt a két perce biciklizni "tudó" Pákót kitenni 40 méter magasra. Nagyon vicces tud lenni, ahogy szegényke jajong az utolsó cérnaszálba kapaszkodva. ..
neoliberalis 2007.06.15 23:28:07
KicsiNaiva 2007.06.15. 23:19:34

Ez még mind semmi. Pákó szabadidejében filozofál is, na meg ezek a rasszista négerek :DDD


Csütörtökön voltam a barátnőmmel a Zöldpardonban és képzeljétek el majdnem megvertek, 3 fiú nekem esett elkezdtek belépkötni a végén annyira megijedtem, hogy odamentem és szóltam az egyik biztosági őnek hogy mivan ha belémszúrják a kést itt észre sem fogja venni senki mert annyira vannak. Elkapták a három srácot aztán minden jó vot de addigra elment a bulitól a kedvem. Mivan ha meghalok? Mi lesz velem, a gyerekeimmel,a sztárságommal? Pénteken vácon voltam egy házibuliba fellépni oda hívtak engem mint sztárvendég. EGy nagyon jó barátomnak vot a bulija ott dajdajoztam reggelig. Szombaton a repülőnapon léptem fel Hjadúszoboszlon. Jó vöt nagyon mindig kibaszott nagy bulik vannak ott.



Első sorban letámadtak engem a négerek a Blaha parkolójában, mert féltékenyek voltak rám. Pákó vagyok és sikeres. elárultam a niggéria állam titkait. Egy Afrikai srác...kameroniából jött Hivonak hívják....itt él magyarországon és ő nem sikeres...nagyon letamadadott engem. Leakart engem ütni. Menekült emberek nagyon utálnak engemet. Figyeljek oda hogy mit csinálok, mert megfognak verni. Én Pákó vagyok a didik királya. Bárki-bármit akar én mindig az ország fasza vagyok. Lehet engem lelőni, de a golyó nem megy át a testemen mert én vagyok az ország f.a a didik királya Pákó.- Széttekerem mindenki nyakát. Miért kell engem bántani. Elegem van már ebből. Na mindegy
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
neoliberalis 2007.06.15 23:07:19
Subba Friss Wiky 2007.06.15 12:50:00
Ez legalább annyira elképesztő, mint a Kiszel Tündés sztori, de nem akarunk benneteket megfosztani semmi hülyeségtől. Fresh Wiki idén a pasija nagyvonalú családjával ment nyaralni, ám a kedves após Fresh Wiktória névre foglalta neki a repjegyet,…..
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
Subba Hey sexy! 2007.06.14 15:18:07
Mi eddig mindig szimpátiával figyeltük Viva Kristóf karrierjét, azóta meg pláne, hogy itt tök normálisan megvédte magát.Na de fiktív börtönnaplót írni Paris Hilton nevében? Se nem vicces, se nem jó. Minek ez?..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..
Subba Álmodj nyugodtan! 2007.06.01 11:38:00
Amikor a Harry Potter-őrület felfutásakor néhányan elkezdtek azon sikítozni, hogy ez az egész bizony megbolondítja gyermekeinket és nagyon rossz hatással van rájuk, senki nem hitt nekik. Erre tessék, itt a bizonyíték, hogy mégis nekik volt igazuk."A Varázslat Ifjúsági Klub…..
neoliberalis 2007.06.04 11:41:37
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
neoliberalis 2007.02.08 00:25:40
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
neoliberalis 2007.02.06 00:25:07
www.carstuckgirls.com/carstuckgirls_vid005_014.jpg

mindjárt megyek csillagom :D:D
neoliberalis 2007.02.06 00:29:15
www.carstuckgirls.com/carstuckgirls_vid012_Diamond_020.jpg

a csaj mindig ilyen ruciban kocsikázik? ülnék melette szívesen :D
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
- Ha bulizni mész, mindenképpen vigyél magaddal divatos mobilékszert. Az extravagáns, egyedi ékszerek illenek a modern és okos telefonokhoz. A Blikk is ezt ajánlja! Subba tipp: csillogó kövek.- Van egy platós haszonjárműd? Mázli! Most fuxra cserélheted.- Jövő héten kezdj új…..
Van, amin nem lenne szabad nevetni, de mégis muszáj. Szaladj, röfi!..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...