Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naat2

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A Nyugati pályaudvar sínjei alatt átvezető alagút elég hatásos helyszín, egyszer szerepeltem is egy ott forgatott vizsgafilmben, mint a főhős rémálmának egyik alakja. (Nem volt hálás szerep belátom.) Talán egy forgatásról maradtak ott a kellékek, amelyekbe Péter belefutott? Nem…..
75 éves lett Grétsy László, nyelvünk egyik kimagasló akadémikus koponyája. Ennek kapcsán álljon itt talán leghíresebb előadás-részlete:Helyzet: Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két…..
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
"... a kommunizmus nem a szocialista törvényesség győzelmét jelenti, hanem a szocializmus győzelmét a törvény felett."Pjotr Sztucska Amint hogy az orbánizmus is. Kartelleztünk, és akkor mi van, mondta Budai. A rendszer marad, mondta az izmus névadója, és ebből legalább értett…..
naat2 2012.08.14 22:15:42
Másfél szobás (rendesen felújított) panelben élek: körülöttem kb. 1200 könyv, a bringámra szállva oda megyek, ahova akarok (pedig van kocsi is), a gépemen itt a szélessávú internet, elég jelentős megtakarításaim is vannak, a munkámban is nagyjából a (kreatív) hobbimat csinálom.
Pl. Lázár János a saját (vagy inkább Orbán) rendszerének a foglya (csicskása), két önálló gondolata nem volt életében (szerintem anno Rapcsák dugta, de legalábbis szopatta, hogy tudja a helyét a hierarchiában) és lehet, hogy a gyerekének (mert neki, haha, nem az apjának) jó kis svejci számlája is van (ahogy tudjuk a híres önkormányzati nyilatkozatából: ki lesz majd jó parti) és "tehetős embernek" nevezhető.
Valahogy nem tudom azt gondolni, hogy kettőnk közül ő a szabadabb, hiába lennék én is "panelproli" - ő ugyanis hiába rendelkezik több erőforrással, azt nem tudja korlátozások nélkül felhasználni.

A szabadságról meg azt kéne elmagyarázni a buta népeknek ("csekély értelmű medvebocsoknak"), hogy a szabadság ha nekik közvetlenül, személyesen nem is olyan nagyon fontos, azoknak igen, akik ezáltal új értéket hoznak létre és ezzel a tömegek életszínvonalát is növelik (pl. az itt használt internet se jöhetett volna létre egy akárcsak lájtos diktatúrában). Többek között ezért sem működtek jól a '89 előtti "szocialista" országok. És a szabadság (és pl. az ezzel járó felelősség) nem kitüntetett személyeknek jár: vagy mindenkié vagy senkié.
Michael Knight Welcome on board! 2012.07.28 09:50:00
A magyar lányok a Malév romjain el nem indított nemzeti légitársaság stewardesseinek öltöztek az olimpiai megnyitón. Meglehetősen szürreálisra sikeredett a péntek esti, olimpiai megnyitó ünnepség, azt hiszem. És az alkalomhoz illően meglehetősen szürreálisra sikeredett az MTV…..
Magyarország végre megtalálta Matolcsy Györgyöt, megtalálta azt az atomfegyvert, amellyel tényleg sikerülhet magunkat visszabombázni a kőkorszakba. Mert Orbán és Kövér egyedül mondjuk csak a Horthy korszakba bombázná vissza az országot, a KDNP a középkorba, de a kőkorszak…..
Ertsey Katalin, az LMP parlamenti képviselője ma a Facebook-oldalán írta meg, hogy az általa benyújtott, majd a Fidesz által leszavazott módosító javaslatot a Fidesz gyakorlatilag egy az egyben benyújtotta. Ha jó a módosító, miért kell leszavazni? Ha nem jó, miért kell újra…..
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Legtöbben máig meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, mások szerint nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..