Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helviti

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínű minden hazai Down-rajongó tisztában vele, hogy már egyszer jött volna hazánkba Phil Anselmo zenekara, de ez egy kellemetlen fiaskó miatt elmaradt. Nos, mivel az akkori szervezőn kívül senki nem volt ludas az esetben, elegendő jegy is fogyott elővételben, így nincs az,…..
Más címet nem adhattam a Coign of Vantage-nek, mert nem tudom eldönteni, hogy ez egy zseniális játék vagy egy borzalom. Adott egy kép, aminek térben vannak elhelyezve a pixelei, a kép akkor áll össze, ha megtaláljuk azt a pontot, ami körül a pixeleket forgatva kétdimenziós látvány…..
Kitartok elhatározásom mellett, szórom a rövideket rátok. Mert fel lehet készülni szép nagy monológokkal, de tulajdonképpen felesleges, mert úgyis valami hülyeséget fognak rá válaszolni, akkor meg úgyis rögtönözni kell.kedves Szakíthabírsz! Az én kedvenc szakítós történetem…..
Ennek a bejegyzésnek semmi köze nem lesz a szexhez, vagyis a hüvelyi orgazmushoz és a nuniszőrhőz biztos nem. De a melltartókhoz, mint a fiktív és az imaginárius közötti elemi különbség tárgyiasult bizonyítékához igenis van. Ezt ki kell másolnom ide: Itt szeretnék kitérni a…..
helviti 2008.02.10 16:28:29
tmarkee · www.depechemode.com/ 2008.02.10. 15:52:59

"A tetkó (bárhová), a pírszing (bárhová) oké, de az análszex az biztos fáj. "

Egyrészt, ha ez saját tapasztalat, akkor javaslom, hogy más körökben ismerkedj :)

Másrészt a tetkót, piercinget döntő többségben, tapasztalt, hozzáértő emberek készítik, míg az análszexről azt képezleik néhányan, hogy úgy megy mint a pornóban, hogy "berakom, oszt' lehet döngölni orrvérzésig", és akkor ezzel el is van intézve. "Persze, csináltam már, igen, tudom mit hogy kell". Hát nem. Szóval iylenformán az utóbbival jelentősen többet kell bajlódni, és szvsz ezt nem feltétlenül vállalják be a csajok midnen kisebb-nagyobb kaland keretében.
helviti 2008.02.10 16:33:49
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Van-e idegesítőbb annál, amikor mások b*sszák el az ember idejét? Például, ha a telelésre szánt 8 napból hármat eltesz a Best Reisen utazási iroda kft, mint ahogy az levélírónk esetében összejött: Történt, hogy barátainkkal összebeszélve októberben, késő nyári elmaradt…..
helviti 2007.12.18 18:47:14
TaZ 2007.12.18. 18:08:19

"Valamint a fapadosoknak is kotelezo karteritest fizetni a tavolsag/keses fuggvenyeben. Ez EUs rendelet."

Ez így van elméletben, a gyakorlatban meg sz*rnak rá nagyonmagasról. Mi szeptemberben repültünk volna Göteborgba WizzAirrel. Reggel 5:45-kor indult volna a gép, kb. 5-szor eltolták az indulási időpontot. A legutolsó időpont 16:30 volt, de még 17:00-kor is ez volt kiírva, indulás nuku. Ugyanis azt mondták h ki kell cserélni a gépben egy alkatrészt, amit Frankfurtból kell idehozatniuk. Amit aztán nem tudtak elvámoltatni. Szóval 17:25-kor közölték, h a gép éjfél körül indul, de Varsóban nem száll le, hanem rögtön Göteborgba megy. Majd 17:30-kor törölték a járatot úgy ahogy volt. A csomagjainkat kibaszták az előtérbe, bárki elvihette volna ha arra szottyan kedve.

Ezután többszöri levélváltás, de persze egy fillért kártérítést sem kaptunk, merthogy egy csomó minden mentesíti őket ezen kötelezettségük alól (ezen címszó alatt nagyjából minden lehetséges okot felsoroltak). Meg hogy adjunk nekik másolatot a számlákról, ami bizonyítja h minket kár ért.
Gyanítom, hogy az így Ferihegyen ragadt svéd utasokat is ezzel próbálták nyugtatagatni, h fizessék csak ki a szállásköltségüket, aztán majd a számlát küldjék el a wizzairnek, és akkor majd valamikor fizetnek.

Oké, végülis nemérdekes a kártésítés, soha többet WizzAir; de még a jegyeink árát SEM fizették vissza, kizárólag az én jegyem átírási költsége lett átutalva. Úgyhogy most, decemberben, még mindig ezzel kell tökölni.
Hétköznapi horror a kórházban, avagy mit tegyen a naiv beteg, aki nem egy marék aprópénzzel közelít a vizitdíj-automatához:Mai napon délben megjelentem a területileg illetékesFejér Megyei Szent György Kórházban, mivel kicsit fáj a fejem, és homályos a látásom, mert sok homárt…..
Mindenki hallott már a rémséges főbérlőkről, és háziurakról, de a www.hudejolakas.com hirdetője egészen biztos, hogy egyenesen a pokolból internetezik. Még azt is leírták, hogy a növényedet cserép alatti vízkifolyást gátló nagyméretű tálcával tartsd majd.…..
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Elnézést a hosszabb szünetért, természetesen a Sziget volt az oka. Persze amíg részegeskedtem fontos oknyomozó újságírást végeztem, érkeztek jobbnál jobb játékok a KMK levelesládájába. Itt van mindjárt a Hoshi Saga. Az köztudott, hogy a legfurcsább flashjátékokat a japánok…..
Dani olvasónk megtalálta a múltkori idegesítő francia játékok ellenpólusát. A Wake Up Callsszal dühöngőket lehetne kezelni a pszichiátriákon: aranyos hörcsög zuhan egy levélen, mellette ágak suhannak el, közben nyugtató zongorafutamok szólnak... nem is sejtené az ember, hogy a…..