Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacike

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Nem akarod tudni: Shaq-ék 2011.08.10 13:35:00
lacike 2011.08.10 17:15:47
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Azért annak, hogy az ember ágyba kényszerül egy enyhe influenzával, van egy nagy előnye: jut ideje megnézni a közszolgálati tévé reggeli műsorát, benne Obersovszky Péter performanszával. Basszus, ehhez képest a HírTV meg az EchoTV stábja korrekt, jóindulatú, balra nyitott és…..
Két diplomával, 23 évesen, felsőfokú nyelvtudással, munkatapasztalattal, de pályakezdőként nem találtam munkát. Kb. 100 céghez beadtam a jelentkezésemet, amiből 5-6 vagy jelzett vissza. Többségében asszisztens, titkárnő, Hr-asszisztens (volt benne gyakorlatom) pozíciókat…..
   Meglep, hogy a magyar sajtó nem szentel különösebb figyelmet annak, hogy a parlament emberi jogi bizottságának 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának tevékenysége milyen tanulságos következtetésekre látszik vezetni. Nem vagyok híve…..
Huszti Szabolcs labdarúgó írt egy levelet, amiben elküldte az anyjába a közvéleményt hagymázas álmokkal, szerethető csapatokkal meg vállalható vereségekkel traktáló magyar futballvezetést a tésztás doktorral meg Sanyibácsival együtt. Jól tette, mert az az ipari méretű…..
lacike 2010.09.17 11:13:35
@Dzsúd Horse: és még pénzmosás, OV által elvárt támogatás (lásd DVTK).
Akinek talán megéri a magyar foci, az Várszegi az MTK-val, viszont őt meg mindenki szidja, mert emberkereskedő. A V.-t szidoóktól azért megkérdezném, hogy a VB második Hollandia csapatai mi a faxomból élnek?!
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
lacike 2009.12.14 17:15:50
@sixx: Köszi! Az első képre gondoltam a cikkben. Az Ő neve Bea?
Olvasónk a Waberers Holding Zrt-nél dolgozott és körülbelül 2 millió forinttal rövidítették meg. Én pedig még mindig ramatyul vagyok, de már egy fokkal jobban, mint tegnap, vagy tegnap előtt.Sziasztok!Kb másfél évet bírtam a Waberers Holding Zrt-nél. Mikor odamentemígértek kb…..
Elhallgatott önkormányzati kudarcok, botrányos ingatlanügyek, jelentős közpénzekből finanszírozott „csomagolás”, vakon dicsért megkérdőjelezhető eredmények, burkolt keresztfinanszírozások – ami a városimázs hátterében van.  A városimázs toplistáról…..
Tegnap hallottam, hogy Bolíviában Evo Morales elnök a napokban fogadtatta el az új Alkotmányt. A friss alaptörvény a szolidaritás, az emberiesség és az egyenlő teherviselés alapelvein nyugszik, amire már csak a fekvése miatt is sanyarú sorsú országnak igencsak nagy szüksége van -…..