Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mufika

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hozzávalók:20 dkg kukoricakonzerv, 15 dkg császárszalonna, 25 dkg liszt, 1 kiskanál sütőpor, 1/2 kiskanál szódabikarbóna, 2 tojás, 2,5 dl natúr joghurt, 0,5 dl olaj, ízlés szerint zöldpetrezselyemElkészítés:Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Lecsöpögtetjük a kukoricát,…..
       Hozzávalók: - 25 dkg liszt - 3 nagy kanál kakaópor (a holland a legfinomabb) - 1 sütőpor - 15 dkg cukor - 20 dkg csoki (10 dkg tejcsokit és 10 dkg feketecsokit használtam) - 2,5 dl tej - 1 dl olaj - 2 kisebb tojás - mandula aroma (kihagyható) - fagyasztott meggy…..
A idei húsvéti mákos muffinom története így hangzik: Szüleimtől kaptam ajándékba egy 12es muffinsütőt (eddig csak két darab 6osom volt), így már teljesen biztos voltam benne hogy húsvétra készítek muffint is. Hogy milyen legyen.. ahhoz pedig a nővérem adta az ötletet. Mert hogy…..
Kedden hajnalban, pontosabban augusztus 12én, megérkeztünk Brüsszelbe, de az idő nagyon vacak volt...be volt borulva, esett az eső, így gondoltuk még alszunk kicsit. A kicsiből biza több lett, 9 körül ébredt meg az egész busz :D. S hát gondoltuk ha már Brüsszelben vagyunk, illene…..
Sok buszkésés közepette és pár gyönyörű város látogatása után, köztük ugye Párizs, ami eddig a kedvenceim első helyén áll :D, megérkeztünk a várva várt Taizé-be, persze oda is késve, hisz az ebédet is lekéstük, de ki csodálkozott ezen....Senki ;)).Ime az…..
Mint mindenhol, Stuttgart-ban is történt egy kis érdekesség velünk.Először is Stuttgart-ról azt kell tudni, hogy minden út ahhoz a qrva Rathaushoz vezet. Lényegtelen milyen kis utcán mászkálsz, ugyanott kötsz ki :)). Már egész járatosak voltunk arra. Másik lényeges dolog, sok év…..