Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GodisMJ23

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon Brad Pitt, aki újra elkezdte növeszteni szakállát, az igénytelen Spencer Pratt-től kért divattanácsot? Pitt korábban hosszú ideig hordott szakállat, mert barátjával, George Clooney-val elhatározták, hogy divatba hozzák az arcszőrzetet. A terv akkor nem aratott nagy…..
GodisMJ23 2010.12.03 20:41:00
@antiszociális exlúzer:
nem értem
akkor most ápolatlan, vagy nem áll jól neki.
mert nem mindegy...
véleményem szerint az ápolatlan az mosdatlan, nem tiszta ruha, test, bőr. nem pedig borosta vagy szakáll. lehet nem áll jól neki vagy spencer pratt-nek, de nem ápolatlanok...
Köszönöm,hogy létezik ilyen oldal, mert az elmúlt bő két évben egy csomó panaszt boncolgató fórumot kerestem ehhez hasonlót nem találtam. A „csavar átszakította a csontomat” vagy mi történet alapján leírom az enyémet is. A történet 2 és fél éve kezdődött egy…..
GodisMJ23 2010.11.04 11:31:14
@Popeye76:
orvos családban nőttem fel, és igenis gondolja csak komolyan, az én Apám 40éve szop itthon a diplomájával (2) volt főorvos igazgató is (jobb fajta), mivel nem zsigerelte a betegeket, imát papírra vetve, 20 év után telefont, a városban 20 méterenként köszönömöt kapott és mostanra már van egy skoda fabiaja, tyűhaaa - tudom milyen szar lelkiismeretes, becsületes orvosnak lenni, nem más portáról dumálok be. aki elhúz, fizesse ki a sok milliós taníttatást, szerinted az állam azért fizeti az egyetemet (ritka az ingyenes felsőoktatás a fejlett világban is), mert de rendes? vagy mert utána hasznot hajt az országnak? mert ha elmegy nem fog, nyugodtan fizesse ki. hogy oldják meg? x éven át köteles itt maradni, amíg törleszti a költségeket, utána mehet kánaánba és hallgassa a zenét. nem vagy irigy, se nem savanyú a szőlő, csak így igazságos, így korrekt.
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
GodisMJ23 2010.10.13 01:04:18
@beton-fej:
ez épp olyan, mint amikor valaki egyenlőrét ír, aztán egy olyan okos mint Te kijavítja hogy az etyelőre.
fail:
az baszd meg. nem bazdmeg.
de ahogy elnéztem a szemellenződtől beszűkült látásmódodba belefér amit kamarti felemleget, ez szép. igaz finom eleganciát nehéz tanítani, ov pedig ezek szerint ennek híján van. viszi a családot de niro nyakára, abban reméykedem más országokban is ilyen kretének a politikusok és nem von le messzemenő következtetéseket az országról.
kis és nagybetű labdát direkt adtam fel, hadd legyen örömöd...
                                          A két legfontosabb…..
GodisMJ23 2010.06.21 08:34:43
http://cbp.cobundle.com/p/876584-David-Beckham-Goes-Out-For-Coffee-|-dailystab-com?utm_source=dalystab&utm_medium=gumgum&utm_content=cbp-icon&utm_campaign=dogear-001

thegloss.com/files/2008/02/windowslivewriterdavidbeckhaminplainwhiteteeblueplaidshor-beebdavid-beckham-plaid-shorts-thumb.jpg

2 perc, 2 kép. és bármelyik felsorolt, linkelt sztárról tolhatnék, lévén hogy ők lazábbak mint a kedves posztíró. mindennek meg van a maga helye, színházba nem megyünk rövidgatyában, de hogy nyáron ha kimegyek az utcára úgy öltözzek mint egy gróf:) de semmi probléma, azoknak a csajoknak, akiknek tetszeni akarok, azoknak ez jön be, és a posztoló hölgynek meg azok az urak, akik a sarki boltba is hosszú nadrágba mennek. véleményem szerint ez habitus kérdése, én követem, szeretem a divatot, nem keveset áldozok rá, de ha nincs 5 zsebes rövidgatyám, 1 se. és "strandpapucsom is van 3:) ebből az egyik az általad preferált elegáns divatról híres hilfiger márkájú:) igazából nem is szeretem, túl elegáns, ennél "lazábbnak" tartom magam. csak igazából pont nem nemzetközi sztárokkal kellett volna jönni, akik pont a szarok bele mit viselek stílust képviselik (persze nem szarnak bele, de ezt adják:)), és rakat szám van a legtöbbről a neten rövidgatya, szakadt póló, borostás arc kép.
és végezetül, hogy műveltnek nézzek ki
De gustibus non est disputandum
kellemes napot.:)
Reckl Amál blogja Meghalt a Mester 2010.04.16 16:23:00
Meghalt Popper Péter. És én szinte siratom.Előbb elmondom, hogy miért szinte, aztán azt is, miért siratom.Nem szoktam nem-személyesen ismert embereket gyászolni. A kollektív gyászban nem hiszek, nincs még egy olyan magányos, kitaszított állapot, mint a gyász. Polcz Alaine írja a…..
GodisMJ23 2010.04.17 09:03:04
@Sealer:
szerinted a sok műveletlen, bunkó, primitív állat észreveszi milyen osztást kapott 66 év távlatából?
de Radnóti is biztos csak egy mocskos zsidó...:( szomorú ami ebben az országban megy jobb oldali néven, amit nem ment fel a bal oldal bénázása sem.
"54328 érvénytelen szavazat - Köszönjük!", harsogja a szavazfasszal.blog.hu, akik abban bíznak, mindenki ejakuláló pöcsökkel díszítette ki a szavazólapját. Nem akarjuk elrontani az örömüket, miszerint voltak, akik Eric Cartmenre és Döglégy Zolira szavaztak, inkább…..
Ez a kérdés foglalkoztatott erősen, amikor a körúton egyik kezemmel toltam hazafelé a Neuzer Altrixomat, a másikban meg a pedálját szorongattam. A pedál hajtókarja ugyanis menet közben kettétörött. Épp a Vígszínház előtti kereszteződés piros lámpája után léptem oda egy…..
Az Belváros új -kétirányúsított- főutcájának megnyitására az MK 7 pontban szedte össze, hogy érdemes használni a bringásoknak szemből is megnyitott egyirányú utcákat. Sokáig kellett lobbizni az újításért, ami közelebb hoz minket Nyugat- Európa nagyvárosaihoz, egyszerűen,…..
GodisMJ23 2010.04.02 23:30:26
@balage28:
most tudom nagyon tudományos akartál lenni. de a logikád enyhén necces.
ennyi erővel a gyalogos ne menjen utcára, a kerékpáros szintén és mindenki járjon tankkal.
attól még hogy gyengébb vagyok és kisebb, közlekednem kell/lehet/szabad. a szabályok pedig védjék a gyengébbet. érdekes nekem sose volt bajom autóssal, pedig megyek szembből egyirányúba, csak nem kell középen kacsázni.
Az eheti Lost-epizódot úgy várta az igazi rajongó, mint Pistike a karácsonyt, hiszen az egyik ikonikus figurának, Richard Ricardo Alpertnek szentelték az egészet. Tucker Gates rendező olyan epizódot hozott össze, ami szépen bekerül majd a Constant mellé, mint a hat évados történet…..
Nem Ted Bundyról vagy Csikatilo elvtársról lesz szó a posztban, hanem azokról a színészekről, akiket többek között a Screenjunkies nevű oldal csak TV Cancerként (sorozatpestis, copyright by Sorozatjunkie) emleget, mert amihez hozzányúlnak, az az esetek kilencven százalékában gyors…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
GodisMJ23 2010.03.05 09:46:17
@hair is on ford:
akkor leszel igazán kemény, ha nem csak írásban tolod ezt hangnemet, hanem szemtől szembe. addig csak egy gyáva, beszari, féreg, névtelen senki vagy, akinek szarul esik, hogy még a szülinapjára se megy el 4 ember, másnak meg ismeretlenül drukkolnak jó néhányan. eláruljam mi a titka? nem kell ilyen görénynek lenni, mint te.

ja amúgy most te vagy a távolbalátó amit másokon számon kértél? hirtelen visszautaztál az időben és láttad a koccanást? az előbb a keménykedést kérted számon keménykedve, aztán az ártatlanság vélelmét a kamionosnak, vádolva Csikóst. nem vagy te egy kicsit következetlen kicsi féreg?
GodisMJ23 2010.03.05 09:56:20
@hair is on ford:
majd szólj, ha:
- megtanulsz olvasni, egy szóval nem mondtam, hogy a másik fair
- nem csak névtelenül görénykedsz, sértegetsz másokat
- ha túljutottál az ovis szinten, hogy a legfőbb verbális fegyvered az a mások nevén való élcelődés. micsoda értelmi magasság...

addig kívánom, hogy sok energiád menjen el a vagdalkozásba (szigorúan arc nélkül, te jellembajnok), és a sok pozitív energia téged is megtaláljon innen a fórumról, akár csak Csikóst.

ui.: nem vagyok ponton drukker (jaj elnézést, lemegyek a szintedre, ez a ponty geci nagy poén, pontydrukker), de ellendrukkere se semminek. ezt a kéjes élvezetet meghagyom neked.
GodisMJ23 2010.03.05 10:02:00
@red87:
0.1% esély van rá, hogy ráébred mekkora görény. nem azért, mert nem ért egyet, nem azért mert antipatikus neki ez az egész, hanem hogy:
miért fáj ennek a gennyes alaknak más öröme? hogy drukkol pár ember 1-nek? hogy külföldi magyarok segítenek egy ruppótlan itthoninak (nem is tudtam, hogy a ruppótlanság szégyen)? a névtelen keménykedés már csak hab a tortán. semmi olyat nem írok le soha a neten, amit ne vállalnék szemtől szembe. ez szegény emberünkről nem mondható el. de igazad van alapjában véve, kár az energiáért egy ilyen csökevényre.
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
GodisMJ23 2010.02.11 12:13:15
@blah:
1. igazad lenne HA ez egy fociban lett volna pl. mert azt nem látod be, hogy nem lehet minden íratlan szabályt ráhúzni az összes sportra. mindenki elítélné léderert (és szociopatának is tartanánk) ha teszem azt drukkolna lékó péternek amikor az felállna és bepancsolna kramnyiknak egyet, mert a geci húzott egy alattomosat a táblán. de ez másik sport, és fogadd el, hogy nem értesz hozzá.
2. a kommentátornak nem csak az a dolga, hogy közvetítse amit lát, azt én is látom, hanem közvetítse amit érez, az atmoszféráját a meccsnek. hisz próbálja behozni a meccs hangulatát a szobámba, ha már nem lehetek ott.
3. legye pártatlan országhatáron belül, azon kívül kutya kötelessége a magyarnak szurkolni. - mondja ezt egy baloldali liberális gondolkodású ember (nem szdsz-es vadliberális)
4. ne sértegess másokat, azzal nem lesz igazad, és égő is.
5. a szurkol rövid u.

üdvözlettel egy okosfasz,
szép napot!
GodisMJ23 2010.02.11 12:27:05
@blah:
ha nem lett volna igaza a magyar srácnak, de ebből a rövid szösszenetű videóból is kitűnt, hogy a srác aljaskodott, földön ütött bottal (tippem szerint nem az első aljas húzása a meccsen), utána se volt egy lovag, tartotta be az íratlan hokibunyó szabályokat.
én minden sportban amit eddig űztem (volt amit versenyszerűen) a fair play volt az első számomra, sose csináltam semmit ami ütközött volna a kódexembe, de ha valaki vét ezen szabályok ellen, és sorozatosan úgy viselkedik ami nem való pályára, az nyugodtan kapja meg a magáét TISZTÁN, pl kosárpályán szurkál, csipked, beszól, anyázik, hergel a BÍRÓ háta mögött, az kapja csak meg ami jár pályán kívül, szemtől szembe!...még szerencse, hogy ezt jégkorongban megteheted a pályán. és meg tudom érteni mit érzett a srác a sorozatos sérelmek miatt, csak elégtételt vett és tette ezt nem becstelen sunyi módon, nem úgy mint az ellenfele. és ennek semmi köze ahhoz, hogy ki magyar, és ki nem, van igazságérzet is a világon.
Alacsony fogyasztást ígérő öt különböző autó, egy útvonal, 10 eredmény. Melyik éri be a legkevesebbel?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Hogy mekkora verseny volt Katalóniában? Hatalmas!Rossi erre az idényre is produkált egy olyan előzést, amilyen korábban nem volt a Moto Gp-ben – tudtommal. Lorenzo célegyenesben előzött és mikor már úgy érezte, hogy a kanyarban kell védekeznie a zseniális 46-ossal szemben,…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
GodisMJ23 2009.03.24 20:20:03
@Maximillion:
ja és erre kurva nehéz lehetett rájönni (bár nálad nem csodálkozok semmin) látva a nevem mellett levő youtube videóból...
segítek, Ő a főszereplő...
GodisMJ23 2009.03.24 20:25:13
@assem:
azt ne nagyon ossza, mert amiből kevés van kár elpazarolnia...
GodisMJ23 2009.03.24 20:26:51
@assem:
ne nagyon ossza, mert amiből kevés van, kár elpazarolni...
hogyvolt House 4x03 - 97 másodperc 2008.09.11 13:00:00
House továbbra is játssza a kis játékait, a csapat létszáma valamennyire fogyatkozott, de még mindig jóval többen vannak annál, amennyit Cuddy el tudna viselni, szelektálni kéne de nagyon. Egyelőre House szívatja őket egy kicsit, laza egy órás késéssel érkezik, éppen akkor,…..
A Hu-Ra 10k után három nap pihenőt engedélyeztem magamnak, viszont ma újra lementem futni. Hozzáteszem, elég fáradtan érkeztem haza a melóból. Hol vannak már a boldog főiskolás évek, amikor semmi más dolgom nem volt, mint lógni az előadásokról, helyette teniszezni járni, és a…..
Miután a tegnapi tempomatos posztot páran alaposan szétoffolták azzal, amit a címben olvashattok, időszerűvé vált elétek tárni Kételkedő minden részletre kiterjedő eszmefuttatását, mert úgy tűnik, sokakat izgat a téma, még levélírónk is egészen tűzbe jött a sztori…..
Íme, nem hiába követelték olvasóink a folytatást. Hála az aerób tempónak, még 7 kilométer után is ilyen rengeteget tudtunk pofázni. És ez még csak a maradék öt kilométer jegyzőkönyvének egyik fele.- Te tanultál futni?- Nekem ki van mérve, hogy három milliméterrel rövidebb a…..
Futóblog Futócipők, Sex Pistols 2008.08.20 15:36:00
Futócipőkkel kapcsolatban fontos dogma, hogy futócipőben nem járunk utcán. Úgy értem, nem hordjuk utcai cipőként. Ezt valahogy nem kommunikálják túl a gyártók, én például Kropkó Pétertől hallottam először. Ha már tudjuk, könnyű nem hordani utcára, a gyártók azonban a…..
Futóblog Edzésnapló: Ese loco 2008.08.28 08:38:00
Futunk. Egyre könnyebb. Középiskolában mindent elkövettem, hogy elkerülhessem a Cooper tesztet, most meg csak csókot lehelek az asszony hálás pofijára, aztán már kocogok is. Megy. Nekem is megy. Sőt, D2D is megvan. (D2D nevű kifejezést én alkottam a mai endorfin-mámorban, lényege,…..
Futóblog Kaliforniai sport 2008.08.27 08:50:00
Végre futottam egyet Kalifornia államban is. Az első két este ilyesmiről nem lehetett szó, ezt hamar felmértem. San Diego belvárosában nem lehet csak úgy szaladgálni: a forgalom még hagyján, de a sok lámpás kereszteződés elég szaggatottá tenné a folyamatot. Most viszont…..