Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vallásellenes

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vallásellenes Tökéletes világ? 2022.01.20 21:07:18
Akár lehetne folytatni Kowalsky korábban említett dalával, amiben szerepel, hogy "tökéletes világ“. A vallásosok időnként kétségbeesésükben azzal próbálják védeni a védhetetlent, az istenképzetüket, hogy egy tökéletes világban élünk, ami a számunkra lett teremtve, és itt minden a helyén van. Ennek a…..
Vallásellenes Ki van ez találva! 2022.01.08 20:19:34
Van a Kowalsky meg a Vega (vagy ahogy én szoktam őket nevezni, Kovalszki és a mega) ugyanilyen című száma. Ez a Kowalksy gyerek, mióta lecserélte a narkót a szellemi kábítószerre, a vallásra, nagy megmondóembernek képzeli magát, így azt is jól megmondta, hogy ki van ez találva! Mármint minden az…..
Kereszténykéink kardinális kérdése, hogy „ki“ jön Karácsonykor. Ugye, mi épelméjű emberek tudjuk, hogy senki. Már gyerekkoromban komolytalannak tartottam ez egészet. Emlegették ott nekünk a Jézuskát. Én egy pólyás gyereket tudtam elképzelni „Jézuska“ címszó alatt. Ugyanakkor nem értettem, hogy miért…..
Vallásellenes 2021.12.27 17:04:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Bocs, nem címeztelek meg, nullácska.
Vallásellenes 2021.12.27 17:12:57
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Kösz a vallomást, hogy te egy negatív tényező vagy. Ezt rögtön lehetett tudni. A képességeid ugyanakkor a nullához konvergálnak, ezért mentegeted a vallást.
Túl vagyunk a Karácsonyon, amit kereszténykéink a megváltójuk születésnapjaként ünnepeltek. Az már korábban ki lett tárgyalva, hogy maga az ünnep a szimbolikájával együtt egy sima plágium, magyarul lopás. Most a „megváltó"-t fogjuk körbejárni.Ha azt nézzük, maga a megváltó ötlete sem eredeti, mert…..
Közeledik a Karácsony, így ideje odadöfni a keresztényeknek a Karácsony miatt.  Természetesen minden, ami a vallástól származik, szemfényvesztés, csalás, hazugság. Ennek egyik legjobb példája a Karácsony. A keresztények a Jézus nevű karakter születése ünnepeként állítják be. Már az is eleve minimum…..
Vallásellenes 2021.12.22 18:22:52
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Minden benne van az írásban, feleslegesen magyarázol mellé. Amúgy meg megtanulhatnál írni.