Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugyhogy

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gépjárművek öndiagnosztikája gyakran félrevezeti a szakembereket. Egy hibakód alapján alkatrészt cserélni nagy lutri, mégis jó irányba terelheti a hibafeltárást a vezérlőegységből kinyert információ. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ugyhogy 2013.12.03 15:45:12
@Schütii: Kedves Schutii! Nem olvastam vegig a kommenteket, ugyhogy nem tudom, reagalt-e mar ams a kommentedre. A turbo motor meg a kozvetlen befecskendezes azert kell, mert (1) az EU-s karosanyag-kibocsatas kvotat nem szabad tullepni, mikozben (2) erosebb motorok kellenek mint regen, mert nehezebbek az autok, mert ki kell allni a toresteszteket, szinten az EU miatt.

Mindket "EU miatt" reszt atirhatod magadban "magunk miatt"-ra, hiszen ezek jo celok.
Az önkormányzat akkor fizet, amikor a munka megkezdődik, harminc százalékot utal… Mikor elutalta, ön abból adja nekünk, vagy hát az uraknak a tíz százalékot. FIDESZ, Szombathely, 2010. szeptember 15...
ugyhogy 2013.10.16 11:52:45
@sörtelen: Jaja, kerekitve... Pontosabban 3 ev es egy honap telt el... :)
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
Európa népessége 4500 éve hirtelen kicserélődött. Legalábbis ezt állítják genetikusok, de egyelőre senki nem tudja, miért.   A Nature Communicationsben megjelent tanulmányában Alan Cooper, az ausztráliai Adelaide Egyetem kutatója azt írja, közép-európai 7500-2500 éves…..
ugyhogy 2013.04.25 13:06:56
@szeberenyi: Igen, jo erzes, hogy neha olyasmirol ir valaki, amihez, ugy tunik, ert.
ugyhogy 2013.04.25 14:27:03
@fermion: Ezt most miert kaptam? Valami rosszat mondtam?

Egyszeruen csak kifejeztem abbeli oromomet, hogy olyantol olvashatok valamirol, aki ert hozza, igyhat van ertelme elolvasni, sot meg tanulhatok is belole. Igen, volt a hozzaszolasomban nemi guny is: sajnos sok olyan blog van (es az index altal tulajdonolt blog.hu nemhogy kivetel lenne, inkabb uttoro), ahol mindenfele marhasagokat irnak emberek mindenfelerol, amihez nem ertenek.

Ertek egy-ket dologhoz, de ez hogy jon ide? En nem irok blogot.
ugyhogy 2013.04.25 15:23:57
@fermion: Pont azert irtam bele az ugy tuniket, hogy vilagos legyen: en nem ertek ehhez a temahoz.

Mar hogy tudnam biztosan megallapitani, hogy az iro ert ehhez, ha en nem ertek hozza! Igy nekem csak ugy tunik, ugy latom, az az erzesem, ert hozza. Ettol meg elofordulhat, hogy tiszta hulyesegeket ir, dehat en nem ertek hozza, nem tudom megitelni. De nekem ertelmesnek tunik az iras, igy hat hozzaertonek tunik az iro.

Miert is lenne prekoncepciod velem kapcsolatban. Meg is hagylak ebben a prekoncepciotlansagban: nem mondom meg, mihez ertek. Dehat a legtobb ember ert 1-2 dologhoz, nem?

Tehat meg egyszer: az "ugy tunik" nem az okoskodas jele volt, epp ellenkezoleg, el akarom kerulni a latszatat is annak hogy en itt hozzaerto lennek. Csak mindig elvezem ha hozzaertotol olvashatok valamit, legyen az barmilyen tema.
   Jó a viszonyuk a bankoknak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) új vezetésével, de a Magyar Bankszövetség számára a jegybank vezetője, Matolcsy György is abszolút tekintélynek számít... (Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára)      A…..
ugyhogy 2013.04.22 13:16:23
@közösperonos átszállás: Kicsit mast jelent, de ezzel is egyetertek.
ugyhogy 2013.04.22 13:25:24
@közösperonos átszállás: Hehe, ok. Mostmar azert leirhatnad hogy kitol van.
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Az egyik kedvenc képem a sorozatból. Szinte naponta járok erre és fura érzés belegondolni, hogy ez volt ott száz éve. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Örülünk, Vincent? Vihar után 2013.02.21 10:52:38
Lezárult egy fejezet, egy köztes fejezet a Vincent életében. Most visszatérünk egy három évvel ezelőtti létszámra, marad a kömény(ebb)mag. Számomra az egyik tanulság az, hogy egy közösség csak úgy és akkor működik, ha minden tagja teljesen vállalja magát, és a közösség…..
ugyhogy 2013.02.21 11:18:54
"A Dob utca díszburkolata egy hónapja készült el. Nem tartott sokáig. Pár napja javítgatják. Tüneti kezelésnek látszik, de legalább valakinek lett állandó munkája." - írta Rita és néhány képet is küldött hozzá. Pedig olyan jó lenne örülni annak, hogy új burkolatot…..
ugyhogy 2013.01.24 13:04:53
@grid: Te, szolj mar a svajciaknak meg a kanadaiaknak is, szerintem errol nem tudnak!

Komolyabbra forditva, en nem ertek hozza, de biztos lehet telen is, csak mas anyagokkal, mas technikaval, dragabban.
ugyhogy 2013.01.24 13:55:10
@Walmer: En nemtom, csak lattam a sajat szememmel Kanadaban es Svajcban is, hogy csinaljak. Aztan lattam, hogy nem megy tonkre. De mondom, nem ertek hozza. De latni azert szabad, nem? Legalabb bevallom. Nem tudom, hogy csinaljak, de valahogy csinaljak. Az mar csak tipp volt, hogy maskepp, dragabban. Te tudod?
ugyhogy 2013.01.24 13:57:05
@Walmer: Egyebkent egy pillanatig sem mondtam, hogy Magyarorszagon is igy kene csinalni. Abszolut tamogatom, hogy az olcsobb technologiaval, a megfelelo idojarasi korulmenyek kozott, a megfelelo evszakban rakjak le a koveket. Akinek meg van ra penze, csinalja amikor akarja, amennyiert akarja.
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
ugyhogy 2012.11.29 17:10:46
@kolbászoszsömle: Hozzatennem @Én vettem a piréz állampolgárságot: kommentjehez, hogy ugy tunik nem tudod mit jelent a redundancia szo...
Egyebkent egy magan email kikuldese hivatalos adatigenylesnek szamit?
Örülünk, Vincent? Hitlerszag 2012.11.27 00:33:47
      Nagyanyám a nyolcéves fiával állt a szolnoki főpályaudvaron, várva, hogy a magyar állam, az ezeréves magyar királyság szorgos hivatalnokai, csendőrei és vasúti alkalmazottai bevagonírozzák.  Nem tudta, hogy mi történik, nem tudta, hogy erről az…..
GFG Blog Háború és háború 2012.11.26 07:19:22
„A GYŐZELEMÉ AZ IGAZSÁG” (Krasznahorkai László: Háború és háború)     Van egy dramaturgia. Orbán Viktor a brüsszeli EU-csúcs csütörtök éjszakába nyúló tárgyalásáról távozva csak annyit mondott: „csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van”. A…..
Belsőség Heti merítés 2012.11.25 10:46:28
Sport Lego Egy Panda 100HP vásárlásához nagy szerencse kell. Egyszerűen nincs eladó. De ha van is, akkor sem tudsz válogatni, mert egynél több egyszerre nincs fent. Egy évnyi használat után teljesen meg tudom érteni ezt az állapotot, hülyeség eladni. Annyira jó kis autó, és…..
ugyhogy 2012.11.26 14:26:20
@kisqtya: Nem, nem csak neked tunt fel, gondoltam megnezem a kommenteket mielott lehulyezem a tagot, hatha megtette mar mas... :)
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
6. Alabárdos Nyugdíjkérdések 2012.11.22 07:01:44
Az ember gyereke – legalábbis bizonyos kor felett – békés nyugdíjas évekről álmodik, miközben a többség meg van győződve arról, hogy esélye sincs megérni azt. Ráadásul évek óta sulykolják, hogy "a nyugdíjasok [értsd az eltartottak] megeszik a fiatalok…..
A KARD Hőbörgő mélység 2012.11.13 07:07:29
Mi történt, Kapitány? Pánik a kormányrúdnál? Unortodoxia-járvány ütötte fel a fejét a fedélzeten? Netán valami öngyilkos hajlamú matrózlázadás készül? Vagy csak elgurult a legénység gyógyszere - egyenesen bele a politika háborgó tengerébe? Az elmúlt egy-két hétben nem…..
ugyhogy 2012.11.13 16:12:10
@ElPadre: Kihagytad azt a partot melynek neve szerint valami mast akar csinalni, pl. az orszag helyzetet jobba tenni. Ehelyett ugyanugy azt nezi miota bekerult a parlamentbe, hogy "pozicionalja magat" hogy bent maradjon, tehat a sajat rovidtavu politikai erdekeit kepviseli, semmi mast.
A Facebook Csoportok adatvédelmi hibája miatt napvilágra került két főiskolai hallgató nemi identitása. A Facebook Csoportokhoz hozzá lehet adni felhasználókat azok tudta és beleegyezése nélkül.    Ha véletlenül így bekerül valaki egy olyan csoportba, amelynek nem…..
ugyhogy 2012.10.17 15:48:06
@voodoux: Nem talalok ilyen opciot. Hol keressem?
       Tegnap Alvin Roth és Lloyd Shapley kapta meg a közgazdasági Nobel-díjat. Az ember elolvassa, hogy piactervezési és párosításelméleti munkásságukért kapták a díjat, és gondolom, tovább lapoz. Matolcsy György szokott a Heti Válaszban arról írni, hogy…..
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
ugyhogy 2012.09.29 19:28:15
@bármimás: Itt pont arrol van szo, hogy mivel nem latszik a felfestes a feluljaron, semmi nem jelzi, hogy az az ut nem egy egyiranyu ketsavos ut. Tehat a Tempras, aki helyismerettel valszeg nem rendelkezett, nekiallt elozni. Aztan amikor elozes kozben jon az elvalaszto betontomb, jelzi valami, hogy rossz savban van? Nem tudom. Amit tudok, hogy a helyismeret nem szabad hogy szerepet jatsszon. Ugy kell tervezni es karbantartani az utakat, hogy helyismeret nelkul is lehessen szabalyosan kozlekedni.

Lehet hogy a Tempras tokelutott es vezetni nem tudo kozveszelyes idiota volt, de ez nem ebbol a szituaciobol fog kiderulni szerintem.
Ágoston aggódott, mert eszébe jutott saját maga, s elmélázott egy gyári délután. Ez okozta végzetét. ... Vannak olyan gyerekek, akikről már kiskorukban meg lehet mondani, hogy egy címeres rohadék lesz, ha felnő. Ő ilyen volt. Már egészen apró korában megtanulta, hogyan kell…..
ugyhogy 2012.06.21 07:35:48
@Űrlény Lajos: Nem erted a lenyeget.
IDDQD Köszönjük, Jack! 2012.04.10 16:38:00
Köszönjük neked, sokan, az első számítógépünket. A 16-ot, a 64-et, a 128-at, az 512-t. A 320*200-at, a 16 színt, a három hangcsatornát, és mindent, amit ezekből ki lehetett hozni. Köszönjük első, BASIC-ben írt saját programjainkat. A ?SYNTAX ERROR-t, a ?LOAD ERROR-t, a POKE-ot, a…..
ugyhogy 2012.04.10 20:18:17
@Behajtó70: Es hogy probaljon meg egy SYS(64738)-at, hatha mukodik meg...
ugyhogy 2012.04.10 20:22:51
@Behajtó70: Varjal most gondolkodoba estem: szerintem a zarojel nem kellett!
Ma tessék nagyon büszkének lenni, mert ami most történt, az egy igazi nagy magyar embernek a méltó kitüntetése. Ha van magyar virtus, magyar gondolat, ha van hungarikum a matematikában, akkor az a Szemerédi Endre munkássága. A természetes számok egy sűrű részhalmazában pedig,…..
ugyhogy 2012.03.21 15:41:58