Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bking Soda

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki látott már tahón parkoló idiótát, aki egy kispolszkira szabott helyre akar beállni a nagyfelnis Cadillac Escalade-del, mert lusta húsz métert sétálni. Természetesen nem sikerül,  ezért a vége általában az, hogy az összes autó mozgását akadályozva lekúrja az…..
Így lettem László Zsolt szeretője Reggelizni sem engedek magamnak, úgy ég a mondani való az ujjaim alatt. Tegnap este beburkolództam a pihe-puha paplanom alá és a televízió távirányító gombjához nyúltam. Abban a szent minutumban kezdődött, a briliáns szereposztással induló…..
Budapest Száksz Napirokkant 2009.10.05 14:51:00
Nem is tudom, hogy mit mondhatnék. Teljesen egyértelműen beazonosítható kategória. Németországból roncsautóként importált fostaliga, ami kétszer annyit ér telitankolva. A gazdája egyébként durván 170 centis, az esetek nagy részében kapucnis melegítőben jár, a nője előtt…..
Pusztán lelkesedéssel, és gyakorlatilag zéró témába vágó tapasztalattal felvértezve blogunk két szerzője, kiegészülve a kezdőcsapatunkból egyedüliként állva maradt bábuval nekiindult a mesés Olaszországnak, hogy egyetlen hétvégébe sűrítve Milánóban és Rómában…..
Az elmúlt napok fajsúlyos, nemzeti történelmünk sorsfordulóit érintő és elemző posztjai után (amelyekért innen is köszönet Titus Pullo Urbino kollégának) következzék egy kicsit könnyedebb (mondhatni pikánsabb) téma: (fél)meztelen, készséges nők, márkás italok, vöröses…..
Bking Soda 2009.08.31 13:58:03
az alábbi felvétel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire kivetkőznek a drogosok magukból, ha potya cuccot találnak. kábé egy tucat rendőr veti rá magát szerencsétlen elítélt megmaradt cuccára. aki lemarad, az kimarad. ..
Bking Soda 2009.07.30 15:40:03
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Konzervatórium Az SZDSZ Kakukkja 2009.06.17 08:03:00
Ki is lehet a titokzatos 'Kakukk' fedőnevű ügynök, a besúgó az SZDSZ egykori vezetőségében? Rainer M. János már könyv formájában is megírta, hogy Antall Józsefet kik és hogy figyelték meg, de most az 1956-os Intézet ügynöklistája kapcsán úgy néz ki, hogy az SZDSZ-nél még a…..
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Bking Soda 2009.06.17 13:14:18
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
Bking Soda 2009.05.19 20:00:43
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Mandiner blog Papnevelte balosok 2009.04.08 07:31:00
 Egyik iwiw-es ismerősöm azt írta az üzenőfalra, hogy „volt piarista diák lesz a Gordonka jobbkeze”. Elbizonytalanodtam, mert a friss hírek szerint Szigetvári Viktor lesz Bajnai kabinetfőnöke. Szigetvári régi motoros, már 2001-ben pattogott az MSZP-ben, de eddig nem…..
A történelemkönyvek 2009 március 19-ről majd úgy fognak megemlékezni, mint a napról, amikor megindult a végső ütközet Gyurcsány Ferencért. Előbb az eddig ismeretlen Böcskei Balázs jelentkezett, este pedig már egy igazi nagyágyú, Bauer Tamás közgazdász és egykori politikus…..
távolköd mögül égető fény neszeza gyerekek arcán mosoly csücsültömeg sodor a metrón felédhiány a tűszúrós esőbenbéke rádgondolással kavarog fejembenbarna vállamon csillog a távolság titkos izgalma ..
Guns N’ Roses – Chinese Democracy (Geffen) 2008 2008 a vén faszok éve. A „lemez amiről a legtöbbet okoskodnak” státuszért legalábbis mindenképp nagy verseny alakult ki a Metallica–AC/DC–Guns N’ Roses trió között. Mert, bár valóban hihetetlen,…..
Kettős Mérce Fasizmus 2008.09.29 15:24:00
 Eddig a szélsőjobboldal csak azt mondta meg, hogy ki mehet ki az utcára, most már azt is megmondja, milyen színdarabot lehet játszani.Ez fasizmus.Aki ismeri a blogot, tudja, hogy sose szoktam ilyet mondani. De ez most már az.Nem államfasizmus, hanem személyes fasizmus, vannak itt…..
Dettre Gábor végül csak elkészült filmjével. 1998-ban kezdte el a forgatást, de többször félbe kellett szakítania a munkát. Végül többszöri átkeresztelés után "Tabló" címmel került a mozikba a munkája.   Magyar Mozgókép Közalapítvány honlapjáról:…..
Geszti Péter a Gödör Klub egyik oszlopának támaszkodva, révedezve az eget nézi, az agya közben rendíthetetlenül kalapál, hogy a kamerának megfogalmazza, mi a baja ezzel az országgal és a politikusokkal.Geszti a révedezéssel nincs egyedül, Gerendai Károly és Bródy János is…..
Az Oscar-díj tévés megfelelőjét magyar idő szerint hajnali kettőtől kezdik odaadogatni az arra érdemeseknek, ne tessék elfelejteni, az AXN ismét élőben adja, lehet bosszankodni/örömködni alvás helyett. Az AXN most szólt, hogy nem csak a DigiTV előfizetők követhetik eredeti…..
 Tegnap ismét miniszterelnöki shownak adott otthont a Corvinussá integrálódott Közgáz. Lehet persze örülni annak, hogy Gyurcsány Ferenc ppt-ben mondja el nekünk, mennyire értetlenek (ne adj' Isten rosszindulatúak, hálátlanok, köztársaság-ellenesek) vagyunk, hogy nem fogjuk fel…..