Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fay Sopron

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Farkas Dávid 2009-ben érettségizett iskolánkban. Középiskolai évei alatt résztvevője volt a Sopron testvérvárosában, a finn Seinäjokiban látogatást tett fáys csoportnak. A kéthetes látogatás nyelvtanulás és szakmai tapasztalatszerzés szempontjából is hasznos volt. Dávid edzőként is tevékenykedett:…..
Horváth Nóra 2017 és 2022 között volt a diákunk. 2022-ben érettségizett angol két tanítási nyelvű osztályban. 2020-ban Benke Norberttel, Mikó Viviennel és Molnár Laurával országos 2. helyezést értek el a STAT WARS statisztikai csapatversenyen. 2022-ben Nóra megyei 3. helyezést ért el a Szép magyar…..
Kokas Éva 2002-ben érettségizett a Fáyban. Általános közgazdasági szakirány mellett gépíró és szövegszerkesztő szakképesítést is szerzett. Lelkes, magával ragadó személyiség. Színes, vidám osztályközösségük alakult ki az iskolában eltöltött 4 év alatt. A kosárlabdacsapat tagja volt. A Fáy…..
Pirger Tamás 2006-ban végzett a Fáyban kereskedelem-marketing szakon. A tanulásban kiváló, szorgalmas diák volt, az osztálytársaival versenyeztek, ki ér el jobb eredményt. Kezdettől a pénzügyi, közgazdasági irány érdekelte. Gépíró, szövegszerkesztő végzettséget is szerzett. A közösségi élet…..
Rétfalvi Kornél 2017 és 2022 között járt intézményünkbe. 2022-ben érettségizett angol két tanítási nyelvű osztályban, így az érettségi bizonyítványával angol felsőfokú nyelvvizsga-bizonyítványt is kapott. A Fáyban korán kitűnt zenei tehetségével, így már 11.-esként önállóan oldotta meg a trianoni…..
Nagy Georgina 2006 és 2011 között volt fáys tanuló. Német nyelvi előkészítő osztályba járt. A Pálffy Idegen Nyelvi Versenyén németből megyei 2. helyezést ért el, német nyelvi érettségin dicséretet kapott. Mivel gyönyörűen énekel, rendszeresen fellépett a Fáy diákjai által adott különféle műsorokban,…..
Bata Márk 2014-2019 között volt iskolánk tanulója. Német nyelvi előkészítő osztályba járt. A megyei matematikaversenyen 2. helyezést ért el, de elindult a Kenguru és a Náboj versenyek mellett az OKTV-n is. A Futsal bajnokságon országos 3. helyet szerző fáys csapat tagja volt. A BeKVIKer gazdasági…..
Keresztes Anna 2020-ban érettségizett iskolánkban. Rendkívül sokoldalú személyiség. A fáys lány labdarúgócsapat tagjaként városi 1. helyezett volt. 2019-ben Holweg Botonddal és Mészáros Fannival a páneurópai piknik témakörében kiírt vetélkedőn csapatban, 2020-ban a trianoni békediktátum 100.…..
Erdősi Réka 2011-ben érettségizett a Fáyban. Középiskolás évei alatt végig számíthattunk rá, énekhangjával, verses és prózai előadásaival színt vitt minden iskolai produkcióba. A diákszínpad oszlopos tagjaként feledhetetlen alakításokat nyújtott. Számtalan sikere közül kiemelendő, hogy a Kisfaludy…..
Molnár István 2004 és 2009 között járt intézményünkbe. A Fáyba kerülését követően hamar kiderült a matematika iránti érdeklődése, így megyei szintű matematikaversenyeken eredményesen képviselte az iskolát. Érettségi után postai ügyintéző képzésre járt, 2009 áprilisában pedig az Országos Szakmai…..
Majnovics Martin 2019-ben érettségizett iskolánkban. A sportolók osztályába járt, hiszen már középiskolásként is a labdarúgás volt a hivatása. Az edzéseken és a mérkőzéseken való részvétel és eredményes szereplés mellett a tanulást sem hanyagolta el. Európai szinten is elismert sportoló, aki a Fáy…..
Wild Anett 2011-2016 között volt fáys tanuló, német nyelvi előkészítő osztályban érettségizett. Már középiskolás évei kezdetétől kitűnt remek íráskészségével és átlagon felüli kommunikációs képességével. A diákújság szerkesztőségi tagja, a Fáy TV munkatársa volt. 2015-ben ő volt iskolánk „arca”, az…..
Oravecz Ferenc Márk 2009 és 2014 között járt iskolánkba. 2013-ban érettségizett, majd egyéves képzés után postai-üzleti ügyintéző lett. Már kilencedikes korától kitűnt kreativitásával, egyedi humorával. Talpraesett fiatalember, aki már diákként is tele volt ötletekkel. Mindezeket a diákszínjátszókör…..
Horváth Noémi Rebeka 2020-ban érettségizett iskolánkban angol két tanítási nyelvű osztályban. Hamar kitűnt, hogy kiemelkedően tehetséges diákköltő és –író, középiskolai évei alatt számtalan irodalmi pályázaton indult – és nyert. A diákújság csapatának is tagja volt. A szépirodalom mellett a szakmai…..
Gyurácz Adrián 2011 és 2016 között volt a Fáy tanulója. Angol nyelvi előkészítő osztályba járt. Az idegen nyelv mellett hamar kitűnt irodalmi készsége és a történelem iránti érdeklődése. Eredményesen szerepelt a különféle irodalmi pályázatokon és történelmi versenyeken. Végzősként tagja volt…..
Bősze Dóra 2014-ben érettségizett iskolánkban, német nyelvi előkészítő képzésre járt. Humán érdeklődésű, de más tárgyakból is remekelt, kitűnő érettségi bizonyítvánnyal büszkélkedhet. A tanuláson túl részt vett a diákszínpad munkájában, számíthattunk ének- és gitártudására az ünnepségeken. 2013-ban…..
Lőcse Norbert 2014-ben érettségizett iskolánkban, majd pénzügyi-számviteli ügyintéző szakon tanult. Színes egyéniség, a sportban éppúgy remekelt, mint ahogy a szakmai ismereteket is kitűnően elsajátította. A Fáy TV első adásának ő volt az egyik műsorvezetője. 2014-ben a Takarékos TőzsdeTitánok…..
Hoszpodár Levente 2013 és 2018 között volt a Fáy diákja, angol nyelvi előkészítő osztályba járt. Az idegen nyelv mellett két fő érdeklődési területe volt: a sport és a média világa. Diákújságíróként és a Fáy TV munkatársaként évekig számíthattunk a munkájára. 2015 decemberében a közszolgálati…..
Csiszár Dóra 2018-ban érettségizett a Fáyban kereskedelem-marketing szakirányon, majd 2019-ben logisztikai ügyintézőként végzett. Sokoldalú érdeklődés jellemzi, éppúgy részt vett a közösségi programokban, mint a különféle (elsősorban történelem) tantárgyi versenyeken. A 2018-ban megrendezett Anne…..
Berecz Nikolett 2007 és 2012 között volt a Fáy tanulója nyelvi előkészítő osztályban, a német nyelvi csoportban. Diákújságíróként indult, felnőttként pedig a média világában találta meg a hivatását. 2011-ben részt vett a Petőfi Színház által szervezett nagy sikerű „Ádámok és Évák” produkcióban,…..
Balogh Viktória 2012-2017 között volt fáys tanuló, angol nyelvi előkészítő osztályban érettségizett. Kiemelkedő kommunikációs képessége miatt diákújságíróként, ünnepi műsorok szereplőjeként és a diákszínpad tagjaként is számíthattunk rá. Sokféle megmérettetésen elindult, a Siker Kulcsa országos…..