Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orindzs

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este hazaértem, és azon kezdtem gondolkozni, mit is vacsorázzak. Végül úgy döntöttem, sütök gyorsan egy adag muffint, és kakaóstejjel tökéletes lesz. Egész véletlenül találtam a fagyasztóban egy doboz fagyasztott málnát, így máris tudtam, mi kerül a muffinba. A…..
Az utóbbi másfél hétben nagyon el voltam havazva, és nagyon hiányzott már valami lazább tevékenység, mondjuk a muffinsütés. Budapesti kiruccanásom során nővérem beszerzett a Westend egyik kis papírboltjában egy csomag extra színes muffinpapírt. Úgy gondoltam ebbe fogom…..
A idei húsvéti mákos muffinom története így hangzik: Szüleimtől kaptam ajándékba egy 12es muffinsütőt (eddig csak két darab 6osom volt), így már teljesen biztos voltam benne hogy húsvétra készítek muffint is. Hogy milyen legyen.. ahhoz pedig a nővérem adta az ötletet. Mert hogy…..
Amióta üldöz a muffin mánia, nincs olyan alkalom, hogy bevásárlóközpontban ne keresgélnék olyasmit, ami szükséges a muffinhoz, esetleg elősegítené hogy mégfinomabb legyen vagy mégjobban nézzen ki. Mint azt minden muffin mániás tudja, a muffinhoz elengedhetetlen a papír. Sajnos…..
Orindzs 2010.03.30 23:17:49
@Nash vs. Keynes:
Nálunk sajna nincsen Aldi. Mi erdélyi muffin mániások vagyunk, és nálunk valamiért az a helyzet, hogy minél nagyobb a város, annál nehezebb muffinos cuccokat kapni. Nem igazán értem a logikát. :D Azért köszi.
A sós muffin többek közt arra jó, hogy felváltsa a kenyeret, mint szendvics-alapanyagot, sörkorcsolyának is elmegy, de nassolni is jó, ha pont nem édességre fáj a fogam. Tegnap két adag krumplis muffint sütöttem. Egy másik receptből indultam ki, csak még hozzátettem ezt-azt.…..
No.. mivel a kedves blog.hu működési probémákkal küszködik, úgy döntöttem, újraírom a titokzatos módon eltűnt bejegyzésemet. :D Szóval, a tegnapi bejegyzésem körülbelül így hangzott: Annak ellenére, hogy nagyon megszenvedtük a body sculpting órát, és én személyesen az…..
Csillagokk Hajó vissza :D 2008.09.23 12:50:00
Kb. 2 óra múlva meg is érkeztünk a kikötőbe..Itt Jutka bejelentette, hogy csak 2 óra múlva van a hajó, úgyhogy addig lehet menni zuhanyozni. Elvileg a zuhanyzás úgy zajlik civilizáltéknál akik kevesen vannak, hogy kifizetsz egy összeget, otthagysz személyit vagy bankkártyát…..
Előző bejegyzésemet azzal zártam, hogy a busz kigördült Taizéből. Az első percekben még mindenki szomorkásan kuksolt a helyén, de ezt a hangulatot egyből felváltotta az újabb kalandok várható izgalma. No meg a kilátás, mely felváltva, hol ilyen:hol pedig ilyen volt:Miután…..
augusztus 2. -> szombat. Mielőtt az "Állj-fel torony" városába, Párizsba érkeztünk volna, megálltunk Fontainebleau-ban, megnézni a híres kastélyt, melyben annó Napóleon tengette mindennapjait. Mikor megérkeztünk, nem volt még nyitva, így aztán elindultunk felfedezni a…..
Csillagokk Taizé 2008 -> Indulás 2008.08.20 10:33:00
No, hát ezt is el köll kezdeni valahol, aztán remélem majd csatlakoztok az irogatáshoz. :)Mielőtt belekezdenék a konkrét eseményekbe, ismertetném az előzményeket. Izgalmasak, meg hát okoztak némi fejfájást is... Szóóóval az úgy volt, hogy meg lett hirdetve ez az úgynevezett…..