Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kubszrok Hadnagy

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis kiegészítés és összegzés. Először is a bejegyzés célközönsége nem az volt, akiket triggelt és kommentelgetni jöttek. Ez általában így van. Akinek tetszik és elgondolkodik rajta, az bólint egyet, esetleg dob egy lájkot és olvas mást. Akit triggel, az habzó szájjal jön mondani a magáét.…..
„Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. ” - A nő talán azt remélte, ettől jobban begerjed majd a lovag, ám az ellenkezőjét érte el vele.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Kubszrok Hadnagy 2022.01.10 08:57:25
@Lorrh: Ha valaki mondjuk erre posztra mondana hogy kamu, azt azert megertenem.
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Kubszrok Hadnagy 2022.01.09 12:57:09
@Tahmaris: a feleségemnek nemhogy teljes hozzáférése van a számlámhoz, de még havonta végig is kell vele venni, hogy hogy férhet a kriptóhoz, ha velem valami történnék, jelszó, wallet, minden amit akarsz (mindig elfelejti, ezért a gyakorlás). Egy büdös cent sem tűnt el még sohasem, és nem általa nem is fog, erre a nyakamat teszem.
Kubszrok Hadnagy 2022.01.09 13:10:21
@Tahmaris: Lásd az üveget félig telinek. Szeret bulizni, de legalább nem SJW. Nyugaton ilyen már szerintem nem nagyon akad.
Kubszrok Hadnagy 2022.01.09 13:16:51
@Tahmaris: Nem tudom, a magyar helyzetet nem ismerem, mint fentebb is írtam. Budapest nekem már idegen város lett.
A pasik hat év után jobban belekényelmesednek egy kapcsolatba, úgy érzik, már nem kell küzdeni érte, így nem csoda, amikor a barátnő arra a következtetésre jut, hogy akkor végül is már csak az ő béketűrése tartja össze a dolgokat.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
Kubszrok Hadnagy 2022.01.06 10:18:15
@Peni a Valdes: És ez hirtelen most csak úgy kijött, mint egy pattanás?
Kubszrok Hadnagy 2022.01.06 10:28:48
@Peni a Valdes:
Szerintem nem:
"egy idő után már nem érzik" "a régi tüzet,"
Kubszrok Hadnagy 2022.01.06 22:51:30
@nincs1agy: én mondjuk kurvára nem vagyok nő, de 'odafigyelést' én is elvárok egy kapcsolatban. Alapvető emberi igény. Mi is a rossz ebben?
„Értem, hogy élete legszebb pillanatait kívánja elnyújtani, mint mindenki, de ő a szervezete kárára. Merthogy már nem úgy bírja az éjszakázást meg az ivászatot, mint előtte” – A tények makacs dolgok, és ha nem vesszük figyelembe, attól még jelen vannak. Álmodozó pasi, realista barátnő.   Ha…..
Kubszrok Hadnagy 2022.01.04 14:25:56
@Puerto Prince: Lattam mar delfint, vadon is, meg delfinariumban is. Egy idöben sokat beszelgettünk mindenfele ezo dolgokrol az asszonnyal, nagyon ra volt kattanva. En meg mondtam, hülyeseg az egesz. Aztan elmentünk Genovaba a delfinariumba. Az olyan, hogy csak egy kis resze belathato, hogy delfinnek privat szferat biztositsanak. Na persze, a delfin elbujt, hiaba vartuk. Egy idö utan, azt mondtam az asszonykanak: "Na itt az ideje, hogy bizonyits, idezd meg, hivd ide a delfint, de MOST AZONNAL, akkor megfontolom a sok hülyeseget, amit az Utmutato Holdban" es hasonlokban olvastal!" Erre elkezdett koncentralni, 'meditalni' es a NYOMORULT DELFIN TENYLEG ODAJÖTT, RANEZETT AZ ÜVEGEN KERESZTÜL, mindenki mast leszart, majd megfordult es visszauszott! Csak neztem, es a mai napig nem tudom hogy mit gondoljak erröl.
Kubszrok Hadnagy 2022.01.04 15:36:31
@Puerto Prince: Nem tudom, tenyleg fogalmam sincs. Az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy rögtön repetat kertem, marmint hogy ismetelje meg. De mar nem emlekszem (ez tiz eve volt) hogy megprobalta-e de nem sikerült masodjara, vagy meg sem probalta, mondvan hogy 'ez nem arra valo hogy percenkent bizonyitsak':-), A lenyeg az, hogy aznap többet nem lattuk a delfint, ppedig meg egy jo darabig ott ücsörögtünk. Egyebkent azota nyitottabb vagyok az ilyesmire. Ha Bostromnak tenyleg igaza van, es tenyleg egy szimulacioban elünk, akkor akar a reiki, agykontroll, telepatia, tüzönjaras, asztrologia, stb... akar igaz is lehet.
Kubszrok Hadnagy 2022.01.04 15:43:58
@Kubszrok Hadnagy: Rosszul irtam, a tüzönjarasrol nem valtoztott a velemenyem. Azt ugyanolyolyan parasztvakitasnak tartom, mint korabban.
    "Nem, miniszterelnökünk nem lett sem fasiszta, sem diktátor, és meg sem zakkant. Csak velejéig romlottá vált." E szavakkal zárul Mérő Laci barátom A dörzsölt szélkakas című, legújabb könyve. Amikor a szerző karácsony előestéjén megajándékozott vele, a következő ajánlással dedikálta: "G. Nagy…..
Viszonylag ritkán fordul elő, hogy szakítás után a férfi nem a barátnőjét hibáztatja, hanem saját magát, de a legkínosabb az, amikor az igazság mindenki számára nyilvánvaló. Kellemes ünnepeket minden olvasónknak & levélírónknak !   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.27 15:51:06
@MsIreneAdler: Na ugye. Szerintem még azt is tudod, hogy mi az a 'cerbona'. Itt nincs cerbona. De mégis azt mondtam a feleségemnek, hogy hozzon nekem két cerbonát a boltból. Ha nem egy kultúrkörből származnánk, akkor irhattam volna körül, hogy hozzon nekem "műzliszeletet, ami kb akkora mint a két hüvelykujjam, legyenek benne gyümölcsdarabok is, és legyen mézzel összetapasztva, de ne legyen benne csoki". El tudnám ezt mondani külföldiül? El. De azért sokkal könnyebb, ha a kultúrkör azonos. Ilyesmire gondoltam.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.27 18:51:21
@Puerto Prince: Ez itteni német virsli.Annyira 'Hungarian' mint amennyire a Brandenburgi kapu.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.27 19:24:34
@Puerto Prince: "faszméretű"

-Doktor Úr, kérem segítsen, óriási a baj, csecsemőméretű a faszom.
-Nyugodjon meg kedves páciens, manapság ezen könnyen lehet segíteni méretnövelő műtéttel. De tudnom kell a pontos méretet.
-Három kiló, hetven deka.
13 év próbára teszi a kapcsolatot, ami ennyi idő után vagy erősebb lesz, vagy repedezni kezd. Sajnos Posztolónk az utóbbi helyzetben van, imádja a gyerekeit, ezért nem is akarna elválni a házsártos feleségétől, akivel már nem lehet normálisan beszélni.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.22 12:08:31
@exilis: Az igaz ami igaz, fasszal nyilván mindenki odateszi magát, mert valóban ad az egónak ha Betty sikong. De mondjuk puncit egész életemben kizárólag komoly kapcsolatban nyaltam, és ez már így is marad. Amúgy meg milyen bicska nyilik ki a zsebedben? Szerintem te a manikűrollóra gondoltál, cicabogár.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.22 12:59:58
@Peni a Valdes: Csak ha örömböl megy, nem vagyok vadember:-)
Kubszrok Hadnagy 2021.12.22 13:56:05
@Puerto Prince: Ehhez nyilvan Te sokkal jobban ertesz, mint en, aki tökhülye a tengerhez. A peldat csak azert hoztam, mert itt kristalytisztan kivilaglik, milyen egy alfahim. 1, nem raktaros ugye, 2, kiuszik, nem rinyal (sikeresen megoldja a problemajat, akarmi legyen is az, de legalabbis megprobalja..) Ez az a minta, ami belülünk, europaiakbol ( a magyarok is azok) sajnos egyre inkabb hianyzik.

Na de most befejezem itt az eszosztast, mert az en problemam meg az, hogy gyalazatosan haladok a meloval, es itt az eves bonusz a tet.. Szoval addig nem irok-olvasok itt egyetlen karaktert sem a tovabbiakban, amig a problemat amivel mar a harmadik napja szopok, ki nem kalapalom. Ha esetleg nem 'talalkoznank', mindenkinek Boldog Karacsonyt!
„Nekem az lenne a legmegalázóbb, ha velem párhuzamosan más nővel lenne és amikor együtt vannak, rajtam röhögnének” – megbocsátani lehet, felejteni már nehezebb. Levélírónk egy két éves kapcsolatban van, ahol a bizalom korábban kicsit megrepedt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.20 18:16:25
@Lorrh: az még hagyján, de még telexet is, meg a 444-et is elolvasom, ha van időm. De ha gondolod, nyugodtam küldjed a listát, hogy melyik lapot olvashatom, és melyiket nem.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.21 14:46:06
@Lorrh: Az ovodas gyerekre hat vissza, nem pedig ram. Kb 6-7 eves koromban megtanultam az ertö, kritikus olvasast, azota müvelem, 3 nyelven.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.21 15:02:12
@Lorrh: Hat komolyan most azzal sertegetsz hogy azert "gyülölködök" mert a Viktor azt mondta? Hogy meg "gyülölködni" se lenne egyedül eleg eszem, ahhoz is utmutatasra van szükseg? Hat eszem-faszom megall, komolyan.
„Mik az elvárásaim? Egy kis figyelem, védelmezés, és hogy ne kelljen állandóan bizonygatnom, hogy én is érek valamit” - Válás után még nem futott le az előadás, az új kapcsolat lehetőségétől így sincs elzárva senki, még akkor sem, ha esetleg már gyermekkel rendelkezik valaki. Egyedülálló Szülők…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.20 18:24:50
@Motorogre: "lusta trehány gyerekét átvertem az érettségin, de nem növesztettem szakállat, nem imádom Damu R-öt, falom a töpörtyűt, kijárok az exem sírjához - azaz ígéreteim 20%-át betartottam."

Hehehe, kurvajó pontrendszer:-)
Ha egy olyan pasitól kérsz időt, aki addig se foglalkozott veled, ott már tényleg csak a szünet segíthet – lehetőleg az a fajta, amelyik örökké tart.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.16 22:14:03
@Almandin: Én úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat akkor működik/működhet, ha a felek nagyjából azonos szinten vannak mind a társadalmi státuszt és az intelligenciát tekintve, mind anyagilag, mind érdeklődésileg, mind élettapasztalatilag. Ezek -bár szigorúan véve nem követelik meg a _nagyjából_ azonos életkort-, de azért valahol mégiscsak valószínűsítik azt. Ha viszont valahol >40 évnyi eltéres van, az valószínüleg nem normális kapcsolat, hanem már freak show, mint jelen esetben is, ahol a motiváció annyira nyilvánvaló, hogy annak leírására igazán kár elektromosságot pazarolni.
Amúgy nincs nekem gondom az idősebb nők szexualitásaval, ha a cikkben írt mamát egy 76 éves papa birizgálná, akkor arról csak a tisztelet hangján tudnék nyilatkozni, mindkettőjüknek jó egészséget és nagy libidót kívánva..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.16 22:38:38
@mgdé: A b-re gondoltam. Pontosabban az amögött meghúzódó mégnagyobb problémára, nevezetesen hogy egy ideológia mindenek felé helyezésével sikerült elérni, hogy a biztonsági helyzet az utóbbi 5-6 évben rohamosan romlott, és javulás a láthatáron sincs.

Bár egyébként ha valóban ide házasodtak, akkor már az is lehet, hogy akár az 'a' pontban is egyetértenek velem:-DD
Kubszrok Hadnagy 2021.12.16 22:41:47
@Puerto Prince: Nyilván, Frankfurt _jelenleg_ nem Dél-afrika. De már nem is Budapest. Pedig tíz éve még 'Budapest' volt. A tendencia itt nem a barátunk..
Így év vége felé kanyarodva Posztolónk mérleget készített, és arra jutott, hogy az utóbbi időkben csak olyan nőkbe botlik, akik egyre kekecebbek és mindent tőle várnak el.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó…..
Levélírónknak lassan elege lesz a barátnője volt pasijából, akivel a csaj még mindig tartja a kapcsolatot, főleg érzelmi szinten. Amikor párjának elege lesz a hüppögésből meg a sehova se vezető nosztalgiából és szóvá teszi a dolgot, a csaj azt feleli, nyolc évet nem tud csak úgy…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.13 17:40:42
@nOniCk: "de képzeld barátságot meg egészséget sem vehetsz rajta"

Az meg csak hagyjan.En meg a repülestöl valo felelmemet akartam penzzel csökkenteni, de meg azt sem lehet.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.14 08:34:19
@MsIreneAdler: @nOniCk: Hiszen pontosan ezt csinalom, marmint a felelemmel valo szembenezest. Evente szamos alakalommal. Pont ezen akartam enyhiteni zsevel, mert az alkohol nem megoldas, több szempontbol sem.

Mondjuk tegyük hozza, ha annyi penzem lenne, mint mondjuk Connor McGregornak, akkor azzal valoszinüleg lehetne ezellen tenni valamit. De ha csak normalis dimenzioban van az embernek valamennyi penze, akkor szembesülnie kell hogy egy _csomo_ dolog van, amit penzzel enem lehet megvenni, az altalam fentebb emlitett pelda csak egy a sok közül.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.14 11:24:11
@nOniCk: Igen, Steve Jobs peldaja is mutatja hogy ez igy van. Habar hozzatennem azt is, hogy a posztban szereplö Julcsa szerelmenek elnyerese azert talan nem a lehetelenseg körebe tartozo kihivas..
„Ha valaki maximálisan öntelt, önfejű és egoista, és mindig biztos az igazában, és úgy hiszi, csak ő látja jól a dolgokat, az szerintem nem anyatípus.” - A csaj előhúzza a gyerektémát, a pasi pedig még mindig keresi azokat a szavakat, amikkel lebeszélheti róla.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Kubszrok Hadnagy 2021.12.10 16:49:25
@Puerto Prince: Felőlem, ezen nem veszünk össze, az összeset neked adom, nekem egyetlen egy sem kell. Kezdhetnéd mindjárt a frissen megválasztott külügyminiszterasszonnyal, hiszen kilóméterről süt róla hogy hiányzik a nunájába (már ha van neki olyan) egy méretes bráner, valaki igazán feláldozhatná magát ezügyben.
Kubszrok Hadnagy 2021.12.11 08:41:40
@Puerto Prince: A félelem ez esetben teljesen megalapozott... Kim Jodzsong? Érdekes lenne, az biztos. Én a magam részéről a milfeket preferálom, hogy példát is mondjak, mondjuk Ms Trumppal mennék egy kört...bár ő maga nem politizál, ha jól tudom.