Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krokodil dundee

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó régen jelentkeztem bejegyzéssel, de a ma éjszakai történések  mindenképpen megérdemlik, hogy megőrizzük őket az utókor számára. Történetünk este fél tizenkettőkor kezdődik, amikor is Niki hazaért a munkából és felhívott skypeon, hogy hogy éllok a holnapival.…..
Ebben  a blogban született már bejegyzés a helyiek taplóságáról, ezt szeretném most kicsit kompenzálni az alábbi listával, ugyanis mostanában csak pozitív tapasztalataim voltak. Naszóval:1. Amikor átmentem sétálni  a Tay öböl másik oldalára, egy idős embernek…..
Amikor vendégként voltam az Undergroundban, néhány minden este lejátszott számnál ellenállhatatlan ingert éreztem, hogy keresztülverekedjem magam egy legalább 50 fős tömegen. Mindegy, hogy milyen az a tömeg, a lényeg csak annyi, hogy izzadjon. ..
újra szól a skótduda Céges buli 2008.10.01 20:27:00
Nem felejtettük el a blogot mi sem, csak három hétig nem volt internetünk és elszoktunk a blogolástól. De most, hogy három hét után végre hajlandók voltunk megmozdulni (és egyből  lett internetünk) pótoljuk a lemaradást. Hétfőn elmentem az undegroundosokkal megünnepelni az…..
Mivel elég korán kijöttünk Dundeeba, még tudtunk beszélni olyan magyarokkal, akiknek az egy éve akkor járt le, csak kint maradtak nyár végéig dolgozni. Amikor a munkáról kérdeztük őket, egyikük közölte, hogy neki hét munkahelye is volt az egy év alatt. Ez engem akkor nagyon…..
Lengyel szomszédaink, akik harmadik évüket kezdik itt és fordítóként dolgoznak, tehát valamennyire tudnak angolul, megynugtattak, hogy a skótok beszédét sohasem fogjuk teljesen megérteni.Dávid..
Áthívtuk ugyanis ma estére, hogy csináljon valamit mert nincs meleg víz. Ezt meg is oldotta egy perc alatt. Csak annyit fűzött hozzá, hogy legközelebb is szóljunk neki, ne kapcsolgassunk semmit. Majd ezután kitört rajta a takaríthatnék, amit megigért ugyan, de mégsem lett belőle…..
Túl vagyunk a lakás átvétele utáni első örömujjongáson. Ma reggel már a nagytakarítást terveztük, amit a tulaj megígért ugyan, de nem maradt rá ideje. Ennek érdekében idejében abbahagytuk az álláskeresést és már negyed 7-kor elkezdtük a munkát. Persze előtte jól…..
Ami jó volt benne: ebéddel kezdtem és vacsorával fejeztem be a munkát. Ami kevésbé volt jó, hogy öt órát mosogattam megfeszített tempóban. A megfeszített tempót úgy képzeld el, hogy szemmel nem tudod követni, ahogy ők csinálják. Ezt kellene elsajátítani minél rövidebb idő…..
Miközben leendő munkahelyemre siettem, hogy megállapodjunk a minimálbér szintjét el sem érő fizetésemben, belefutottam egy tömegbe, akik éppen az igazságosabb munkabérekért tüntettek. Lehet, hogy ez egy jel?..