Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsákkeríni

0 bejegyzést írt és 492 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AS Roma nagyon közel került Matías Soulé megszerzéséhez, azt követően, hogy megemelte ajánlatát, s 28 millió eurót, valamint bónuszokat kínál a Juventusnak. Ugyan a játékosért szintén versenyben levő Leicester City ennél magasabb ajánlatot tett, Soulé választása a római csapatra esett. Az…..
Dzsákkeríni 2024.07.20 18:57:25
@Mark Szabo: A próféta szóljon belőled, ami az Adeyemis részt illeti. Az a csávó egy vicc!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Dzsákkeríni 2024.07.20 07:57:10
@Rikoo: Már kijelölték az utazó keretet? Sehol nem találom :(
Dzsákkeríni 2024.07.20 13:38:45
@venember83: Rendben, köszi!
Dzsákkeríni 2024.07.20 16:28:37
@bulldeo: Köszi szépen!
A mai napon Thiago Motta bemutatkozik a sajtónak a Juventus edzőjeként, s közben a Juventus hivatalos bejelentést tett Adrien Rabiot távozásáról, az alábbiakban a klub közleménye olvasható. „Adrien Rabiot és a Juventus útjai elváltak. A francia középpályás torinói pályafutása öt szezon után ért a…..
Az olasz sajtó több napja arról ír, hogy a Juventusnál a tízes meznek új gazdája lesz, és Kenan Yıldız kaphatja meg a szerződéshosszabbítás aláírásával. Ezt megerősítette Giovanni Albanese, ugyanakkor Romeo Agresti szerint ezt a mezt csak abban az esetben kaphatja meg a játékos, ha hosszabbítási…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Dzsákkeríni 2024.07.02 23:19:20
@Ethan Hunt: Mindkét említett szélsőt jó ötletnek tartom én is!
Nicolò Schira szerint Cristiano Giuntoli elkerülné a szappanoperás átigazolási bonyoldalmakat Federico Chiesa esetében, mivel ez ellehetetleníthetné az olasz válogatott idei távozását, s ebben az esetben ingyen távozna jövő nyáron. Ezért az igazgató kész mérsékelt áron megválni a játékostól, akitől…..
Dzsákkeríni 2024.07.05 19:02:37
@Shyr Kahn: Még Ana Maria Markovic érkezhetne! Grosso távozását viszont sajnálom...
A Juventus mercatója javában zajlik, Gianluca Di Marzio szerint a klub egyre közelebb kerül Khéphren Thuram megszerzéséhez, miután Cristiano Giuntoli a csapat közepének a megerősítését tűzte ki első számú célként. Az olasz újságíró szerint a francia középpályás 20 millió euróért érkezhet, amely…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Cristiano Giuntoli nem adta fel a szerződéshosszabbítási kísérletet Adrien Rabiot ügyében, de a játékos válasza várat magára, a klubnál pedig egyre kevésbé bizakodóak. Miközben vár a vezetőség Adrien Rabiot válaszára, a Juventus lépéseket tesz Khéphren…..
Dzsákkeríni 2024.06.24 22:08:45
@gomorra21: Pontosan nem néztem meg, de úgy rémlik a többsége büntetőből született. Javítsatok ki ha tévedek!
A Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról…..
Vincenzo Raiola, a rendkívül ismert Mino Raiola unokatestvére és utódja, Giacomo Bonaventura ügynökeként megerősítette, hogy az olasz középpályás januárban nagyon közel állt ahhoz, hogy az Öreg Hölgyhöz csatlakozzon. „Giacomo Bonaventura nagyon közel állt a Juventushoz.” - közölte az ügynök szavait…..
Napok óta Weston McKennie és Samuel Iling-Junior távozásáról ír a sajtó, amiért cserébe, illetve 20 millió eurót hozzáadva Douglas Luiz érkezne Torinóba, ám a tárgyalások az Aston Villával megrekedtek. Egyes források szerint Weston McKennie pénzügyi ösztönzést vár a Juventustól a távozáshoz, mások…..
Dzsákkeríni 2024.06.20 09:56:47
@Juventina7: Pedig róla már olyan pletykák voltak, hogy a Real Madrid kívánságlistáján is szerepel. Ellenben azzal akit tavaly is már csak az Aston Villa akart vinni, idén meg "komoly BL induló csapatok" mint Napoli, Roma, MU.....
Beigazolódtak az olasz sajtó értesülései, a Juventus ma hivatalosan bejelentette, hogy Thiago Motta a zebramezes csapat új edzője, s a szakember 2027-ig érvényes szerződést írt alá a torinói klubbal. "A Juventus Football Club örömmel jelenti be Thiago Mottát az első csapat vezetőedzőjeként. A…..
Dzsákkeríni 2024.06.12 23:13:10
@Rikoo: Ez óriási amúgy!
Az olasz sajtó több, egymással egybecsengő, forrásának értesülése szerint a Juventus a vártnál korábban, még a szezon lezárulta előtt, de akár már ma este menesztheti vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit. A szakember ideje borítékolhatóan lejárt a torinói klubnál, de a Sky Sport Italia újságírója,…..
Dzsákkeríni 2024.05.17 15:53:38
@Thuglife!: Azért Vidal meg Caceres összetört pár magasabb árkategóriás autót mikor már nem volt szomjas :) :) de ezt csak a vicc kedvéért említem meg!
A szardíniai döntetlent követően Danilo állt a DAZN mikrofonja elé, és a védő természetesen korántsem volt elégedett a csapat teljesítményével, de ezúttal a bíráskodásról is beszélt, mivel véleménye szerint jogos büntetőtől fosztották meg a Juventust. „Egyértelműen szomorúságot éreztem az öltözőben…..
Dzsákkeríni 2024.04.20 13:15:13
Massimiliano Allegri a Verona elleni meccset megelőzően természetesen az elmúlt három meccs negatívumáról is kénytelen volt beszélni, és közben kihangsúlyozta a győzelmek útjára való visszatérés fontosságát. „Egy pontot szereztünk két hazai meccsen, ami egyértelműen nem jó eredmény, holnap pedig…..
A Juventus botlásai és visszaesése után az olasz sajtó újult erővel emelte témává Massimiliano Allegri jövőjének kérdését, s a szakember mentora, Giovanni Galeone is elmondta véleményét az ügyben. "Úgy gondolom, hogy Max maradni akar a Juventusnál. Még egy év van hátra a szerződéséből, s elégedett…..
Dzsákkeríni 2024.02.14 20:17:04
@venember83: Most miért mondod? Tök rég volt Adani riport :)
A hétvégi rangadót követően a pletykalapok továbbra is a Juventus építkezésével foglalkoznak, és a Calciomercato friss értesülései megerősíteni látszanak az eddig is többször felmerülő pletykákat, miszerint a Juventus értékesíteni szeretné Matías Soulét, hogy a klub tőkét gyűjtsön a nyári…..
Dzsákkeríni 2024.02.05 13:38:22
Gianluca Di Marzio tegnap arról számolt be, hogy a Juventus nem tett le középpályás igazolásáról, és a vezetőség több játékos helyzetét is kiértékeli egy esetleges januári ajánlat kapcsán. Ezt követően Romeo Agresti arról írt, hogy Juventus két Serie A tapasztalattal rendelkező játékos kapcsán is…..
Massimiliano Allegri a Lecce elleni vasárnapi meccs előtt a győzelem fontosságáról beszélt, s egyben elmondta, két játékosra továbbra sem számíthat, Adrien Rabiot izomsérülés, míg Federico Chiesa az ismét begyulladt térde miatt nem segítheti csapatát. „A csapat jó állapotban van, tegnap volt egy jó…..
Dzsákkeríni 2024.01.21 14:49:58
@Rikoo: Mondjuk az is para volt :), hülye ez a pali :)
Nicolò Schira értesülései szerint öt klub is érdeklődött Moise Kean helyzetéről az elmúlt két hétben, ám a játékos eddig csak az Atlético Madrid felé mutatott nyitottságot. Az újságíró szerint a spanyol klubbal zajló tárgyalás akár Rodrigo De Paul kapcsán is fejleményeket eredményezhet a Juventus…..
Dzsákkeríni 2024.01.21 14:43:08
@Ethan Hunt: Hát nem török :)
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
A bianconero csapat péntek este a Genoa otthonába látogatott, és a mester a meccs előtt veszélyes találkozóról beszélt, és ez a feltételezés bizonyosságot is nyert. A Marassi gyepén a Juventus korán megszerezte a vezetést Federico Chiesa büntetőjéből, ám a második félidő elején Albert Guðmundsson…..
Dzsákkeríni 2023.12.16 14:33:35
@Gaben Smith: Nálam teljesen üres... Na mindegy.
Dzsákkeríni 2023.12.16 15:58:35
@venember83: Igen lehet, hogy nekem túl nagyok az elvárásaim, amikor leülök megnézni egy meccset egy kiesőjelölt ellen.
Dzsákkeríni 2023.12.16 18:12:32
@venember83: Ebben a témában nagyon hasonló a mi szubjektívitásunk, ezáltal a keresztünk is :)
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
Dzsákkeríni 2023.12.15 23:03:45
@Ethan Hunt: A kispadon meg olyan fejre lenne szükség, amiben van egy halvány elképzelés arról, mit jelent a támadójáték. Amikor állnak egymás mellett a jobbkezével, és a szájukat takarva ötletelnek, hogy most mit lehetne tenni, és eszébe valamelyiknek, hogy figyelj csak, azt a 18 éves török kölyköt ne küldjük be az utolsó 5 percre? Az csak tudja mit kell ilyenkor tenni, ha már nekünk évi 9 millióért fogalmunk nincs! Jó ötlet!
Dzsákkeríni 2023.12.16 00:19:32
@Pavel1988: Kár hogy semmivel sem támasztotta alá a beállása után az általad leírtakat, pedig neki is volt rá szűk fél órája, de kb labdaérintése nem volt... Nincs felépített támadójátékunk, így kár is szídni bármelyik csatárunkat, csak szenved mind ebben az esetlegességben ez a szomorú, a még szomorúbb hogy ez így is marad amíg nem lesz edzőváltás.
Dzsákkeríni 2023.12.16 16:16:15
@Rikoo: Én nem szoktam a statisztikákat böngészni, csak az marad meg bennem amit láttam. És amit láttam az most is rettenet volt nekem. Hátul passzolgatás tanácstalanul, aztán ahogy érkezik a presszing, valaki előrevágja a labdát teljesen céltalanul és jöhet az ellenfél. Jobb esetben ez a labda valamelyik csatárunk irányába megy, mindegy hogy ez Vlahovic, Milik, vagy Kean, de 2-3 védő gyűrűjében, segítség nélkül esélyük nincs megjátszani. Aztán őket divat szídni, hogy milyen gyengék. Tudom hogy Neked szakavatottabb szemed van ehhez, nekem nincs ezirányú végzettségem, de én ennyit látok sajnos nem többet. Sokan mondják hogy legalább most jönnek az eredmények, de ezek is esetlegesek. Nem nagyon van olyan győzelmünk a szezonban ahol adott meccsen végig a kezünkben tartottuk volna a mérkőzést. Na mindegy, szerintem ez nem megszerzett egy pont, hanem elvesztett kettő volt most.
Több forrás szerint Douglas Costa felajánlotta szolgálatait a Juventusnak. A Goal értesülései szerint a klub vezetősége mérlegeli egyelőre a játékos leigazolásának az esetleges pozitív hatásait, de nincsenek teljes mértékben elragadtatva a lehetőségtől. Nicolò Schira szerint a játékos hathónapos…..
Maurizio Sarri a Sportitalia munkatársának adott interjút a Juventus kapcsán, és elmondta véleményét Cristiano Giuntoli érkezésének várható hatásairól is. „Cristiano Giuntoli a megfelelő ember a Juve ezen történelmi pillanatában. Újjáépítésre van szükség, Cristiano Giuntoli pedig egy fenomén ilyen…..
Dzsákkeríni 2023.07.06 20:38:11
@MGB75: Dzsintonik :) :) :)
Dzsákkeríni 2023.07.06 23:45:51
@MGB75, @Thuglife!: Ez hatalmas amúgy, de akkor úgy kell használni, ahogy MGB kitalálta, fonetikusan leírva! :)