Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tech Logistic

162 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Tegnap az Apple WWDC23-as eseményén bemutatkozott a Vision Pro. Tim Cook, a vezérigazgató azt mondta, hogy ez lesz a kommunikáció jövője. A cikk végére megpróbálom kideríteni, hogy ez valóban lehet-e így. Került egy rakat szenzor és érzékelő, hogy minden megfelelő módon működhessen. Ahogy a…..
A 2023-as MWC-n mutatta be a Honor az Európába szánt hajlítható telefonját. Van egy pár könyvszerűen hajlítható telefon a piacon, ám azoknak egy része nem jutott el hozzánk. Belsőt tekintve a Honor Magic Vs egy Snapdragon 8+ Gen 1-et kapott 12GB RAM-mal és 512GB tárhellyel, lesz majd belőle…..
Már tavaly bemutatkozott Kínában a páros, azonban most Európában is bemutatkozott. Hazai árakat is már tudni. Az alap 13-as idén szögletes dizájnt kapott. A pro modell is szögletesebb lett a tavalyinál, de ott a kijelző lekerekített. Mind két telefon egy Snapdragon 8 Gen 2 processzort kapott,…..
Szolgáltatói kínálatban egész kedvező áron megvásárolható, de nem azoknak való akik egy teljesen kompromisszum mentes telefont akarnak használni. Az X7a egy 6,7"-es LCD panelt kapott  720 x 1600 pixeles felbontással és 60Hz-es képfrissítéssel, ami valljuk be nem egy túl nagy eresztés. . A mobilt…..
  A cikkben minden egyes olyan dolgot amit a mesterséges intelligencia írt egy  kékszínű AI felirattal fogom jelölni. Az AI által írt szövegrészletben nem lesz javítás, utána viszont ha hibázott bizonyos esetekben ki fogom javítani. AI: Az mesterséges intelligencia (AI) olyan számítógépes…..
Az Ultra 200 megapixeles kamerát kapott!   Ma a Samsung bemutatta az új telefonjait, a Galaxy S23-at, az S23+-t és az S23 Ultrát. Galaxy S23 & S23+   Az alap S23 egy 6,1"-es kijelzőt kapott, ugyanúgy mint tavaly. Az S23+ is maradt a tavalyi 6,6"-es mérettel. Elől hátul mostmár a  Gorilla…..
    Hamarosan egy éve van nálam a 11T, ez egy 128GB-os Celestialblue modell. Szó lesz arról, hogy miket tapasztaltam az egy év alatt, váltanék-e valamire. Igazából nem lesz terveim szerint egy túl hosszú cikk, mivel sok bemutatót találtok az interneten, ha esetleg valami olyan kérdésetek lenne…..
- Amit a Motorola gyárt, így sok helyen találkozhatunk vele Motorola márkanév alatt is. Külső alapján szerintem sokan azt mondanák, hogy ez nem egy felső kategóriába pozícionált termék, pedig a specifikációi nem ezt tükrözik. Egy 6,6"-es és FHD+ felbontású 144Hz képfrissítésű P-OLED kijelző alatt…..
Twitteren egy Yogesh Barr nevezetű szivárogtató lebuktatta a Galaxy A34-et idő előtt. A készülék egy 6,5"-es AMOLED kijelzőt kapott 90Hz-es képfrissítéssel és FHD+ felbontással, a kijelző alatt találjuk az ujjlenyomat-olvasót. Sokak bánatára feltehetően Exynos processzort kaphat, egy 1280-es…..
Várhatóan következő hónapban nálunk is elérhető lesz a telefon. A OnePlus 11 az elérhető legerősebb processzorral érkezik, a Snapdragon 8 Gen 2-vel. RAM-ból 12 vagy 16GB LPDDR5X áll rendelkezésre, tárhelyből 256GB vagy 512GB. Az előlapon egy a Samsung által gyártott LTPO 3.0 6,7"-es AMOLED panel…..
Mindenek előtt le kell szögeznem, hogy egyik telefont sem volt lehetőségem tesztelni, sem hosszabb távon kipróbálni. Ebben a cikkben csupán az idei számomra kedvenc telefonjaim fogom összegyűjteni, ezért ezt a bejegyzést senki ne vegye egy 2022-es telefonajánlónak, ezért is időzítem teljesen év…..
Az Oppo Find N2 Flip világpiacon is elérhető lesz. Oppo Find N2 Továbbra is inkább egy kisebb összecsukható telefon (vagy tablet) a Find N2, ugyanúgy mint elődje. Könnyebb (233 gramm lett a tavaly 275-höz képest),  vékonyabb és keskenyebb is lett az N2, mint elődje, úgy hogy még az akkumulátor…..
Nem megszokott módon ma, vasárnap tartotta a Xiaomi a 13-as szériájának kínai bemutatóját. Egyenlőre csak Kínában lesz elérhető, de jövő év elején hazánkba is meg fog érkezni. Kiemelendő, hogy mind a 13, mind a 13 Pro hivatalosan IP68 szerint por- és vízálló. Xiaomi 13 Idén minimálisan nagyobb…..
Sokáig úgy gondoltam nem kell sem számítógép, sem laptop. Viszont ez változott, legfőképpen azért, mert már az eddigi Google Blog tudása számomra kevés lett, és mivel telefonra nincs Blog.hu, ezért kellett egy gép. Árban a 200-250 ezer forint közötti kategóriában keresgéltem, tehát nem a felső…..
Tech Logistic 2022.11.24 17:04:00
Tech Logistic Képeken a Galaxy A54 2022.11.15 19:24:00
Igaz még csak jövőre érkezik, de már vannak róla képek illetve egy pár információt is már tudni. Ami sokaknak feltűnhet az a hátlapon lévő három kamera az idei négy helyett. Szerencsére csak a mélységszenzor távozott -nem lesz túl nagy veszteség. Minimálisan kisebb lesz az A54, mint az A53,…..
Tavaly az év utolsó hónapjában érkezett a Xiaomi 12-es széria, idén is valószínűleg így lesz.  Ahogy a képen is látható, nem lesznek annyira lekerekítettek a mobil szélei, illetve a hátlapi kamera sziget is szögletesebb lesz. Dimenzióit tekintve a Xiaomi 13 Pro 163 x 74,6 x 8,8…..
 Megérkezett a hazánkban is kapható P50 Pocket olcsóbb változata, a Pocket SEgyelőre nálunk még nem lesz kapható. A belső kijelző egy 6,9"-es, természetesen OLED panel 1188 x 2790 pixeles felbontással, 120Hz-es képfrissítéssel és 300Hz-es mintavételezéssel. PWM technólógiával szabályozza a…..
 Ma a Xiaomi bemutatta a népszerű Redmi Note 11 széria utódját.Redmi Note 12 5GA Note 12-es család legkisebb tagjában egy Snapdragon 4 Gen 1 processzor kapott helyet, mint ahogy az a nevében is benne van, 5G támogatással, amitől véleményem szerint teljesítményben nem kell túl sokat várni,…..
November első napján érkezik a Doogee Tab T10, a vállalat első táblagépe. A tablet nevében a T10 a 10,1"-es Fullview IPS LCD panelt takarja, melynek felbontása 1920 x 1200 pixel. A panel maximális fényereje 300 nit körül lesz. Ilyen árkategóriában meglepő, hogy a tablet alumínium házzal…..
 Ma külön esemény nélkül érkezett meg többek közt az új 10. generációs iPad.Idén új dizájnnal rendelkezik már az alap iPad is, ez már mondhatni időszerű volt. Az előlap egy új, 10,9-es teljesen előlapot kitöltő Liquid Retina panel 2360 x 1640 pixeles felbontással (264ppi) és maximálisan 500…..
Eddig elég nagy titokban folyt a MiUI 14 fejlesztése, most azonban egyre több információt tudunk.Eddigi információk szerint ezek lesznek az újítások:-Újratervezett hangrögzítő alkalmazás-Szöveg eltávolíthatósága a MIUI Launcherhez hozzáadott widgetekből-Egyszerűsített mód hozzáadva a MIUI Launcher…..
Hazánkban a mai naptól kapható a T Phone 5G és T Phone Pro 5G! Nem csak Magyarországon lesz elérhető a mobil, még sok más országban is.  Külsőben különbözik a két modell, a Pro hátlapján 4 kamerát figyelhetünk meg, míg az alap modell hátán 3 kamera található. Kijelzőben csak…..
200MP-es főkamerával érkezett meg a Xiaomi 12T Pro.Az alap Xiaomi 12T idén is teljes mértékben megegyezik külsőre a Pro modellel, mind a két modell 6,67"-es 120Hz-es 1220 x 2712 pixel felbontású AMOLED kikelzővel rendelkezik, mind két esetben maximálisan 900 nit fényerővel. Idén a 68 milliárd szín…..
Hamarosan érkeznek a Xiaomi új T szériás modelljei, a 12T és 12T Pro. Októberr 4-én fognak bemutatkozni a Xiaomi új telefonjai, köztük a 200 megapixeles kamerával szerelt 12T Pro is. Idén drágábbak lesznek az újdonságok, de erre lehetett számítani. Az alap Xiaomi 12T 8+128GB-os kiszerelésben…..