Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C.FIRPO

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A lány rendszeresen homlokon csókolja a kutyát és egyszer úgy tűnt, mintha szájon is csókolná, de nem néztem oda. És most smárolj a csajjal!” – a pasi hamarosan válaszút elé állítja a kedves barátnőjét, mert vagy ő, vagy a kutya, de a kettő együtt nem fér…..
„Azt hittem, egy jó este kezdődik, de tévedtem: már félig az ágyban voltunk, majdnem pucéran, amikor egyszer csak kibontakozott és eltűnt a vécében” – egy felajzott férfinak nincs lankasztóbb, mint a szex közben távozni készülő hölgy. És ha utána levélben…..
Érdekes koncepciót találtak ki a Fővárosi Gázműveknél. Október óta a XIII. kerületben több társasházban egyszerre cserélik az összes gázcsövet, csak közben megérkeztek az éjszakai fagyok:Holnap 3 hete lesz, hogy gázszolgáltatás a házunkban Budapest közepén, a XIII.…..
A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint a kereskedelmi rádiók közt a hazai teljes népesség körében átlagban a leghosszabb ideig és a legtöbben a NeoFm-et hallgatja a közönség. Ezzel a szeptemberben mért mutatók megerősítik az egy hónappal korábbi tendenciát. A Class Fm több…..
Felfokozott a várakozás a hetedik Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins meccs előtt. Tizennegyedszer fordul elő az NHL történetében, hogy hetedik csata dönt a kupa sorsáról. Tények sorolásával próbálunk esélyeket latolgatni. És megint lehet szavazni is. Ahogy az NHL hivatalos…..
Másodszor is 3-1-re bukott a Pittsburgh Detroitban, Abdelkader újabb gólt lőtt. A hazaiak hátrányból fordítottak. Malkin verekedést kezdett a végén, de megúszta az eltiltást. A hazaiak kezdtek aktívabban, de a Pittsburgh gyorsan átvette az irányítást, és a vezetést is…..