Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SÜTEMÉNYMORZSÁK

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Télapu, Reszkessetek betörők! Igazából szerelem... biztosan ismerősen csengenek a címek. Ezek a filmek úgy összeforrtak a karácsonnyal, hogy nélkülük szinte el sem tudjuk képzelni az ünnepeket. A tévécsatornák minden évben műsorra tűzik a legismertebb karácsonyi filmeket. A XXI. századnak…..
SÜTEMÉNYMORZSÁK 2021.12.16 22:10:51
SÜTEMÉNYMORZSÁK 2021.12.18 14:58:08
@motoroskonyhaja: Az eredeti film fekete-fehér volt, később készült digitálisan feljavított és kiszínezett változat. Sajnos sok ember nem ismeri, legalábbis a fiatalabb korosztály, én ezt tapasztaltam, Reszkessetek betörők! és társaihoz képest nem kap elég hangsúlyt. Az, hogy kinek mi tetszik, ízlés kérdése, attól, hogy könnyed kikapcsolódásként megnézi valaki a "Reszkessetek és társait", nem hinném, hogy feltétlenül sivárabb lenne az élete...
SÜTEMÉNYMORZSÁK 2021.12.20 11:24:21
@motoroskonyhaja: Az emlékeimben valamiért fekete-fehérként él az egész film, bár az tény, hogy még gyermekkoromban láttam, így lehet, tévedek, és neked van igazad, valahonnan megpróbálom előkeríteni, és újra megnézem. Köszönöm, az is volt a cél, hogy a tipikus tucatfilmektől eltérőeket emeljek ki, mert ahogy mondod, sokaknak csak a Reszkessetek és társai jelentik a karácsonyi filmeket. A Jerusalem tényleg egyedi, köszi az ajánlást. Nektek is boldog, békés ünnepeket kívánok!
A kudarc-élmény talán mindannyiunk számára ismerősen cseng. Sokan az első nagyobb kudarc után feladják az álmaikat, amiért küzdöttek. Az előző bejegyzésben kicsit más szemszögből közelítettük meg a kudarc fogalmát: nem szabad bukásként felfogni, persze időt kell hagyni a történtek feldolgozására, de…..
Kirúgtak a munkahelyedről? Szakított veled a párod? Megbuktál a nyelvvizsgán? Életünkben számtalan ehhez hasonló helyzettel szembesülhetünk. Szinte nincs olyan ember, aki ne tapasztalna meg kudarcokat. Ilyenkor elképzelhető, hogy úgy érezzük, összedőlt a világ, a sors igazságtalan volt velünk,…..