Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvino

0 bejegyzést írt és 860 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thiago Motta ma bemutatkozott a sajtónak a Juventus edzőjeként, miután az elmúlt napokban már levezetett pár edzést Continassában az elérhető játékosokkal. „Csodálatos volt az első pár nap a bianconero környezetben, egy szuper és jól előkészített munkastruktúrát találtam a klubnál, a klub…..
Juvino 2024.07.18 21:32:04
Juvino 2024.07.20 02:19:18
@Rocky80: Hova lett a mindig optimista, a tobbiekben is mindig a lelket tarto ROCKY? Vagy ez csak Allegrinek szolt es nem is nekunk? Igazad van, Allegri a Juve egyik legendaja, de nem a masodik ittlete miatt,m azzal csunyan felsult. 3ev alatt csak az en eletembol legalabb ötöt vett el. Azt a szinvonalat sem tudta hozni, mint Pirlo(nem eredmenyt), pedig ott is tepkedtem a hajamat neha. Gintonik meg nalad maga az ördög,m ki merte rugni a szeretett edzodet egy ilyen szakmai teljesitmeny es dühkirohanas utan...sőt, ő provokalta ki nala a botranyos viselkedest,h ne kelljen kifizetni a hatralevo beret. Ne mar! Mi van akkor, ha Gintonik az elejen tenyleg vele kepzelte a jovot? Csak idokozben kiderult,h teljesen mas az elkepzelesuk az egeszrol. Mit kellett volna tennie? Hosszabbitani vele horror aron, m egy legendaja a klubnak? Vagy ugyanezert mindent elnezni neki? Egyebkent sem fogjuk megtudni,h mi is tortent igazibol a szinfalak mogott, sőt meg az is lehet,h Gintonik tenyleg az ördög maga, de brutalis valtozas kellett es ez tortenik eppen. Remenykedjunk,h jo uton vagyunk es te is visszatersz regi onmagadhoz!:)
A Juventus viharos sebességgel szerződtette a Hellas Verona kolumbiai védőjét, Juan Cabalt, aki ma hivatalosan is a zebramezesek játékosa lett, s nagy örömmel nyilatkozott a jeles napon. "Nagyon boldog vagyok, mert ez a világ legnagyobb klubjainak egyike, s nagyon örülök, hogy ezt a mezt…..
Juvino 2024.07.19 07:24:27
@rabsic02: Nalam mindketto!:)
A mai napon Thiago Motta bemutatkozik a sajtónak a Juventus edzőjeként, s közben a Juventus hivatalos bejelentést tett Adrien Rabiot távozásáról, az alábbiakban a klub közleménye olvasható. „Adrien Rabiot és a Juventus útjai elváltak. A francia középpályás torinói pályafutása öt szezon után ért a…..
Az olasz sajtó több napja arról ír, hogy a Juventusnál a tízes meznek új gazdája lesz, és Kenan Yıldız kaphatja meg a szerződéshosszabbítás aláírásával. Ezt megerősítette Giovanni Albanese, ugyanakkor Romeo Agresti szerint ezt a mezt csak abban az esetben kaphatja meg a játékos, ha hosszabbítási…..
Fabio Cannavaro a Serie A várható éllovasairól beszélt a La Gazzetta dello Sport számára adott interjúban, s az Udinesétől a szezon végén elküldött mester arról beszélt, hogyan fejlesztheti keretét a jövő évi scudetto legfőbb esélyese, az Inter. „A feladat nem egyszerű. Talán Denzel Dumfries…..
A Tuttosport beszámolója szerint Federico Chiesa az opcióit értékeli ki, s ezen opciók egyike az AS Roma, a Juventus pedig a játékos árát 30 millió euróban határozta meg, viszont egyáltalán nem zárható ki, hogy már 25 millió euró plusz bónuszok fejében is elengedné az olasz válogatottat. A farkasok…..
Juvino 2024.07.15 23:19:12
@Shyr Kahn: Attol felek sajnos,h majd 2-3 het mulva, mikor kiderul,h sehova nem kell annyiert, orommel fogadjuk megint vissza. Pedig akkor kene elkuldeni vagy egy pofatlan alacsony bert kinalni a gyokernek.
Juvino 2024.07.16 13:16:15
@Shyr Kahn: Eb sem volt, amire foghatta volna. Ami gyanus,h nagyon csond van, amiben benne van az is,h meg mindig remenykedunk,h marad nalunk. De termeszetesen azt szeretnem-szeretnenk,h igazad legyen!
A Juventus a mai napon elköszön Moise Keantól, aki a Fiorentina együtteshez csatlakozik végleges jelleggel, az alábbiakban olvasható a bianconero klub hivatalos közleménye: „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megegyezésre jutott az ACF Fiorentinával Moise Bioty Kean játékjogának…..
Azt követően, hogy a játékos kedden sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette az OGC Nice középpályását, Khéphren Thuramot, aki 2029-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Khéphren Thuram hivatalosan is csatlakozott a Juventushoz,…..
A Juventus mercatója javában zajlik, Gianluca Di Marzio szerint a klub egyre közelebb kerül Khéphren Thuram megszerzéséhez, miután Cristiano Giuntoli a csapat közepének a megerősítését tűzte ki első számú célként. Az olasz újságíró szerint a francia középpályás 20 millió euróért érkezhet, amely…..
Tegnap a Napoli bemutatta új edzőjét, s Antonio Conte a szokásos sajtótájékoztatón beszélt a Juventus egyik kiszemeltjéről, akit elmondása szerint nem akar elengedni a csapatból. „Giovanni Di Lorenzo amellett, hogy top játékos, véleményem szerint nagyon jó ember, illetve az öltözőnek is nagyon…..
Juvino 2024.06.28 00:53:33
@Juvino: ja, arra kivancsi leszek,h neki mennyire fog(tud) beleszolni a munkajaba paréjúr...
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus és a Fiorentina megállapodásra jutott egymással Moise Kean ügyében, s az olasz támadó a firenzei együttesnél folytatja majd pályafutását. Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio szerint már csupán a hivatalos bejelentés hiányzik, s a Fiorentina 13…..
Giovanni Albanese számos értesülése megosztott a Juventus vonatkozásában, s a megbízható újságíró szerint Thiago Motta szerint Federico Chiesa nélkülözhető, ám a mester igényt tartana Matías Soulé szolgálataira a megújuló Juventusnál. Jelenleg Cristiano Giuntoli nem tud garanciákat vállalni, de…..
Juvino 2024.06.24 00:24:39
@Rocky80: Igazad van, nekem is fura, de ez is biztos vmi konyvelesi mahinacio. Ha jol tudom, a brazil is 65mill korul volt, most meg 50 lett.
Az olasz sajtó értesülései szerint megszületett a megállapodás a Juventus és az Aston Villa között Douglas Luiz ügyében, s a brazil játékos hétfőn vagy kedden az Egyesült Államokban teljesíti majd a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat. Több hírforrás, köztük a Sky Sport Italia és a…..
Juvino 2024.06.23 19:14:22
@Thuglife!: A szivembol szoltal az EB vegkimenetelet illetoen!:)
Weston McKennie jövője az egyik téma az elmúlt hetekben, miután az Aston Villa visszacsábítaná a játékost a Premier League-be, de a pletykák szerint a játékos nincs elragadtatva a lehetőségtől, miközben a Juventus szabadulna a 2025 nyarán lejáró szerződésű labdarúgótól, aki a The Athletic számára…..
A Juventus továbbra sem hozott döntést Adrien Rabiot ügyében, és közben a játékos is nyíltan kivár az EB végéig. A Sportitalia munkatársa, Alfredo Pedullà értesülései szerint Adrien Rabiot ügynöke aláírási pénzt kér a hosszabbításért cserébe, illetve 9 millió eurós nettó bért, a Juventus viszont nem…..
Juvino 2024.06.21 16:27:34
@delpi0823: Teljesen egyetertek sajnos...klasszis kulonbseg volt a ket csapat kozott. Szegeny DiLorenzo azt sem tudta,h hol van... En eddig sem favorizaltam, de 25millert ne!
Juvino 2024.06.21 16:29:02
@Juvino: Thuramnak viszont orulnek, nagyot nyernenk vele!
A Juventus egy ideje szerződéshosszabbítással próbálkozik Adrien Rabiot ügyében, és Romeo Agresti értesülései szerint az olasz adókedvezmény segítheti a Juventust egy júliusi hosszabbítás esetén is, ám több forrás szerint mindeddig nem érkezett válasz a francia játékostól. Daniele Longo arról…..
Juvino 2024.06.20 20:15:26
@Juvino: Ja...mindezt nyilvan egy nagyon gyenge francia eb szereplessel es kiesessel:)
Alessio Tacchinardi beszélt a Tuttosportnak a számos szurkolót megosztó kérdésről, ami Federico Chiesa jövőjét illeti. „Ha a Juventus eladja Federico Chiesát, véleményem szerint hibát követ el a klub. Igen, vannak hullámvölgyei a pályán, de rendkívül robbanékony motor lakozik benne, és egyedi az egy…..
Juvino 2024.06.17 19:14:08
@Del Pybala: Ezeket mind serules miatt? Mert az ennyi idosen tenyleg soknak tunik...
Egyebkent,ha a ber ennyire fontos, akkor Vlaho miert maradhat? Ez milyen lehet a tobbieknek? Pl. Chiesa naponta latja,h semmivel nem tud tobbet nala a szerb, de ketszer annyit keres
Gianluigi Buffon az olasz válogatott stábjának a tagjaként az EB-n segíteni fogja honfitársait, s nemrégiben a RAI számára nyilatkozott a válogatottról, illetve Nicolò Fagioli kissé váratlan keretbe hívásáról. „Szerintem a válogatott nagyon értékes, és a lehetőségeit tekintve alulértékelt, úgy…..
Mirko Di Natale értesülései szerint a Juventus nyomást fejt ki Giovanni Di Lorenzo megszerzése érdekében, a Juventus valós célpontnak tekinti a játékost. A klub folyamatosan egyeztet a játékos képviselőivel az elmúlt napokban, de valós kapcsolatfelvétel eddig nem történt a Napolival, amely klub a…..
Nicolò Fagioli interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, amelyben központi szerepet kapott a futballista játékszenvedélye, aminek köszönhetően hét hónapig nem léphetett pályára. „Amikor a Sassuolo elleni meccsen elsírtam magam, az nem csak azért volt, mert a csapatomat nehéz helyzetbe hoztam,…..
A Corriere Torino beszámolója szerint ezen a héten Cristiano Giuntoli egyeztetést fog tartani a vezérigazgatóval, Maurizio Scanavinóval, a cél pedig a játékospiaci büdzsé meghatározása. A pletykák szerint a klub körülbelül 40 millió eurót költhet majd igazolásokra, azonban ez az összeg nem…..
Juvino 2024.05.28 15:09:30
@Zsltrk977: Abszolut egyetertek! Foleg,h az utso ket meccsen is lehetett latni, h ha egy kis levegot kap es a helyen jatszik, akkor motorja lehet a tamadasoknak. 30-40 mill? Ne mar...
Juvino 2024.05.28 19:37:01
@Attilio79: Nalam Thuram elso szamu celpont lenne, foleg, ha 20-25 el lehetne hozni.
Juvino 2024.05.28 21:43:50
@Attilio79: Igen, ez igaz sajnos! Ezek inkabb a mi vagyalmaink...
Mirko Di Natale értesülései szerint a Juventus egyre hevesebben érdeklődik Teun Koopmeiners iránt, Cristiano Giuntoli pedig szeretne játékosok is bevonni az ügyletbe. A holland középpályás a Juventus számára első számú célpont, amit Nicolo Schira is megerősített. Utóbbi szerint a Juventus…..
A mai napon lépett pályára utoljára hivatalos mérkőzésen Alex Sandro, a brazil védőjátékos szerződése nyáron lejár, és elhagyja a Juventust, így a mai győzelemmel búcsúzott a torinói közönségtől. „Érzelmes időszak ez számomra, soha nem sírtam ennyit életemben.” - mondta a Juventus meghatározó…..