Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvino

0 bejegyzést írt és 801 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
Juvino 2024.05.03 00:05:08
@MdewC: Remelem,h fogsz meg eloben Juve golt latni!:))
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
Juvino 2024.04.24 13:17:26
@venember83: Neki eros kerettel rendelkezo csapat kell es pont. A Juve pillanatnyilag nem az es ő keptelen fozni ebbol, csak a kiscsapatos taktikat tudja velunk tolni, ami viszont meltatlan a Juvehoz. Mas edzo viszont, mas taktikaval es felfogassal, remelhetoleg tobbet ki tudna hozni a fiainkbol. Nincs is ezzel semmi gond, h nem kompatibilis jelen pillanatban az edzo es a klub, de ezt mar az elso evben lehetett latni, aki kicsit is ert a focihoz. Akkor mire vartunk eddig? De inkabb nem mondok semmit, mert meg az is lehet,h minden marad a regiben
Juvino 2024.04.24 14:20:52
@venember83: Persze-persze, en sem akarok rosszat neki, nem is felteteleztem rolad sem, viszont ördögi vagy sem, en is kivancsi vagyok!:)
Juvino 2024.04.24 22:33:48
@MarcoT: Az elmult harom ev alatt tizet oregedtem csak a csapat meccseinek nezese kozben
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
A Juventus kétgólos előny birtokában lépett pályára a római Olimpicóban, ám az előnyre nem sokáig támaszkodhatott az Öreg Hölgy, hiszen az első negyedórában már ledolgozott ebből egy gólt a Lazio, majd a második félidő elején a második hazai gól is megszületett, miközben a Juventus nem vitte…..
Juvino 2024.04.24 13:19:28
@Novice_71: Raadasul fel is vagyunk tuzelve tőle:)
A Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében. „A…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Juvino 2024.04.23 23:15:26
@Zsltrk977: Azoknak mar el kellett menniuk "maguktol".:)
Alessandro Del Piero a Laureus díjátadón beszélt a Juventus helyzetéről, és a legenda elismerte, hogy az Öreg Hölgy helyzete csak lépésről-lépésre javulhat. „A világ szeme a Juventuson van, egyértelmű, hogy a figyelem mindent felnagyít, és nem egyszerű pillanat ez senki számára. Nagy a nyomás, ezt…..
Juvino 2024.04.22 22:05:06
@venember83: En sem szeretnem, ha Nedved sorsara jutna
Roberto Baggio a minap a Tuttosport számára adott hosszabb interjút, amelyben beszélt a Juventus és az olasz válogatott helyzetéről. „A tízes poszt eltűnése? A poszt követelményeinek jól felel meg Kenan Yıldız, akit nagyon kedvelek, szerintem hihetetlen jellemzőkkel rendelkezik. Ugyanakkor…..
Juvino 2024.04.16 04:53:44
@venember83: De jo volt nezni, a masodik kedvenc olasz jatekosom volt. Most is nagy szuksege lenne a Juvenak, sőt az egesz olasz futballnak egy ilyen jatekosra. Nagyon sajnaltam, amikor kihagyta a dontoben a tizit, pedig akkor a hatan vitte be azt az olasz csapatot a dontobe. Egyebkent ADP-nek is tobb valogatottsaga lenne, ha ő nincs.
Juvino 2024.04.19 02:20:45
@gomorra21: Ez is egy nezopont, sőt meg lehet is benne vmi. En csak arra emlekszem,h ADP sokat ult a cserepadon es ez nekem fajt. Ezert emeltem ki, nincs ebben semmi fura egy Juventus szurkolonal. Pedig szerettem Baggiot is, es azt szerettem volna, ha egyutt jatszanak.
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Juvino 2024.04.19 01:49:27
@delpi0823: Egyetertek! Es most Elkan szemelyes kozbenjarasaval sikerult leigazolnia a Ferrarinak a levitezlett Hamiltont, a folyamatosan jol teljesito Sainz helyett...ez is vmi hasonlo bombaigazolas mint CR-é volt
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..
Juvino 2024.04.14 23:46:16
@venember83: Vegulis bejott az "orszagos dontetlen" sajnos
A Fiorentina elleni győzelemmel a Juventus remélhetőleg maga mögött hagyta a kínos és értékelhető eredményektől mentes időszakot, s szombat este a torinói városi rangadón kell begyűjtenie az újabb három pontot, ami ahhoz szükséges, hogy a csapat közelebb kerüljön egyik legfőbb céljához, s biztosítsa…..
A Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben. "Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
Juvino 2024.04.03 18:42:52
@Thuglife!: Igen, ha nem toljak feljebb a vedekezest, akkor ez egy sima x lehetett volna nekik, soha nem rugunk golt. Vszinuleg lebecsultek minket kicsit, de ez legyen az ő bajuk.
Juvino 2024.04.04 23:30:55
@természetes alapú logaritmus: Igy van, a ket poszt nem zarja ki egymast, ha innen nezzuk, akkor latszodott, meg ha nem is pozitivan(hala istennek):D Szerencsenk volt,h ezt meghuzta Tudor(meg a felidei cseret is, ami szinten besult) es nem ok lottek az elso golt. Sztem arra gondolhatott az elmult 2 honap es az egymas ellen lejazszott 3 felido Juve tamadojatek alapjan,h mi soha nem lovunk golt nekik. Igy ha esetleg megnyerik a meccset, gyak el is dontik a tovabbjutast. De az a plusz 3het kozos munka, az aggodalomra ad okot, persze szerintem
A Lazio elleni kupameccs előtt Cristiano Giuntoli állt a Mediaset mikrofonja elé, és a riporter azonnal kényelmetlen kérdésekkel kezdte, hiszen a mai napon felmerült, hogy Giovanni Manna kerülhet a Napoli sportigazgatói székébe, ezt követően pedig arról kérdezték a vezetőt, mennyire fontos ez a mai…..
Juvino 2024.04.03 18:54:53
@venember83: Pompilio-Mantovani duo biztos faj DL-nek. Varhato volt,h paran kovetik majd Gintonikot
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
A Juventus rég nem látott hullámvölgyben találja magát az elmúlt időszakban, és Antonio Barillà véleménye szerint a klub így fizet meg a fiatalokra támaszkodásért, számol be a Tuttojuve. „Amikor a Juventus még a bajnoki címről álmodott, aláhúztam, hogy ez a csapat nem mérhető az Interhez minőség…..
A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny a DAZN kamerája elé állt a Lazio elleni vereség után, és a csapat által átélt nehéz helyzetről beszélt. „Igen, a szurkolók azt kérték, hogy menjünk minél közelebb a szektorukhoz. Egy ilyen pillanat tudatosítja az emberben, hogy mindenkinek többet kell tennie,…..
Juvino 2024.04.01 22:07:00
@Shyr Kahn: Ha jol emlekszem, te feszegetted ezt a temat, talan mar az Inter meccs utan, h gond lehet a motivacioval, amivel akkor is egyetertettem es sajnos be is jott. Az igazi nagy baj,h azota sem sikerult motivalni a sracokat es ez egyertelmuen edzoi hiba (is). Ha az elmult 3ev mutatott jateka es fejlodese sem eleg indok a mester menesztesehez(fuggetlenul attol,h meddig jutunk a kupaban es lesz-e bl), akkor a Juvenak hosszu idore annyi, hiszen a vezetoseg is alkalmatlan a feladatara Gintonikkal az elen.
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Juvino 2024.03.30 23:36:00
@venember83: En is ezt mondom mar miota. Nem Allegri bere es elkuldese a nagy plusz kiadas, m az fix. A plusz kiadas a kovetkezo edzo(es stabja) bere, ami akar meg esszeru is lehet. Amit nem ertek,h amikor le akart mondani, miert nem hagytak? Akkor megszabadultunk volna a kifizetesetol is.
Az szokott meg eszembe jutni,h azt igerte a mester, mikor visszajott, h "fajni fog". Ez a mondat az elmult kozel 3evben szamtalanszor beigazolodott:((
Massimo Bonini, a Juventus egykori középpályása a Tuttosportnak nyilatkozott az Öreg Hölgyről, és a csapat által átélt hullámvölgy okán természetesen leginkább a problémák merültek témaként. „Mi hiányzik a Juventusból? Ebből a Juventusból hiányzik az olasz játékosokból álló tömb, ami mindig alapját…..
Juvino 2024.03.28 20:08:39
@Victory7: Jaj istenem, ilyenkor megnyugszom kicsit,h csak jol latom a jatekosaink kepessegeit es alapvetoen nem veluk van a baj.
A La Gazzetta dello Sport beszámolt a Juventus helyzetéről, és a milánói sportlap értesülései szerint a klub elkerülheti a kulcsjátékosok kiárusítását, amennyiben ragaszkodni tudnak a következő három évet felölelő üzleti tervhez. A terv legfontosabb része a BL-be való visszatérés, illetve a…..