Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roberto1

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába írja a Homár évek óta, hogy a mediterrán szállodacsillagozás nem azonos az európai csillagozással, mindig van, aki meglepődik. Naiv ügyfél családja a helyiekkel éhezik, bár még el sem kezdődött a Ramadán: Nyár, átverés, e kettő Magyarországon elválaszthatatlanul…..
Naiv pizzarendelő és párja szaglószervein sebet ejtett a Pizza Forte speciális érlelésű pármai sonkája, úgyhogy visszaküldték. A második pizzát egy másik címükre vitték, a harmadiknál pedig kiderült, hogy volt már ennél büdösebb is: Ma délután úgy döntöttünk a…..
Roberto1 2012.06.20 00:46:49
@atpijkamo: Talán azért csodálkozol rá, mert kvára nincs köze a posztokhoz az idióta mókázásotok, sok unatkozó egyedülálló netbuzi balfasz! :)

BTW... a fortétól én is többször rendeltem már, eddig nem volt vele soha gond, mindenkivel előfordul, hogy hibázik... a problémák megoldása azonban úgy látszik, nem az erősségük, de majd idővel talán változik ez is... ;)
Az igazi überthorror: 4 év alatt nem sikerült megjavítani a gyártási hibás BMW-t. Naiv ügyfél természetesen még 2008-ban perelt, viszont hiába nyerte vissza elméletben azóta másodfokon is az autó árát kamatostul, egyáltalán nem kapta vissza a pénzt. Neki viszont még hátra van…..
Látszik, hogy szívükön viselik az internetezők a KuponVilág ajánlatait. Tibor egy újabb felárazást fedezett fel, ezúttal egy kétnapos panziózás eredeti ára csusszant fel 55%-kal:UPDATE 11/28: A Hotel Jager válasza:Elég felületesen olvashatta el a hirdetést, hiszen itt nem 2…..
Naiv autóvásárló semmiképpen sem akarta átveretni magát, ezért úgy döntött, inkább többet költ egy új Citroenre most, mint egy használtra majd a későbbiekben. Azonban még sikerült így is megszívnia, a kereskedés a csőd szélén, a pénz a Citroennél, autó pedig…..
Roberto1 2011.10.10 16:20:38
@Büszke_troll: @estrella negra: Jaaaaj, tényleg leálltok vitázni a szexről egy nővel (??Catmother??), akinek a legnagyobb kielégülés, hogy minden homár posztot szétbasz az oda nem illő hülye locsogásával??? :) nemáááá :) :) :)

Amúgy: Citroen=fostalicska, olyannyira, hogy már inkább ki sem engedik a szalonból, úgyis mindig rossz lesz... :)
Naiv ügyfélnek márciusban átvették 150 ezer forintos foglalóját, aztán azóta se ablak, se pénz.Naiv ügyfél nem túl jó állapotú lakásában elérkezett az ablakcsere ideje. Mikor a pénz összegyűlt és megvoltak az árajánlatok, Naiv ügyfél kiválasztotta Sz. Józsefet…..
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
B.Á. tipikusnak mondható átverés áldozata lett. A Green Travelnél több mint 1,5 millió forintért lefoglalt törökországi "ötcsillagos szállodában" 3 naponta takarították a szobákat/cserélték a törülközőket, és a bogarak sem látszottak a prospektus fotóin. Nyilván…..
Roberto1 2011.09.27 16:42:37
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

1) Anyám, mi ez a marhaság, hogy a Green Travel noname? Csak egy tipp, de szerintem idén ők vitték a legtöbb magyart törökbe... Ha ők noname, akkor Magyarországon nincs is utazási iroda... :)))
2) Nem vagy biztonságban a "nagyoknál" sem, a Neckermanntól kezdve mindenki úgy ügyeskedik, ahogy tud, lehet, hogy nemzetközi cég, de nálunk magyarok vezetik... ;)
3) A Green igenis tehet arról, hogy mocskos a szálloda. Évente 3-4 alkalommal megy ki ilyen iroda és meghívottjai szállodalátogatásra, ha látja, hogy nem üti meg a színvonalat, ki kell húzni a listáról!
4) Az ilyen panaszokat sokan azzal előzik meg, hogy TÁJÉKOZTATNAK, benne van a prosiban: helyi besorolás 5*, szerintünk 3* - megoldható? Ugye...
5) Fröcsöghet itt bárki bármit, csomagárnál olcsóbban ha meggebedsz, se tudod a neten összerakni egyenként (repjegy+transzfer+szállás), mert az iroda mindent olcsóbban kap, mivel vesz 100at. De ha valami csoda folytán sikerül is, és a géped késik, ami miatt lekésed a transzfert, a szobádat meg eladják, mire odaérsz, kinek fogsz picsogni?
6) flug nem flug, azért ne hasonlítgassuk a főszezoni árat a novemberihez... köszi

Szumma: a Green is keményen félretájékoztat, mert kis hazánban 100 átvert emberből 2 ha ugat, a többi nyel, sokkal jobban megéri annak a kettőnek betömni a száját, mint hogy máshova menjenek befizetni az emberek, mert ott olcsóbb az 5*. PosztTolót kicsit jobban kellett volna kárpótolni, akkor most nem tudnánk erről sem (írásban is kiemelve, hogy a többi nyaraló magyarral is egyeztettek kint, mert nem voltak elégedettek, kíváncsi lennék, hányan tettek még feljelentést...)!
-END-
Naiv nyaraló és rokonsága ezidáig rendíthetetlen bizalommal látogatták a Kartágó Tours tunéziai csótányneveldéit és egyiptomi légkondiszerelőit. A legutóbbi afférjuk után azonban betelt a pohár, és kisírtak egy 10%-os kedvezményt az idei évre, amit azonban sajnos semmilyen egyéb kedvezménnyel nem…..
Roberto1 2011.05.31 10:29:35
@Rosszindulatú Vászka: meg Petra, és még sorolhatnánk... A helyszín j-vel kicsit fájt, de egyébként igen! :)
Roberto1 2011.05.31 10:39:00
@Rosszindulatú Vászka: Lyogos... :)
Roberto1 2011.05.31 18:01:02
@igazságos: nem olyan családból származom én... :)
@hagyma: ennyi, nem vagyunk egyformák... neked a légkondis vidámpark, nekem a több ezer éves romok okoznak örömöt (és nem a baksisért vigyorgó arab)... :o)
autózz! Műszaki vizsga fóliával 2011.05.13 08:16:00
A nyárias napok beköszöntével én is elgondolkodtam, hogy fóliáztatom autóm hátsó üvegeit (csak legálisan:)). Viszont elbizonytalanít, hogy a hatósági emberek, a rendőrök és az autószerelők vajon kellően tudják-e, mi legális és mi nem az. Azt tudom, hogy műbizonylat kell…..
Subba Like: A toplista 2011.02.26 16:13:33
A likeolható oldalak toplistája, a Balatont úgy látszik mindenki kamázza. via (köszi tefy!)..
Roberto1 2011.02.27 10:42:36
@penelope garcia: Drágám, nem bántani akarlak, komolyan, de tényleg savanyú lehetsz... Nem mondom, hogy Hofit lelépi Ádám, mert nekem is ő a csúcs örökre, de hogy 20percen át el sem mosolyodsz rajta... próbálj meg egy kis szexhez jutni, minden szebb lesz... ;-)
Az Easyjetnél egyszerűbb kivetetni a gépbe bepakolt csomagokat, mint kinyitni a beszállókaput, hogy ne maradjanak le az utasok:Biztos vagyok benne, hogy nem sokan vannak, akiket a repülőjáratuk úgymond otthagyott. Hát én többedmagammal átéltem ezt a felemelő élményt. A történetet…..
A mai, Concorde csoport által készített infografika egy sokakat érintő, örökzöld témával foglalkozik a benzinárral. Gondoltátok volna, hogyha az átlagos havi bruttó bérhez viszonyítjuk olcsóbb a benzin, mint 15 éve volt? Nyilvánvaló, hogy ez a benzinkúton erőteljesen…..
Józsi külföldi barátnőjével azt próbálták elhitetni, hogy a visszaadott 500-as címlet igazából 5000-es. Amikor ez a terv nem jött be, egyszerűen kirakták az autóból:A Budapesti Repülőtér hivatalos taxipartnerének a FŐTAXINAK a magatartására szeretném felhívni a…..
Te önző seggfej, porszívót veszel az asszonynak ajándékba? Ki nem szarja le, hogy a legjobb, ami kapható?! Fitneszbérletet karácsonyra? Anyád! Rohadj meg egy sötét veremben az idők végezetéig, vagy ha nem, hát addig ameddig rá nem jössz, hogy csakis egy csillogó ékszer az,…..
Roberto1 2010.11.27 10:44:18
@csudaygé: elszúrta a videót, elszúrtad a szöveg tartalmát, és még csak nem is vicces vagy érdekes... szánalmas... ez történik, ha minden béna, munkakerülő JóskaPista abból akar megélni, hogy cikkeket kreál a netre... de hogy very english vagy, az látszik... :o))))
A minap bedobták a kérdést, hogy vajon miért is vagyunk éhesebbek, ha nem alszunk eleget. Egyáltalán, éhesebbek vagyunk-e, vagy csak úgy tűnik?Remélem, a blogolvasók már tudnak annyit az emberi test csodálatos működéséről, hogy a választ nem hessentik el azzal, hogy ez csak urban…..
Modorosblog Disznó férfiak 2010.10.04 07:00:00
-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a…..
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..