Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mamura

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy hónap az utolsó bejegyzés óta, és itt az ideje, hogy újra hallassak magamról, mert megérkezett Ketteske és végre valóban belevághattunk a kétgyermekes élet tesztelésébe.  Jelentem, élünk, és kiválóan szórakozunk :) Pedig voltak események, amivel bővíthetjük a családi…..
Sok tesós fórumon téma, hogyan lehet felkészíteni a nagyobbat a kisebb érkezésére. Nos egy 15 hónapos esetében, szerintem a korrekt válasz a sehogy... De ez nem baj, mert legalább az ember nem ringatja magát hiú ábrándokba.  Mindazonáltal mégiscsak vannak szembetűnő dolgok, például az egyre…..
Továbbra is egyben vagyunk, úgyhogy megragadom az alkalmat eme "könnyű" időszak kihasználására.  Rögtön egy ide vonatkozó tapasztalás. Bizonyos szempontból valóban könnyű, sőt könnyebb számomra ez a terhesség mint az előző, még úgyis, hogy már van egy 14 hónapos energiabombám! (Figyelem, továbbra…..
És kezdjük a száraz tényekénél.  Egy 14 hónapos kisfiú meg egy 32 hetes magzat (szintén fiú) mamája vagyok. Amióta publikus a második várandósságom, szinte mindenki, gyerekes vagy gyermektelen elhűlt arccal kommentálja: "hét nem lesz könnyű".  Legutóbb épp a játszin gurultam a fiam mellett, mikor…..