Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenyércsücsök

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de…..
kenyércsücsök 2023.05.24 20:49:19
@Chendrys19: Melyik párhuzamos univerzumban?
                       Levélírónk barátja minden nővel leáll, amit azzal indokol, hogy ilyen a természete, érdeklik az emberek. Néha meg is masszírozza őket, akár látja a csaja, akár nem, ám amikor fordított szituációkkal tesztelik ezt a fiút, az nagyon nem jön be neki. Te meddig engednéd ezt a…..
kenyércsücsök 2023.02.14 18:19:00
@Sadist: Anyám, borogass.
Tudjuk természetesen, hogy a Modoros olvasói mind bátor punkok, akik az iskolában, a heti állománygyűlésen is folyton vállalták nonkonform viselkedésüket és sose érdekelte őket, hogy ki mit gondol; de hát mi gyáva, megalkuvó, simulékony, idomított férgek vagyunk - ráadásul be is ismerjük ezt.…..
kenyércsücsök 2023.01.16 22:52:51
@kukasmacska: '23 van, sz'al a prosztatamasszázs alap.
Amikor felfedezed, hogy a pasid úgy beszél egy másik nővel, ahogy veled már nem szokott, ráadásul felismered a hódítós, illetve a „be akarok vágódni nálad”-orgánumát a közös beszélgetéseik során, akkor lehet, hogy párod nem csak nasizni jár össze a büféssel...   Fedezd fel és használd!  Ha…..
kenyércsücsök 2022.12.17 12:48:46
@Real_Time: Édes istenem. Gondolkodtam, hogy sikerül megint kihozni a posztból valami szexista, általánosító nőekézést, hát, te szállítottad ismét.
kenyércsücsök 2022.12.17 12:50:16
@bordon: És megint sikerült kihozni, hogy miért a nő a hülye, és miért kellene hagynia, hogy megszopassák.
                       A barátnő ráébredt, hogy egy ideje eltűnt az az intim, gyöngéd és különleges érzés, ami két olyan ember közt szokott lenni, akik állítólag szeretik egymást. Úgy érzi, hozzá képest mindenki más előtérben van a párja életében, mégis inkább tűr, hogy a másik meg ne sértődjön.  …..
kenyércsücsök 2022.11.16 20:59:52
@Real_Time: "Férfiak esetében persze a pocak az legalább ekkora büntetéssel jár, az szintén be van tiltva. "
Melyik párhuzamos univerzumban?
kenyércsücsök 2022.11.18 14:36:18
@Sadist: "Ne hazudozz, nem mondott még csak hasonlót sem. Azt mondta, hogy nagyon örül és büszke a feleségére, hogy amikor az újszülött gyerekével elhagyta a kórházat, ugyanolyan csinos volt, mint mielőtt várandós lett. A dagadt bálnák és a bálnavédők ezt csavarták úgy, hogy aki szülés után egy nappal nem úgy néz ki, mint egy fitnesz modell, az egy tohonya szardarab."
V.ö.
"Réka már elkészült, Chanel Mademoiselle illat, rakott, pöttyös miniszoknya volt rajta, barna, izmos, gazella, szőrtelen, fényesre krémezett lábai, alatta egy gyönyörű, 12 centis magas sarkú, fekete cipő. Rajta volt egy ilyen kötött felső, amiben eeekkorák voltak a mellei, gyönyörűen meg volt mosva a haja. […] Ott volt az orvos, a védőnő, és a többi kismama, akik hazabocsátásra vártak Rékával együtt. A többi kismamát úgy képzeljétek el, hogy úgy néztek ki, hogy ilyen pizsamákban, ilyen zsákruhákban ültek ott, nagyon-nagyon zsíros, loncsos, fölnyírt hajjal, ragyásan, felpüffedten, sápadtan, és roppant fájdalmakkal teli depressziósan, pedig egyszerre szültek a Rékával."
Na most ezt lehet csűrni-csavarni, de mégis csak a frissen szült anyák lefikázása volt.
Azt amúgy én sem értem, hogy miért kell már a terhesség során zsákruhába öltözni és csutkára nyírt és/vagy lenőtt hajjal létezni (habár az utóbbit sokszor a környezet erőlteti rá a kismamára, mert "a hajfestés árt a babának"), DE azt nem vette figyelembe az istenbarma, hogy a szülés rohadtul megterhelő a testnek; és azok közül, akiket látott, valószínűleg többen napok óta alig aludtak, és fájt a császár- vagy a gátsebük, ésatöbbi. Persze, van, aki szerencsés, lehet, hogy Réka ilyen, de az is lehet, hogy tele volt nyomva fájdalomcsillapítókkal.
A horrorok gyakran teljesen hétköznapi dolgokkal próbálnak meg bennünket riogatni. A félelem tárgya lehet a TV (A kör) vagy akár a tükör (Tükrök), az idei év egyik legsikeresebb horrorfilmjénél pedig a mosolygás intézménye kerül előtérbe. Dacára annak, hogy a mosolygás alapvetően egy kedves gesztus…..
kenyércsücsök 2022.10.15 22:09:06
                       Így 40 felé Levélírónk nem akarja megcsalni párját, hiszen mintakapcsolatban van vele, mégis, amikor az utcán összeakad a pillantása egy nővel, előjön belőle a húszéves kujon, és ha szingli lenne, simán leszólítaná. Párkapcsolati kultúránk és a libidónk nem öregszik velünk?  …..
                       „A nők azáltal, hogy leértékelik a férfiakat, önmagukat is leértékelik, a két nem márpedig egymás nélkül nem tud kiteljesedni” – Egy kimerítő esszét kaptunk, melyből megtudhatod, hogy a nő valódi szerelmet csak a nála minden szinten tökéletesebb férfi iránt képes érezni, az…..
kenyércsücsök 2022.10.10 14:54:58
@Sadist: Nőjetek fel. Problem solved.
kenyércsücsök 2022.10.10 14:59:24
@body_andras: Tényleg? A "mai nők minden elvárása"? Egy társadalomban, amelyben hetente egy nő családon belüli erőszak áldozata lesz, és ahol gyilkossági kísérlet után szabadult apák kapják meg a láthatás jogát, és aztán ölik meg a saját gyereküket is? Ahol árcádulát ragasztanak a méhükre és női princípiumról szónokolnak bajszos politikusok? Ez lenne az emancipáció fellegvára, ahol de rossz szegény férfiaknak? Faszomat már.
                       Levélírónk már sok esélyt adott a férfinak, de minél többet találkozik vele, ő annál jobban kiábrándul. A pasi erőszakos, flegma, faggató típus, és nyilván abban bízik, hogy módszerével ügyesen puhítja a lányt.                                   Fedezd fel és használd! …..
kenyércsücsök 2022.09.13 21:35:11
@Sadist: "Te pedig nem adsz neki egyenes választ, mindannyian tudjuk, hogy miért :)"
Mert semmi köze hozzá?
Ha csak a partnereim számát tekintjük, jó eséllyel sokaknál az elfogadható kategóriába kerülök, de egy ilyen bunkónak csak azért se válaszolnék. Örömmel nézném, ahogy megpukkad.
Sziasztok. Nyugi, nem kell a címtől beparázni, nem estem teherbe. Bár lehet, ha gyorsan szülnék egy hármasikreket megoldódna a rezsicsökkentésem. De itt még nem tart a tudomány. Az én óvónénim még konzervatív szellemiségű volt, és nem támogatta a nemváltoztató műtéteket. Mondjuk azt sem hagyta, hogy…..
Mit lehet tenni, ha az exnek fontosabb az új barátnője és annak gyerekei, mint a saját vérszerinti gyermeke?  ..
kenyércsücsök 2022.08.20 14:12:34
@Wildhunt: He? Nem azt akarja, hogy visszamenjen hozzá, hanem azt, hogy törődjön a saját gyerekével.
                       „Megismétlődött újra az egész, olyan természetesen, mintha régóta járnánk, pedig ő is házasságban él.  Nem tudom, mit tegyek” – Amikor a sorozatos kudarc, eredménytelenség és kétségbeesés egy pontba sűrűsödik, az tud néha váratlan dolgokat művelni. Levélírónk például…..
kenyércsücsök 2022.08.02 13:45:13
@body_andras: "Félrekúrtál, gratulálok, kiálltad a próbát most már te is független öntudatos liberális nő vagy."
Ja, sikerült elérnie az átlagos pasi szintjét :P
Egyébként szerintem kamu - annyira tipikus "jön a szívdöglesztő főnök, és azonnal hatalmas orgazmusom van vele".
                       „Feljött hozzánk egy barátnőm, és újságolta, hogy esküvője lesz. Ő hallotta az egészet, de mivel a csaj sietett, csak az előszobába jött be, ő pedig még köszönni sem jött ki” – Abban a közegben, ahol a barátnőd az egyik pillanatban magát szapulja, a másikban meg…..
kenyércsücsök 2022.07.28 09:48:24
@Sztravinszka: Úgy, hogy felismeri, hogy ez egy komplexus, és nem valós veszély.
Valójában "gyógyítani" nem igazán lehet, de kordában tartani igen.
A fenti abszolút nem kirívó eset, sokan élnek így.
kenyércsücsök 2022.07.28 09:52:19
@bordon: Saját tapasztalatból (is) beszélek. Mindkét oldalon voltam már.
Értem, hogy ez bántalmazásnak tűnik, végül is a féltékenységgel gyötört fél számára az is, de az a különbség az "igazi" bántalmazáshoz képest, hogy ez nem tudatos, és a "bántalmazó" is szarul érzi magát.

"Gondoljon bele a posztoló, hogy ha ez így marad (ezek a mentális problémák nem szoktak eltűnni, még egy bőccsész-pszichológus se tud segíteni ezen), akkor így akarja-e leélni az életét."
Ez így nem teljesen igaz. Bár az igaz, hogy aki hajlamos az alacsony önértékelésre, az nem teljesen "gyógyul fel" belőle, néha visszaeshet, de azért ez - a gondolkodás érettségétől, "felnőttségétől" függően - kordában tartható.
kenyércsücsök 2022.07.28 09:54:32
@bordon: "Minden bizonnyal a posztoló szexpiaci értéke magasan nőjé felett van, a nő pedig mostanra jutott el oda fejben, hogy látja, hogy ezt mások is észrevették már, más nők, akiknek tetszik a posztoló."
Nincs összefüggés. Néha baromi jó nők szenvednek alacsony önértékeléstől, és átlagosak/átlag alattiak építenek óriási önbizalmat. Mellesleg ez a férfiakra is érvényes, ezért sem igaz, hogy csak a Brad Pitt-külsejűek jutnak (jó) nőhöz.
                       „Állítólag a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik. Ő annak tart. Akkor meg mi ez a kitekintgetés nála? Mert nem a viszonzás jele” – A barátnőnek van valami átláthatatlan igényrendszere, mert a legváratlanabb pillanatokban képes eldöntött…..
kenyércsücsök 2022.06.30 18:09:45
@bordon: "Ennyi idősen már a gyerekeik továbbtanulását kellene tervezgetniük, de posztolóék még egy párnapos nyaralást se tudnak hiszti nélkül összehozni."
Melyik évszázadban élsz? Manapság egyáltalán nem ritka (sőt), hogy valaki 30 felett alapít családot. Jó, az tényleg kissé fura, hogy elvileg felnőtt emberek ennyire nem tudnak megbeszélni valamit, mert nyilvánvalóan mindegyik elképzelt magában valamit, és magától értetődőnek vette, hogy a másiknak is tetszeni fog, erre (mit ad isten) nem.
kenyércsücsök 2022.07.01 12:16:09
@bordon: "Csak mert egyre többen vannak, akik 35 éves korukig húzzák a gyerekvállalást, nem jelenti, hogy az a normális."
Mert?
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
kenyércsücsök 2022.06.21 15:33:13
@Jozef Pockna: Idióta...
kenyércsücsök 2022.06.21 15:40:19
@#szájbergyerek#: Olyasmit vetítesz a mondandómba, ami nincs benne. Én a kettős mércéről ironizáltam, az pedig nagyon is létezik, még ha nem is pont úgy, mint a XIX. században, hogy a nő házasodjon szűzen, hanem a partnerek számát tekintve. (DE még ma is van olyan, aki tényleg azt várná, hogy a nő őneki tartogassa magát, különben ribanc.)
Egyébként abban hiszek, hogy mindenki tegye azt, ami jólesik, akkor, amikor jólesik, és amivel nem bánt mást. Nincs semmilyen szabály. Ha már viszket neki, és rá van gerjedve a partnerre, és a partner is rá, akkor hajrá!
kenyércsücsök 2022.06.21 15:42:29
@#szájbergyerek#: "Ennél gyakrabban már csak 23 éves szűz lányok fordulnak elő."
Attól függ. Vallásos közegben sokkal inkább.
Egyébként ismerek olyat, aki ennél idősebben veszítette el a szüzességét, bár ő nem vallásos, csak félénk volt.
„I eat cannibal It's incredible You bring out the animal in me I eat cannibals” (Toto Coelo: I eat cannibals) Ruggero Deodato az olasz filmművészet olyan kétes hírű alkotói közé tartozik, mint például Gualtiero Jacopetti és Lucio Fulci. Hírhedtségét elsősorban kannibáltrilógiájának köszönheti,…..
                       „Hogy meddig tart ez az állapot és mire készüljek, abban totál nem látok tisztán, az öndédelgetést pedig már unom” - A szülés előtt az asszonynak elég határozott étvágya volt az intimitás terén, de az utóbbi időben ez nagyot csökkent.                                  Ha…..
kenyércsücsök 2022.06.15 13:54:10
@connector: Ott a pont.

A sok "me' a nők nem is szeretnek szexelni" monomániás okoskodó felfogja egyáltalán, hogy hat hónapos a gyerek?
Vulgárdawrinista ostobaságokat helyett érdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy milyen az, amikor az ember már-már hallucinál a kialvatlanságtól; nem a szex lesz az elsődlegesen kielégítendő szükséglete, hanem az alvás.
kenyércsücsök 2022.06.15 13:55:01
@kenyércsücsök: Meh. Vulgárdawrinista ostobaságokat = vulgárdarwinista ostobaságok
kenyércsücsök 2022.06.15 14:45:37
@Puerto Prince: 3. Azért én még mindig az egyensúly felől közelíteném meg a dolgot, mert abból is elege lehet a nőnek, hogy ő egy igénykielégítő robottá avanzsált, azaz azért él, hogy mindenki más - gyerek, férj - igényei ki legyenek elégítve, ő meg sehol nincs ebben a képletben. Szóval: a nő figyeljen oda a férfi igényeire, de a férfi is figyeljen oda a nő igényeire. És kommunikáljanak (ti jól csináltátok).
                       A barátnő régi álma, hogy anya lehessen, de tettek helyett inkább csak panaszkodik és kifogásokat keres. Ha a párja bármi vigasztalót mond neki, az nem megfelelő, de még a hallgatás sem az.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
kenyércsücsök 2022.06.01 12:50:45
@Almandin: "Nem akarok senkit ijesztgetni, de egy 30 éves nő, ha még szülni akar, kábé 5-6 éve van hátra, hogy nagy eséllyel egészséges legyen a gyerek és könnyebb a teherbeesés meg a szülés."
Ez erős túlzás. Egyre többen szülnek 35 felett, mellesleg régen is szültek 35, sőt 40 felett, csak nem az elsőt. Az, hogy növekszik a Down-szindróma kockázata, tény, de azért nem kell elásnod magad a 35. születésnapod után.
kenyércsücsök 2022.06.01 12:54:26
@Lorrh: Kövezzetek meg, de én se csinálnék gyereket egyterű lakásba, ha azon azt kell érteni, hogy egy darab szoba-konyha. Ez nem anyagi igény, hanem az ép eszem megőrzésének igénye. Tudom, hogy bezzegrégen anyósék kisszobája is jó vót, még régebben meg az egész pereputty egy helyiségben élt az összes még élő nagyszülővel, gyerekkel meg a haszonállatokkal, de én hadd ne.
kenyércsücsök 2022.06.01 12:58:19
@bordon: Az én ismeretségi körömben inkább a férfiak erőltették a családi házat, erőn felül. Nem mindig a nő a hibás :P
Sokszor leírtuk már, hogy nem csak kifelé irányuló határátkelés van Magyarországról, de fordított irányú is. Az már más kérdés, hogy aki ilyen-olyan okokból hazaköltözik, mint a mai poszt szerzője, Kati és családja, az aztán hogyan látja Magyarországot és a döntését. Ha te is megírnád, milyen…..
kenyércsücsök 2022.05.13 12:40:29
@Muscari: "Szegény gyerekek, a skandináv oktatás helyett a magyar NER nacionalista agymosását, az egyre jobban lezüllő magyar oktatást választani, hát bravo."
Ez volt nekem is a WTF rész.
11 év után számos gond felmerülhet egy párkapcsolatban, és ezt Posztolónk is megerősíti. Párja elégedetlen a fizetésével, álmai vannak, de rátermettsége nincs, viszont nagyon ügyel arra, hogy a pasiján kívül másoknak megfeleljen. Mindehhez nem igazán hiányzik több probléma, pedig van.   Ha…..
kenyércsücsök 2022.05.09 13:37:13
@body_andras: Nincs olyan, hogy szexmegvonás, elégedetlenség, boldogtalanság, nemkívánás van.
kenyércsücsök 2022.05.09 13:40:21
@body_andras: Na igen. Csak nem értem, miért jó ez bárkinek. Még gyerek sincs, közös hitel sincs, nem kényszerhelyzet.
„Élvezi a férfiak figyelmét, szereti, ha valaki rajtam kívül még rajong iránta, dicséri, vagy józsik olcsó bókokkal halmozzák el” – Mindig nyugtalanító, ha a barátnőnek pasihaverja van. Hiába mondja, hogy semleges neki, mert legyen akármilyen jófej, ha az úr tapadós és rendszeres barát, a helyzeten…..
kenyércsücsök 2022.05.03 10:02:52
@Androsz: "A barátnőd már olyan korban van, amikor különösen jól tud esni valaki bókja."
Édes istenem. Mintha hetven és a halál közt lenne.
Milyen harmincas nőket ismertek ti?
kenyércsücsök 2022.05.03 10:08:33
@Gukker: "A férfiakat inkább a dolgok érdeklik, a nőket meg az emberek."
Tévedés. A szellemileg gyengén bútorozattakat érdeklik kizárólag az emberek (jellemzően kibeszélés, pletyka formájában).
kenyércsücsök 2022.05.03 10:13:23
@Gukker: "És a nőjével szemben is eszerint határoz meg kívánalmakat. És ennek semmi köze a féltékenységhez. Ez egyszerű elővigyázatosság."
Kívánalmakat, jaj. Meg nem féltékenység, aha. Ez a kisebbrendűségi komplexus egy formája.
Ugyan mi akadályozza meg a nőt abban, hogy félredugjon random jóskapistával a barátnős partyn, vagy egy kollégájával, ha akar? Semmi. Ha akar, akkor félredug, ha nem akar, akkor meg a titokban nyálcsorgató férfihaverral se fog.
Két hónappal az orosz hadsereg Ukrajna ellen megindult (hadüzenet nélküli) háborújának megkezdése után érdemes elgondolkodni azon, hogy miként is végződhet ez a konfliktus. Jelenleg hat lehetséges forgatókönyvről beszélhetünk, melyeknek különböző a valószínűsége. 1. Megegyezés és Ukrajna…..
kenyércsücsök 2022.04.28 10:34:08
@HypocritSlayer: Milyen "Szent és megkérdőjelezhetetlen célokat" jelölt ki a nyugat?
Mert azt tudjuk, hogy az oroszoknak van ilyenjük, kb. a náci okkultizmushoz hasonlít.
kenyércsücsök 2022.04.28 10:42:07
@tiltsál ki te gyökér: "Te látod azt, hogy a nyugatiak egymásnak adnák a kilincset Putyinnál meg Zelinszkij nél? Hogy mindent megtennének azért, hogy tűzszünet legyen?"
Nincs esélye, mivel mindkét fél olyan követeléseket támaszt, amiket a másik nem hajlandó teljesíteni. Mellesleg a humanitárius tűzszünetet eddig is megszegték az oroszok. Ezt a nyugat is látja.
Az egyetlen megoldás a konfliktus "feloldására" az lenne, hogy az ukránok benyelik az orosz f*szt, csak hát ezt érthető módon nem akarják. Mert az a béke nem béke lenne, valójában.
kenyércsücsök 2022.04.28 10:48:21
@HypocritSlayer: "Pl. azzal az egy szóval, hogy "Putler", hogy háborús bűnös, hogy Hitlerhez hasonlítják stb."
Miért, nem az?
A tábornokai és a szóvivői konteókat szajkóznak (az ukránok szlávirtó biológiai fegyvereket fejlesztenek, LMBTQ-sítani akarják a világot és hasonló tardságok), és a Szovjetúnió újraegyesítéséről ábrándoznak.

Tényleg nagyon kínos, amikor orosz zeneszerzők műveit tiltják ki a koncertekről, meg hasonlók. De - bármilyen ovis érvnek is hangzik, hogy "ti kezdtétek" - ez csak reakció, nemde?
wagmg Lerohannak minket az oroszok? 2022.04.19 09:58:22
Hát persze, ez a nagy kérdés, ami minden magyarnak a fejébe jár, megint jönnek az oroszok? Megint lerohannak minket, megint háború lesz, megint kezdődik? Lehet hallani ilyen véleményt is, olyat is, jönnek, nem jönnek, valószínűleg jönnek, eszükbe sincs. Célkeresztben vagyunk vagy nem? Mi lesz?…..
kenyércsücsök 2022.04.20 09:30:20
@arthurthedent: Persze, gondolom, a hírszerzés nem csak a külső jelek alapján ítél. A lényeg, hogy évekkel ezelőtt is pedzegették, hogy rákos, és csak pár éve lehet hátra. Aztán tessék, még mindig itt van.
Egyébként is fanatikus pszichopatákkal van körülvéve, szóval ha meg is halna, én akkor se lennék teljesen nyugodt.