Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rikster91

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
Rikster91 2024.04.17 12:59:55
@SuperTrezi: Pont ez jutott nekem is az eszembe. Egy játszóbb, labdát birtokló együttest szeretne látni és ki is van arra már éhezve, mert ez az utóbbi pár hónapban mutatott teljesítmény a klub szégyenfoltja a szurkolók szemében.
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Rikster91 2024.04.02 22:12:08
A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny a DAZN kamerája elé állt a Lazio elleni vereség után, és a csapat által átélt nehéz helyzetről beszélt. „Igen, a szurkolók azt kérték, hogy menjünk minél közelebb a szektorukhoz. Egy ilyen pillanat tudatosítja az emberben, hogy mindenkinek többet kell tennie,…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Rikster91 2024.03.28 11:52:17
@venember83: Én úgy olvastam az egyik helyen hogy a 25/26-os szezontól aktív ez a záradék.
Rikster91 2024.03.28 13:40:27
@venember83: akkor ez gyakorlatilag az eladását jelenti. Komoly egy nyár elé nézünk.
Rikster91 2024.03.28 14:05:38
@Rikoo: Kit látsz jelen pillanatban biztos távozónak a klubnál?
Massimilino Allegri a The Athletic munkatársának adott interjút, amelyben beszélt a Juventusnál tapasztalható kihívásokról és célkitűzésekről, illetve felmerült a megújult Bajnokok Ligája is. „Amikor visszatértem, a csapat megfiatalítására kértek fel, a célkitűzés az volt, hogy évente három Next…..
A Juventus 1:1-es hazai döntetlennel kezdte a Nantes elleni párharcot az Európa-liga rájátszásában, így ma este idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. Mivel a sorozatban már nincs kiemelt szerepe az idegenben szerzett góloknak, így a zebramezeseknek mindenképpen győzniük kell, ha nem akarják a…..
A Juventus ugyan Dušan Vlahović révén hamar megszerezte a vezetést a Torinóba látogató Nantes ellen, a második félidőben a francia együttes egyenlíteni tudott gyakorlatilag szinte egyetlen kapura tartó lövésével, így a zebramezeseknek a visszavágón idegenben kell kiharcolniuk a továbbjutást az…..
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
A Juventus célja továbbra is az marad, hogy biztosítsa helyét a bajnokság első négy csapata között, és így a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, azonban a 15 pont levonással erre már nem a tabella harmadik, hanem a tizedik helyéről tesz erőfeszítéseket. Vasárnap este a zebramezesek az elmúlt…..
A La Gazzetta dello Sport reggeli száma beszámolt arról, hogy ma 12.30-kor a Prisma vizsgálat ügyben beadott fellebezés kapcsán döntést hoz az olasz szövetségi fellebbviteli bíróság. Az ügyben már két rendben felmentette az összes érintett félt a bíróság, ám a PRISMA nyomozás kapcsán született új…..
Rikster91 2023.01.20 21:42:11
@Apuleius: Egészen hihetetlen ez az egész helyzet. Megoldották a bírák nekünk, hogy ne legyen ebből nemhogy BL indulás, de semmilyen kupaszereplés.
Remélem tapsolnak egymásnak a FIGC-nél es Ceferin is kellően elégedett lehet. Éljen az UEFA....nyomorultak
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! Mi tagadás, voltak már boldogabb és emlékezetesebb éveink, szívünknek kedves csapatunk körül sötét fellegek gyülekeznek, de bízzunk benne, hogy a szezon második felére a…..
Rikster91 2022.12.25 22:22:26
A Juventust érintő vizsgálat nyomán egyre több telefonbeszélgetés válik nyilvánossá, a legutóbb a La Gazzetta dello Sport például Federico Cherubini és Stefano Bertola közötti beszélgetést szellőztette meg, amelyben a Juventus sportigazgatója sérelmezi azt, hogy a Sassuolo ugyanolyan feltételekkel…..
Hatalmas fordulat történt Torinóban, Romeo Agresti és Fabrizio Romano egyaránt arról számolt be, hogy a Juventus igazgatósságának minden tagja, köztük Andrea Agnelli és Pavel Nedvěd is lemondott a rendkívüli közgyűlés előtt. A zebramezesek negatív rekordot jelentő 254.3 millió eurós veszteséggel…..
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
Paul Pogba kapcsán újabb sérülésről számoltak be a lapok, ezúttal izomsérülés hátráltatja a térdműtéten átesett játékost, akinek így egyre valószínűtlenebb a világbajnokságon való szereplése. Pár napja a Calciomercato.com arról számolt be, hogy Paul Pogba részben már a Juventus keretével edzett,…..
A Juventus annak tudatában látogatott a Benfica otthonába, hogy kizárólag egy győzelemmel tarthatja életben matematikai esélyeit a továbbjutásra a Bajnokok Ligája csoportköréből. A mérkőzés során azonban mindvégig a házigazda akarata érvényesült, s ugyan a 4:3-as végeredmény szoros összecsapást…..
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..