Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terence Hill

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyár nekem mindig is a strandolásról szólt, bár imádok várost nézni, szeretem a különleges utazási élményeket, 40 fok melegben leginkább a vízpartra vágyom. Kislányként a nyarakat a Balaton mellett töltöttem, az úszás és a strandolás már ott az életem részévé vált. Később tinédzserként az…..
A nyári uborkaszezon nagyszerűen alkalmas arra, hogy felidézzünk néhány régi, ám szívünknek kedves történetet. A Queen, akkortájt a világ egyik legfelkapottabb zenekara, 1986 hasonlóan forró nyarán Budapesten koncertezett. Az esemény nemcsak rockzene-történeti jelentőségű…..
Kicsit eltérve a blog tematikájától (ez már lassan szokás lesz), kortárs filmekről állítottam össze egy áttekintést. Mint azt korábbi bejegyzésemben írtam, sajnos a rendszerváltást követő két évtized nem a magyar film fénykoraként vonul be a kultúrtörténetbe, ennek…..
Terence Hill 2014.09.12 18:41:19
Nemes feladat, annyi szent. A Vajna bá' által újragondolt filmfinanszírozási rendszer negyedik, pontosabban háromésfeledik mozifilmje is elstartolt végre (?) a magyar mozikban. Valentin napra eddig majdnem minden évben sikerült időzíteni egy romkomot, tavaly pont kimaradt, helyette a…..
Terence Hill 2014.02.12 16:02:20
@shitgun: Azt nyilatkozta, hogy most volt neki is a 15 éves érettségi találkozója. Akkor nem lehet 40, inkább 33-34.
Puzsér Róbertről nem túlzás azt állítani, hogy a mai, hazai közélet egyik leghírhedtebb, legmegosztóbb személyisége. Hivatkoznak rá, mint megmondóember, vagy kritikus. Barátja, Gödri Bulcsu pedig mint többszörösen meghívott vendége mintegy ellensúlyként szolgál az olykor…..
Legurulhat a kő a szívünkről, legalább a bikinik terén nem változik olyan gyorsan a trend. Aki ügyesen párosít és tudja, hogy mi áll jól neki, szabadon variálhatja a színeket és a formákat. De vigyázat, vannak itt is alapszabályok! Petró Kata stylisttal végigvettük mi menő és…..
Terence Hill 2011.07.12 17:18:15
@kiscickány: Szerinted. Sokak meg másként gondolják. Online bikini-boltok kínálatában is rengeteg tangás bikini van - ha nem keresnék, nem lenne -, és ma a legnagyobb fürdőruha-lánc üzletének a kirakatában is ezt láttam. Meg tegnapelőtt Balatonszemesen a strandon a hölgyeken is... Férfiszemmel semmi kifogásom ez ellen ;-)

@Pierre Kardán: Ugyanezt láttam én is külföldi nyaralásaimon. És szerintem is úgy történt nálunk hangulatkeltés a tangabikini ellen a sajtóban egyik évről a másikra, hogy ezzel egyedül voltunk Európában, mert máshol semmi ilyet nem tapasztalok. De úgy tűnik, nálunk is újra divatba kezd jönni. Én nem bánom ;-)