Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemethmili

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden kaptam e-mailt, hogy megérkezett az iPodom, mehetek érte. 6,5 hetet vártam rá, így nagyon örültem, mikor a kezembe vehettem. De hogy is történt mindez?! Néhány évvel ezelőtt (kb. 6) egy közösségi oldalon hirdettek egy nyereményjátékot. Az volt a lényege, hogy minél…..
Mostanában egyre többször foglalkoztat ez a kérdéskör, hogy barát-szerelem-házasság. Ugye - mint tudjuk és tapasztaljuk - ma már nem számít az erkölcs és semmilyen belső norma, ha meglátunk egy jó képű/ csinos másik nemű embert, akitől folyik a nyálunk. Bocsánat, hogy így…..
hajnalcsillag első haláli álom. 2011.08.24 23:39:00
Ma éjjel először álmodtam azt, hogy meghalok. Azt hiszem még sosem volt ilyen pillanat az életemben. Annyira emlékszem, hogy egy tőlünk messze lévő városból indultam el gyalog. Tél volt és mire a szomszéd…..
nemethmili 2011.08.30 13:43:12
Mivel idén még nem nagyon írtam zenei témában (1-2 ajánlást kivéve), így úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm mindazokat egy bejegyzésbe, amit az év első felében hallgattam. Lesz itt pop, rock, hardcore, emlékezetes slágerek, elgondolkodtató dalszövegek, érdekes klipek és…..
hajnalcsillag végeztem! 2011.06.23 13:39:00
Tegnap 2 év után végeztem a suli okj képzésével és megkaptam a kereskedő szakmámat! :)) Ha visszagondolok elég hosszúnak tűnik ez az időszak, melynek voltak jó és rossz részei is. Próbálok a jóra emlékezni és azt megtartani, a többit pedig elfelejteni. Megismertem sok új…..
Ma voltam negyedszerre Dallasba, szóval meglett az allergia vizsgálatom eredménye. A jó hír, hogy nem vagyok allergiás semmire a 34 tesztelt anyag közül, viszont érzékeny a bőröm a perubalzsamra. A teszt eredménye mellé kaptam egy listát, hogy milyen termékeket ne használjak,…..
Ez a hét nem az enyém volt eddig. Nagyon nem. Keddtől kezdve minden nap hajnalban keltem, Pestre utaztam és csodálatos élményekkel lettem gazdagabb.Május elején kellett mennem orvoshoz, allergia vizsgálatot akartam csináltatni. Viszont a doki nem csinálta meg, több ok miatt. Helyette…..
Pár hete, még tavaly egy zenei fórumon írt egy srác, mert keresett pár zenét, ami nekem megvolt és fordítva. Így felvettük a kapcsolatot, mondta hogy telepítsek egy programot, mert ott gyorsabb a fájlcsere és tudunk beszélni is. Még előtte mondta, hogy ő spanyol és nem igazán tud…..
nemethmili 2011.02.01 15:29:09
hajnalcsillag évvégi összegzés. 2010.12.31 01:24:00
Újra eltelt ez a 12 hónap, mely zsúfolásig tele volt élményekkel, érzésekkel, felejthetetlen pillanatokkal, emberekkel, és mindennel, ami különlegessé tesz egy napot.Sajnos visszafelé nem tudom megnézni a statisztikámat, hogy idén mennyien olvastatok, de a lájkokat meg a…..
nemethmili 2011.01.02 23:46:32
hajnalcsillag nehéz hetem volt. 2010.11.14 22:02:38
Sok minden történt velem. Beteg is voltam, meglepetések is értek, voltam vidám és szomorú, gyenge és fáradt, a tanulásra sem mindig tudtam koncentrálni, sok volt a tennivaló, bábpróbán is voltam. Szóval a héten összejött minden. Kicsit elfáradtam, igyekeztem a hétvége felé…..
hajnalcsillag szavazás. 2010.09.24 16:14:56
Hogy egy kicsit menőbbé (haha) tegyem a blogom beraktam egy szavazást, amit a jobb oldalon "közvéleménykutatás" néven találtok. Szóval szavazzatok, mert kíváncsi vagyok, hogy miről szeretnétek olvasni/ hallani kicsiny blogom felületén!..
Sokszor mikor az utcán megyek a városban a szemeim találkoznak más emberek tekintetével. Olykor hosszú pillanatokig figyelem az arcot, az embert, néha viszont csak egy másodperces találkozás is elég. Sok minden le lehet olvasni a tekintetekből, a mimikából. Vannak olyan napjaim, amikor…..