Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itelethozo

120 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
itelethozo 2018.08.11 23:00:19
  Életedben nem hallottál még ennyire jó hörghurutos feldolgozást, HRÖÖÖÁÁGH! ..
Szerkesztői előszó: mióta nézem a levelesládánkat, időről-időre írok egy válogatást a tartalmából a többieknek, hogy ők is mazsolázhassanak. A következő játékot minden kommentár nélkül bocsátottam a többiek rendelkezésére, gondolván, hogy a Boulder Dash olyan…..
itelethozo 2012.01.06 08:41:14
Még egy, a GameStopot érintő hír esett be mára: a cég egy munkatársát kirúgták, miután interjút adott egy nemierőszak-játékról. Aki nem tudná: ez a beteg műfaj Japánban viszonylag népszerű (lásd az Index korábbi cikkét a témában), virtuális nőket kell bennük…..
itelethozo 2010.05.11 20:16:29
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
itelethozo 2010.04.11 19:26:29
@zero: akkor csak szar a motor, mert mások is panaszkodnak, hogy hiába írnak nem jelenik meg.
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
A rovatmagazin.hu, egy egy rovásírással foglalkozó honlap készített egy rövid interjút Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével.  (Dóra tényleg jó csaj, bár árnyalja a képet, hogy hozzáment Novák Elődhöz.)   "Gribek Dániel: A…..
Nyilvánvaló volt, hogy a pár hete megismert repper parkolóőrrel fogunk még találkozni, ha nem is a mainstream médiában (jóhogy), de az interneten mindenképp. Ezúttal még menőbb klippel, és Fankánál jóval menőbb témáról; az autótunigról reppel az L.C.N. csapata, akik elhozták…..
Lángoló Gitárok A drog az rossz 2009.12.07 14:20:00
A Junkies legutolsó lemeze még tavasszal jelent meg Degenráció címmel, az első klip pedig a Csatornapatkányra készült szintén még akkor. (Persze csak ha nem számoljuk a Rockandrollból ötös dalra forgatott alkotást, ami az Uj Péter által vezetett azonos című MTV-s műsor…..
itelethozo 2009.12.07 18:38:50
@shitgun: csatlakozom. Valahol az sx7 környékén elqrvult a zenekar azóta ez a nyilem-nyalom nyálas valami a junkies. Azt hittem az András, majd kiéli magát a stereomilkben és a junkies visszatér valami keményebb irányzathoz, de csalódnom kellett.
Az új szám mondanivalóját meg jobban kifejezte mondjuk a Hagyj így.
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/5477/junkies/hagyj-igy-zeneszoveg.html
Biztos sokan játszottak már kertészkedős-termelgetős játékokkal, van belőlük jó néhány, egy-kettő még egész élvezhető is. A Facebookon lévő Barn Buddy nem is az extra játékmenettel emelkedik ki közülük, mert az a szokásos: magot venni, ültetni-trágyázni, locsolni,…..
Egy brit művész, bizonyos Marc Owens olyan, kütyüvel kombinált ruhát készített, ami megvalósítja a régi Kaland, Játék, Kockázat könyvek szlogenjét: a főhős te vagy. Owens, akinek kiállítása is volt már a Londoni Iparművészeti Múzeumban, a Rhino nevű CAD-szoftverrel…..
Itelethozo Blogja 1 perc csönd 2009.09.09 00:11:00
 Elhunyt Kristóf Tibor. Színész, és többek között Morgan Freeman magyar hangja. Nyugodjék békében. ..
Itelethozo Blogja Eljött az idő 2009.09.08 08:00:00
 ..
Kávé helyett jó lesz ebéd után is, hátha valaki reggel elmulasztotta. Szeptember elsejének reggelén Nyisztor Ferenc, Nyírmihálydi polgármestere tiszteletét tette a TV2 Mokka c. műsorában, a már régóta folyó üggyel, a nyírmihálydi ál-értelmi fogyatékosságos esetekkel…..
Ma lép életbe a nyári nagy vitát kiváltó "terézvárosi csendrendelet". Este 10 és reggel 6 óra között nem tarthatnak nyitva a kerületi szórakozóhelyek, így valószínűleg háromnegyed 10-kor kidobnak minden vendéget, akik szépen átsétálnak mondjuk a Király utca másik…..
Gondolom senkinek se kell bemutatni a Madzsongot (angolul Mahjongg). A kínai dominónak is nevezett játékot 1912-ig csak a kínai uralkodó udvarában játszották, és csak ezután terjedt el a világon. Ma több féle szabályrendszer szerint játszhatja egyszerre négy ember. Legközelebbi…..
Vastagbőr Itt jó cigánynak lenni 2009.08.03 10:01:00
A romák elleni fegyveres és Molotov-koktélos támadások kivizsgálására hetvenfős nyomozócsoport alakult, a létszám április végén százra nőtt.Ugyenez az indexes cikk eddig négy támadásról számol be (bevallom, nem követem nyomon mindegyiket). Ha ennek megfelelően arányosan…..
Mintha nem lenne elég a forróság, az Ab is kiosztott tegnap egy nagy pofont. Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab határozatában emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2009. június 29-én…..
Jó hírem van, jó hírem van! Esztergomban is világvárost építenek, nem csak Budapesten! Ungarische Disneyland lesz: Mesepark! Műanyag Üveghegy, égig érő fa acél&beton kombóból, Süsü-vár, és még egy csomó minden egy fél Margit-híd árából, közpénzen. Magyar monda,…..
Tardai történetek Hetvenhét 2009.06.30 11:00:00
Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.…..
itelethozo 2009.06.30 12:41:02
http://www.fonyoditibor.hu/index.php?1139,0Majd ha lehiggadtam, magyarázkodom...
Szerintetek ki a legdögösebb?..
Nagyon szeretünk Titeket, ezért úgy döntöttünk, hogy legalább a hétfő reggeletek induljon jól, kivételesen pozitív hírrel kezdünk:A Gellérthegy lábánál lévő illegális kávézót -ami csak úgy átcsúszott a bizottságon- lebontatta az önkormányzat.Kétszer is nekifutottam a…..