Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulista

0 bejegyzést írt és 606 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvégeztünk 2 közvélemény kutatást, az egyikben az autóvásárlási támogatás kihasználásáról, a másikban a 18-40 év közötti házas hölgyek ingyen hiteléről kértük olvasóink véleményét. Meglepő vagy sem, íme az eredmények!..
bulista 2019.02.23 12:10:12
@high up!: Sújtani (ige) az pontos jé, Te Nagyon Mély Magyar!
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
bulista 2019.01.21 12:16:48
@Bolygó Hollandi: Rákosi és Sztálin egymás vállára borulva zokog a pokolban, miközben Mészárosnéz olvas...
Ma éppen öt éve hogy az első bejegyzés este kilenckor felkerült a blog még éppen csak formálódó oldalaira. Hogy van igény az ilyen formában "szórakoztató" írásokra és elsősorban fotókra, azt semmi sem bizonyítja jobban mint kitartó figyelmetek, amit ezúton is sokadszorra szeretnénk megköszönni. Öt…..
bulista 2018.11.26 04:03:22
@...khm...: Ég? Azt nem csodálom... De tudomásul vettük, hogy te meg így próbálsz meg híres lenni.
Szijjártó Péter külügyminiszter megerősítette: magyar diplomaták kísérték át a Balkánon Nikola Gruevszki macedón ex-kormányfőt. Ezt eddig is tudtuk, de engem azért zavar néhány apróság... Például az, hogy miért?  Mert menekült az igazságszolgáltatás elől? Az nem bűnpártolás, jobb helyeken? Netán…..
A miniszterelnök szóvivője az Átlátszó cikke nyomán elismerte, hogy Orbán Viktor luxus magángéppel utazgat meccsekre, milliókért – vagyis, korrupt...
bulista 2018.09.26 11:25:39
@Csaba Sz: Bolondferkó csak egy dolgot tudott tőled elvenni - az eszedet... Mert másod soha nem volt, és nem is lesz, hiába várod a NER-uraságok asztaláról lehulló morzsákat.
Nem akarok feltétlenül Handellel jönni, mert ő zseni volt, és mert azt is tudta, hogy mekkora lehetőség zenét írni a királyi tűzijátékhoz, amivel az aacheni békét ünnepelték. Kicsit, hehe, a mi kutyánk kölyke a darab, hiszen az aacheni béke az osztrák örökösödési háborút zárta le, emiatt maradhatott…..
bulista 2018.08.22 16:36:50
@exterminador: És a korábbi érdemek mentségül szolgálnak erre a "remekműre" is?
A szocialista Magyarország mindennapjait - eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI Fotóarchívummal összefogva, immár a negyedik résszel, amivel elérkeztünk 1960-ba.  1960. augusztus 26. Kislány libákkal a sekély vízben a fonyódi Balatonparton. MTI Fotó: Járai Rudolf..
bulista 2018.07.19 14:47:15
@Terézágyú: Engem inkább a szesz mennyisége döbbentett meg, mert a 400 vendégből gondolom akadt néhány gyerek is, így a felnőttekre egész tisztességes adag jutott az 1000 liter borból, 700 liter sörből - és akkor a pálinkát még meg sem említették....:)
Talán észrevettétek hogy az oldal fejléce - a "buszos néni" - színes lett néhány hete. De ez csak a kezdet.....
bulista 2018.05.10 13:24:49
@káBell: A Magyar Rádió ostroma 1956. október 23-án este 9 óra körül kezdődött és csaknem 12 órán át, 24-én reggel 8 óráig tartott - a vége felé azért már eléggé világos lehetett... Viszont persze így is kérdéses a kép hitelessége, mert a szemtanuk szerint ott mindenki lőtt mindenkire, így aligha állt neki nézegetni az eseményeket egy kisebb csoportosulás, hacsak nem akartak mind öngyilkosok lenni...
Auguszt Gábor dalával egyetértve szeretem Kaposvárt. Meg az ott élő embereket. A szüleimnek köszönhetem, hogy megismerhettem ezt a kedves kisvárost akkor, amikor még tényleg egy bűbájos, hangulatos békebeli városka volt. A legendás színházi időkben jártunk Kaposvárra a '70-es évek végétől a '80-as…..
bulista 2018.04.03 15:00:51
@enpera: Az milyen megható, amikor egy vén komcsi le vén komcsizik másokat...
bulista 2018.04.03 16:56:35
@enpera: Az, aki okádni tud a hozzád hasonló mocskos szájú f@szkalapoktól.
Brüsszel beavatkozik a magyar választásokba, hogy elsöpörje a migráció útjában álló magyar kormányt – harsogták nemrég kórusban fidesznyik potentátok. Miközben pontosan tudták, hogy hazudnak. De hát az igazmondásért nem jár hatalom...
bulista 2018.03.23 18:24:14
@Európai téridő: Felyed??? Nincs több kérdésem...
Végéhez közeleg Lázár János megingathatatlannak hit politikai karrierje? Aligha, az utóbbi egy két hónap eseményei azonban csúnyán erodálták a nagyhatalmú kormányember tekintélyét. Összegyűjtöttük három plusz egy bizonyítékát annak, hogy billeg a szék a miniszter alatt. Az elbukott választás 2017…..
bulista 2018.03.09 15:05:23
@jajdehülyevagyok: 20 éve még mi sem voltunk csórók, csak az úgynevezett "nemzeti burzsuázia" létrehozása o.g.v.-módra kicsit sokba van nekünk...
Egy időre most leállunk a Fortepanos gyűjtésekkel, mert azokat a témákat, amiket akartam, nagyjából kimerítettem az elmúlt 10+ ilyen posztban, de ha jön valami ötlet, ígérem, lesz folytatás. Ma rendőrös, rendőrautós témában szedegettem össze egy pár képet, remélem, tetszenek ezek is: 1974, Szécsi…..
1860. Az ír Drogheda kikötője. Ma ÍGY fest..
bulista 2017.10.02 17:33:59
@Prof. William: Az még csak hagyján, hogy a fotót megsemmisítik - de feltehetően a fotográfust családostól, valamint az összes ismerősét, rokonát, és bárkit, aki láthatta a képet....

A válogatás amúgy pontosan olyan, ment az eddigiek: mellbevágó, elgondolkodtató, szóval zseniális.
Saját facebook-oldalán szopatják a BKK-t. Vitézy Dávid is karót adott a közlekedési központnak...
bulista 2017.07.22 08:32:17
@Visceroid: No, akkor a kívánságodnak megfelelően előkerült a Nemzet Bohóca, aki egy (fidesz)birka és egy (putyin)papagály szerelemgyereke. A témához hozzámakogni sem tud, de máris bekopipésztezte az egyik idióta sablonját - sokat emelt a vita színvonalán...
bulista 2017.07.22 09:12:08
@Dr. Trejo: Ha a vuttontonyó írta volna a programot, akkor 50.000 Ft lenne egy bérlat, amiből 50 Ft maradna a BKK-nál, a többit meg automatikusan átutalná a Cilike számlájára.
Minden háború alatt történnek árulások, titkos szerződések és kiugrási kísérletek. Tudhatjuk például, hogy a magyarok is többször megpróbáltak kiugrani a háborúból, ami nem sikerült. De előfordulhatott az, hogy a németek egy bizonyos országgal békét akartak kötni? (1941. május 10.) Egy szép, májusi…..
Balatonfüreden július 15-én kezdődnek a vizes világbajnokság versenyei. Ma (július 4-én) véletlenül pont arra jártam. Így néz ki a környék: Miért nem lehet egyszer valamit úgy megszervezni, hogy egy jó hónappal előtte készen legyenek a terek, az utak, a parkolók, és a szükséges egyéb…..
bulista 2017.07.05 23:23:49
@legális: Összesen téged bírtak előrántani a Lendvay utcaiak? Hát, elég szarul mennek ott a dolgok, mióta Finkelstein bátyó készül visszaadni a lelkét az ördögnek, Há Árpád nemközszereplő pedig folyamatosan Mallorcán szippantja fel a csíkokat....
bulista 2017.07.06 00:07:34
@legális: Bár a szellemi szinted lenne akkora, mint az arcod... Készen lesztek??? Ezek szerint egyike vagy azoknak, akik a 140 (vagy ki tudja, hogy valójában mennyi) milliárd Ft-on osztoznak? Akkor én a helyedben az elszámoltatásra koncentrálnék...
- Röpke 30 év alatt hozhatják be lemaradásukat a keleti tagok a nyugati államokhoz képest - Kelet-Európa kisebbségi érzéseket táplál a Nyugattal szemben, de ezt egyes politikusok meglovagolják - Az Auróra kivívta a hatalom ellenszenvét, így nem maradhat ..
bulista 2017.06.30 15:53:02
@Brix: Mivel eredetileg 2 milliárdba került volna az egész, és a megvalósításban nincs változás - így dupla a haszon: tisztán 38 milliárd landol a Pénztáros Lőrinc bankszámláin, és még a zsidókra is jobban haragszik ezután mindenki. Mit mondhatnék erre? Zseniális, Takony Árpád for president!
„Most perc-emberkék dáridója tart” Ady   Most, hogy leraktuk a népi diktatúra alapjait, megkezdhetjük a fejlett diktatúra építését. Előre az orbáni úton. Népünk szorgos munkával, elszánással és kitartással építi a diktatúrát. A diktatúra a jövő. Aki a diktatúra…..
bulista 2017.06.28 15:45:10
@legeslegujabbkor: Még mindig nem unjátok az értelmetlen vitát ezzel a hazátlan bitanggal???
A civilek jogaiért és az oktatás szabadságáért tartott mai demonstráció egyik szónoka Lukácsi Katalin volt, aki a CEU ügy miatt lépett ki a KDNP-ből, amint ezt a Facebook oldalán bejelentette, majd egy interjúban további részleteket is elárult az indítékairól. Fiatal korához képest nagyon jó…..
bulista 2017.05.22 11:10:06
@MaxVal BircaMan HJCD: "A mai Moszkva viszont a világbékét előmozdító..." Nagyon szar napom van ma, de te birka akkora nagy állat vagy, hogy még így is meg tudtál nevettetni, úgyhogy tényleg megérsz a gazdáidnak minden kopejkát!
Havi kétmillió közpénzt keres az újságírónőt lökdöső-rángató újbudai Fidelitas vezér. Robot, géniusz vagy egyszerűen közpénzből fizetett pártkatona?   Az újbudai Fideszesek körében nagy kultusza van a politikai viták erővel történő befejezésének. Nem olyan régen Kerékgyártó Gábor önkormányzati…..
bulista 2017.05.07 11:45:08
@Merlot: A franciáknál anno kopaszra nyírták azokat a kollaboránsokat, akik összefeküdtek a nácikkal. Nálunk valami mást kell kitalálni, mert úgy nagyon könnyen beolvadnának a választási irodák környékén őgyelgő, idős hölgyek támaszait jelentő Kubatov-gárdisták közé. És igen, jár nekik a vasárnapi pótlék, azt csak a TESCO-pénztárosoktól vonta meg a nemzethy-keresztény maffia.
30/40 Az agyzsugorító - jegyzet 2017.04.24 01:08:06
Nem mindenkinek kenyere a beszéd. Vannak olyan szakmák, ahol nem is feltétlenül szükséges, hogy az ember értelmesen, szépen, a lehetőségekhez mérten összefüggően, az alanyt és az állítmányt pontosan egyeztetve szólaljon meg. A temetőcsősz például elboldogul az életben anélkül is, hogy a…..
bulista 2017.04.25 18:06:04
@kopasz barmok mindenhol: Sztem legyen inkább fejenként 250 botütés - vagy Te szeretnéd még eltartani az adódból ezeket a férgeket további évtizedekig?
Sokan azt hiszik, hogy Orbán Viktornak komoly víziója van Magyarországgal kapcsolatban és tudatosan építkezik. A valóság sajnos nagyon messze áll ettől a kijelentéstől. ..
bulista 2017.04.25 17:50:22
@Nanemaaaar: Fröcsögésből jeles. Elképzelésem sincs mire jók az ilyen primitív kommentek. Hacsak nem pénzért írja valaki.
bulista 2017.04.25 17:58:55
@Nanemaaaar: Akkor csak óvatosan a tükörbe nézéssel, mert a gyomorsav könnyen megmarhatja a foncsort.
Edintone A Magomed-ügyről 2017.04.24 15:14:03
Megjelent az Indexen ez a döbbenetes tartalmú cikk. Talán nem is volna szükséges kommentárt fűzni hozzá, én most mégis megteszem. Az állítások önmagukban hátborzongatóak, kezdve az erőszakkal való fenyegetőzéstől, folytatva a "ruszofób hangadók" fellógatásának említésével, azonban egy nagyon fontos…..
bulista 2017.04.25 17:54:48
@miva?: Össze is szartam magamat. Ja, nem. Ez a gyáva tetű nem véletlenül menekült ilyen messzire és ilyen meglepő helyre, hátha ott meg tud lapulni a trágyakupacok között. Persze ettől még egyszer véletlenül ráakadhat egy magyar ember, aki majd megszabadítja a világot ettől a hazaáruló féregtől.
Kezdjük az alapvetésekkel: ha valamivel nem vagyok tisztában, nem szólok bele. Ha mégis véleményt szeretnék alkotni egy témáról, előtte tájékozódom. Ha azt tapasztalom, hogy a tények ellentétben állnak azzal, amit mondani akarok, inkább befogom a számat. Ön nem átallotta kijelenteni a következőket,…..
bulista 2017.04.21 21:23:38
@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: Az kizárt. Ezek pont olyanok, mint a Bourbonok: Semmit sem tanultak és soha nem felejtenek. Legfeljebb a negatív hozzászólók le lesznek buzizva, így leszünk majd a 6 millió homokos országa...