Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pura.vida

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyvenes pasi úgy érzi, hogy a húszas csaj többet akar tőle, de hamar rájön, hogy csak egy számára érthető játék részének szánja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők…..
pura.vida 2021.11.16 18:51:57
@Olasz Bazsa: jézusom :D rengeteg nőnek van olyan időszak az életében (pl épp kijöttek egy bántalmazó kapcsolatból, ami elhitette velük, hogy sz.rt se érnek), vagy épp egy komolyan trauma után vannak, hogy igenis alul választanak, mert már az eléri az ingerküszöbüket, hogy valaki (bárki!!) érdeklődik irántuk/csodásnak tartja őket. Ez abszolút létező jelenség.
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
pura.vida 2021.11.16 18:38:21
@zalap: Az írásod nagyrészével maximálisan egyetértek, a végével nem. Ez nem újkeletű probléma és nem csak a nagyvárosokat érinti. Pista bácsi ugyanúgy átjárt falun is már 50 éve a szomszéd Marika nénivel megcsalni a feleségét. Annyi változott, hogy manapság valóban több a lehetőség illetve a válás is társadalmilag elfogadottabbá vált, aminek nézhetjük a jó oldalát is: nem kell egy életet leélni egy borzalmasan boldogtalan házasságban.
Érdekes volt visszaolvasni ezt a 30 feletti párkeresésről szóló vitát a kommentelők között, rengeteg dolog sarkítva van. Csomó olyan normális ember van; akinek a párja “kattant be”, emiatt szakítottak/váltak el. Vagy egyszerűen teljesen más irányba fejlődtek és már nem voltak kompatibilisek egymással. Nyilván kicsit nehezebb lehet párt találni 40 év körül, mint 20 évesen, de pl az ember minél idősebb, annál inkább tudja, hogy mit keres és mi az, amit nagyon nem.