Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julidesign

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 13.a Luca napja a karácsonyi előkészületek nevezetes napja. A Gergely-naptár bevezetése előtti idöben az év legrövidebb napja volt. A történetéről bővebben itt olvashatsz Számos népszokás őrzi emlékét ilyen a  Jóslások Időjóslás: A karácsonyig elkövetkezendő minden napot a következő év…..
Esőben is örüljünk a hazaérkezőnek! Ez a lakáskiegészítő válasz, a “ne hordd be a sarat a lakásba” felszólításra. Egy megfelelő tárgy pillanatok alatt jó légkört teremt egy barátságtalan helyzetben. Ha megfigyeljük, a nagy forgalmú épületekben pl. a bevásárlóközpontokban, hogy miképpen birkóznak…..
Korán sötétedik, és még otthon is kell maradnunk! Érezzük magunkat jól így is,mert a lakásvilágítás segítségünkre lesz ! 4 óra körül már sötétedik, ez nyomasztó, ha munkából érünk haza, vagy ha otthon rekedtünk, akkor is! Ilyenkor előtérbe kerül a lakás általános világítása. Szerencsére ez…..
…. most, hogy többet vagyunk otthon, és hamar sötétedik is, így egy újabb hobbynak hódolhatunk! Érdemes élni a lehetőséggel!    Ez a hobby a lakásvilágítás. Amikor könnyen mozgatható fényforrást veszünk kézbe, különbözöképpen helyezzük el, láthatjuk, hogy milyen sokféle eredménye tud lenni,…..
Mit tehetünk, ha kis lakásunk van?   Két választásunk van: vagy megszökünk, vagy megszokjuk és megszeretjük. Az utóbbival kapcsolatban következzen itt néhány gondolat:   Hollandia példáján, láthatjuk, hogy ebből a helyzetből is ki lehet jönni elégedetten, örömmel. Olyan nemzet lakáskultúráját…..