Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MyBusiness.blog.hu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év végéhez közeledve mindannyiunknál eljön a nap, amikor leülünk és átgondoljuk a következő év kihívásait, céljait. Ekkor általában a cégvezetők is együtt agyalják ki a csapattal, milyen eszközökkel lehet felülkerekedni az új év nehézségein és még jobb eredményeket produkálni. Ez a „rítus”…..
  A TikTok már évek óta egyre feljebb tör, napjainkra pedig már sikerült a legnépszerűbb social media felületek sorába küzdenie magát. Akár felhasználói, akár hirdetői oldalról közelítjük meg, a platformban óriási potenciál van, amit vállalkozóként hatalmas vétek lenne figyelmen kívül hagynod!…..
  Üzletemberként bizonyára Te is rengeteg elolvasandó anyaggal találkozol egy nap - emailek, tervezetek, szerződések stb. - valamint reméljük, hogy a fejlődésed érdekében is gyakran veszel könyvet a kezedbe. Ezt a blogcikket azért írtuk, hogy segítsünk Neked eligazodni a különböző olvasási…..
Az elmúlt 2 évben többször is át kellett állni a kötelező, otthoni munkavégzésre. Ez nagyon megosztotta a munkavállalókat, véleményük és hatékonyságuk terén is. Sokaktól hallhattuk például, hogy milyen nagyszerű dolog távolról, önállóan és saját ütemterv szerint dolgozni, mások szerint, azonban…..
A Fortnite-ra az indulását követő 1 évben, 125 millióan regisztráltak és havonta 40 milliónál is többen játszottak vele. A 2017 júliusában elstartoló játék gyakorlatilag a semmiből tűnt elő és ült fel a játékvilág trónjára – havi szinten több, mint 200 millió dolláros bevétellel, úgy, hogy maga a…..