Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petiteto

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mibe kerülne, ha a MÁV a pályafelújítás ideje alatt legalább egy olyan vonatpótló autóbuszt forgalomba állítana, amin valamilyen módon lehet kerékpárt szállítani? Olvasónk nem tudta, hogy vágányzár van, ezért több társával együtt egy hosszabb szakaszon vonatozás és…..
Petiteto 2009.07.08 14:22:06
@Ákibard!: És mi lenne akkor, ha Te tanulnál normális hangnemben beszélni az emberekkel és nem lehülyézni mindenkit?! Vagy ha ilyen nagyon okos vagy és szinte kivétel nélkül mindegyik posztnál az utas a hülye, akkor minek jársz a BKV-figyelőre és ide? Úgy látszik neked egyik poszt stílusa/tartalma se tetszik, akkor mi a f*sznak jössz ide állandóan kötözködni?! Menj inkább, akkor a BKV-hoz és a MÁV-hoz nyalni a seggüket.
Adott itt egy választás, amiről az emberek többsége nem tud semmit. Azt már sokan tudják, hogy nem megyek szavazni, mert tegnap este, egész éjszaka és még reggel is emiatt anyáztak engem, mert „miaz, hogy nem megyek?”.Alap problémám a szavazással, hogy –bár…..
Petiteto 2009.05.25 20:37:42
@budaf(u)ck:
Egyet értek veled. A Jobbiknak igen is van programja, rengeteg értelmes dolog van benne, csak a média próbálja őket népszerűtleníteni... Csak a szájuk járna? Nem hiszem... Ők kevés pénzből sok mindent elértek már míg a nagy pártok csak a pénzt nyelik és hazugságot kapunk érte. Úgyhogy igen is van értelme szavazni, de megértem azt is aki ezt nem teszi. DE! Akit egy kicsit is érdekli Magyarország sorsa, az utána néz a programoknak, ami talán csak a Jobbiknak van és elmegy szavazni, mert ez a demokrácia lényege.

"Butaság olyat irni hogy nincs kire.Max ha fáradtságot sem vesztek hogy elolvassátok,csak álltalásnos infokra hagyatkoztok akor semmi nem fog változni!"
Egyet értek ezzel is. Egyedül csak a médiának nem szabad hinni.
Újabb történelmi pillanat az Szimulátor klub történetében: elindult a blogunk! Igen, ez is megtörtént, lehet használni! Mire is jó ez a blog? Elsősorban arra, hogy a látogatóinkat minden változásról egyszerűen értesíteni tudjuk, valamit arra, hogy a változásokra hogyan…..
Petiteto 2008.08.19 15:08:46