Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bikegirls

301 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gyönyörű lengyel bringás lánytól kaptuk az alábbi képeket, amelyeket azonnal meg is osztunk veletek, hogy feldobjuk a napotokat. Majka Micherda Katowicében él, a fotók pedig a Bielsko-Biała-i enduro pályán készültek róla a hétvégén...
A legtöbb esetben csak legyint az ember az ilyen képsorozatok láttán, mondván, hogy csak egy modell pózol egy biciklivel, nem is bringás a csaj, semmi köze a kerékpározáshoz. Viszont ez esetben úgy tűnik, hogy ezeknek a képeknek tényleg „van lelkük”, hiszen sugárzik belőlük a harmónia, így…..
Azt azért valószínűleg jól gondoljuk, hogy nem egy Háború és béke terjedelmű és mélységű cikk reményében kattintott ide a kedves látogató, de hogy valami keretet mégis adjunk a nyálcsorgatásnak, nézzünk pár infót mai vendégünkről. A fotókon látható hölgy Evgeniya…..
Mielőtt elkezdenénk a Heni fotóiban való gyönyörködést, illene pár szót szólnunk a csinos sportolóról, úgyhogy néhány mondat elolvasásának erejéig még legyetek türelemmel. Szóval, Hargitai Henrietta 20 éves budapesti lány, aki kisbaba kora óta úszik, így a vízzel…..
Poór Brigitta a Merida Maraton Team - CST Salomon versenyzője az elmúlt hétvégén tovább folytatta sikeres nemzetközi szereplését és a németországi Zittauban megrendezett Világkupa futamon fantasztikus versenyzéssel a 3. helyet szerezte, ezzel bebiztosítva az XTERRA European Tour…..
Mivel úgy érezzük, hogy nem tudunk kellő energiát fektetni a Bikegirls brand további építésébe, így eladásra kínáljuk azt olyan személynek, személyeknek vagy cégnek, akik fejleszteni tudják, és szívesen kiaknáznánk a Bikegirls-ben lévő lehetőséget. A nemzetközileg…..
A mai blogbejegyzést rendhagyó módon egy kis élménybeszámolóval, helyzetjelentéssel kezdem. Kevesebb, mint három hét, és számomra az év egyik legfontosabb versenyén állok rajthoz Floridában. Hogy miért ennyire fontos? Azért, mert célom az ausztriai IRONMAN 70.3 Világbajnokságon…..
bikegirls 2015.03.25 08:17:22
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Szerintem a te hozzászólásoddal is van némi probléma. Beírod, hogy szakszerűtlen a cikk, de nem mondod meg, hogy miben. Így nem segítesz sem az írónak, sem az olvasónak.
Ja, hogy csak a linkedet tolod lelkesen egy kis átkattintás reményében? Az ilyen kommenteket szokták törölni az adminok.
Monca Guzman nevére rákeresve egyetlen magyar találatot sem ad ki gulgi, pedig azon túl, hogy egy csinos és szemrevaló bringás lányról beszélünk, ő a női triál szakág állóképességi és ügyességi rekordere. Monica idén májusban a világon első nőként jutott fel a…..
Aorry Lee régi rajongónk és a Facebook csoportunk aktív tagja, aki időről-időre megörvendeztet bennünket egy-egy újabb fotóval, amelyek rendre nagy sikert aratnak. Most csokorba szedve mutatunk meg néhányat a thaiföldi lány képei közül, aki joggal pályázhat nálunk a „legszebb…..
Nesze!szer Naomi megint provokál 2014.12.16 16:05:16
Telnek és múlnak az évek, de Naomi marad. Igaz, talán kicsit több a festék, talán kicsit több a retus, de azért... ez az Agent Provocateur számára készült anyaga. Na, hogy tetszik a 44 esztendős vadmacska?      ..
Igazán példaértékű Demeter Nikolett története, akinek szűk egy év kellett ahhoz, hogy valóra váltson egy álmot és vasemberré váljon. A 31 éves szegedi születésű lány egy decemberi napon határozta el, hogy triatlonozni fog és már az indulásnál az komoly célt tűzött maga…..
Aki az elmúlt napokban nem botlott bele Kim Kardashian fenekébe (itt vagy itt), az valószínűleg nem is használja az internetet. A New York-i Paper magazinban Kardashian az óriási hátsóján túl minden mást is megmutat, mégis a fenékfotó az, ami az internet népét…..
Két napja azt mondják, hogy szétszakadt az internet Kim Kardashian Paper Magazinos címlapja miatt, amit már az is látott, aki tiszta szívből gyűlöli az egész Kardashian klánt (például én). Szóval ideje volt már, hogy feltűnjön egy hős, aki megszereli a kettétört internetet, és…..
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
bikegirls 2014.11.14 13:10:54
Inspiráló videó egy csinos lányról, aki nem csak szereti a bringáját, de ért is hozzá. Dőljünk hátra, hagyjuk, hogy a lágy dallamok elringassanak, nézzük, ahogy a festett körmű női újjak érintik a fémet, és engedjük, hogy a képzeletünk elkalandozzon… ..
Képgalériával mutatjuk be a női kerékpársort legújabb gyöngyszemét, a 25 éves, amerikai Tayler Wiles-t, aki a teljesítményével egyelőre még nem körözi le a nagy elődöket, de a szépségével biztos, hogy helyet követel magának a legjobbak között. Hat évvel ezelőtt…..
bikegirls 2014.09.30 09:24:12
@kasza003: Na, mesélj! Merre jártál versenyezni?
Ha nem erősséged a HTML, és CSS, esetleg azt sem tudod, mik azok, semmi probléma! A blog.hu gyári sablonjait egyszerű kattintgatással is a saját ízlésedre formálhatod, az alábbi módon. Ha mindenképpen egyedi sablont szeretnél, akkor csakis a saját felelősségedre kezdj neki, és feltétlenül legyen…..
bikegirls 2014.09.29 16:00:16
@Stefanie:
Ránéznél? A www.bikegirls.blog.hu nyitóoldala elég szétesettnek tűnik. Nem módosítottam semmit, nálatok lehet a gond.
Kiemelt posztok A blog.hu nyári megújulása keretein belül immáron lehetőség van egyes bejegyzések kiemelésre, ami a poszt lista tetején, de akár szabadon bárhol megjeleníthető a blogon. A posztok kiemelésére az adminban, a bejegyzések menüpont alatt van lehetőség a csillagokra…..
bikegirls 2014.08.28 13:26:34
bikegirls 2014.09.24 20:13:04
@Stefanie: Még egy kérés/kérdés a www.bikegirls.blog.hu által is használt sablonnal kapcsolatban. Jobb fent, ahol a legutóbbi posztok címei vannak sorolva, miért nem kezdi a kis színes nyilacsák mellől a címet ha az két soros?
Akkora mázlid, mint amekkora a videón látható bringásnak van, csak egyszer lehet az életben, de leginkább egyszer sem… Azt már régen tudtuk, hogy az oroszok mindenre képesek, de hogy egy halálos közúti balesetet is képesek karcolás nélkül megúszni, az túlzás! Szerencséről…..
Meztelenül sportoló csinos nők adják a témáját annak a jövő évi naptárnak, amelyet Lengyelországban készítenek. A koncepció gerincét az a gondolat adja, hogy akkor tudsz igazán sikeres lenni, ha megszabadulsz a félelmeid béklyóitól, amelyeket mások rólad szőtt gondolatai…..
Lucia Javorčeková tavaly ősszel egy bringás naptár kapcsán került a kerékpárkedvelők látómezejébe, ugyanis a szlovák lány tette izgalmassá a Cyklomania.sk falinaptár mind a tizenkét hónapját. Sokan csettintettünk akkor a gyönyörű formák láttán, ám az örömbe ürömként…..
bikegirls 2014.08.19 20:37:09
@Szabóbakterúr: Éppen erről szól a poszt! :)
A nagy hőségben a Maxbike nevű cseh kerékpárgyártó promófotói hoznak számunkra felüdülést, melyeken egy nyári estén önmagát frissítő lányt láthatunk, aki nem a szokványos módon használja a kulacsát. Fotó: Tomas Ocadly..
A fotó a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszának befutója után készült. A képen a szakaszt megnyerő Marcel Kittel látható, aki a földre rogyva éppen levegő után kapkod. Ekkor lépett oda hozzá egy rajongó, aki gyorsan megörökítette a pillanatot egy…..
Első pillantásra ellentmondásos, másodikra pedig édes harmóniába olvad mindaz, ami Suz Forrestert jellemzi. Az ausztrál lány rockabilly és pin-up modellként naponta idézi meg az 50-es éveket, ám tetoválásai és a downhill sport iránti rajongása egy bevállalós, vagány,…..
A Bikemag kerékpáros magazin oldalán figyeltünk fel egy blogunk témájába vágó hírre, amelyben egy hazai hegyikerékpáros csapatnak az új mezeiről és az azt bemutató fotózásról számolnak be. Nem olyan régen írtunk hasonló témában egy posztot, akkor a kolumbiai DownTown MTB…..
bikegirls 2014.03.07 21:03:35
@ébrenjáró: Tényleg a címen akadsz fenn? :)