Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shomer

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit kérek karácsonyra?   Hogy mosolyogj szívből. Hogy öleld meg a szeretteidet. Hogy pihenj, ha fáradt vagy. Hogy beszélj kedvesen az eladókkal. Hogy légy türelmes a vásárlókkal. Hogy hallgasd meg, akinek szüksége van rád. Hogy nevess egy jót a rossz vicceken is. Hogy táncolj és énekelj,…..
Mit is nevezek tündérkeksznek? Minden olyan kekszet, amiben ehető virágok vannak :) Igazából az alap kekszreceptbe bármilyen fincsi virágot/virágszirmot bele tehettek, a varázslat nem marad el! Készült már bodzás és levendulás változatban is, én mindet imádom! Látványra talán ez a körömvirágos…..
Hát eltelt az idő, a kihívást novemberben tartottam, most viszont március van. Miért nem írtam? Mire vége lett jött a karácsony, aztán amit az ember egyszer elkezd halogatni.... De a lényeg, hogy most itt vagyok, és ha már ígértem, megírom nektek mi történt a 30 nap alatt. De hogy is nézett ki a…..
Nemrég láttam egy videót, ahol egy japán férfi összepakolta az összes holmiját (kivéve egy alsógatyát), aztán 30 napig minden nap csupán egyetlen tárgyat választhatott magának. Olyan érdekes volt számára a kihívás, hogy folytatta, és már a második hónap eredményét is meg lehet nézni Youtube-on. A…..
Napfonat blog Jóga süti 2021.11.07 22:06:40
Ez a süti onnan kapta a nevét, hogy anya ezt szokta készíteni a jóga napokra. Nagyon sokféle ízvilággal készülhet, az eredeti kakaós, de ha azt kihagyjuk egyszerű piskótát kapunk, vagy tehetünk bele egy kiskanál fahéjat, ami a személyes kedvencem. Tehetünk bele gyümölcsöket, megkenhetjük lekvárral,…..
Természetes “samponok” és tippek A hajmosásnak van egy sokkal természetesebb és egészségesebb módja, mint amit bármelyik boltban vásárolt sampon nyújtani tud. Ez egy gyűjtemény az általam talált hajmosási módszerekből, és azok alkalmazásáról. Annak az oka, hogy valaki szeretné elhagyni a bolti…..