Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Supergranat az igazságosztó

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Posztolónk nem érti, hogy sok nő miért tengődik olyan ember mellett, akihez egyáltalán nem passzol, és miért iktatódik ki a női megérzés egy kedvezőtlennek ígérkező kapcsolat küszöbén?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
Supergranat az igazságosztó 2023.08.15 06:52:30
                       „A pasas végig engem stírölt gusztustalanul, és amikor később ezt elmondtam a páromnak, két mondattal „vigasztalt” : 1. „Azt te csak úgy érezted” 2. „Örülj neki” – Örök dilemma, hogy mennyire érdemes tolerálni párunk haverjait, illetve az általa tervezett olyan programokat,…..
Alig több, mint egy hete nálunk is elindult a Facebook társkereső szolgáltatása, a Facebook Dating. Az írországi szerveken adatvédelmi okokból fennakadt alkalmazás február 14-én debütált volna Európában (milyen jó lett volna a Covid alatt játszani vele), de így, hogy elkaszálták, jó fél évet várni…..
Ismét eljött a nyár, ismét lépten-nyomon megkapom - ismerőstől, kollegától, szomszédtól, hogy "de fehér vagy, menjél napozni", mintha ez valamiféle stigma, vagy betegség lenne, hogy az ember nem bronzbarnán futkározik...
Supergranat az igazságosztó 2023.08.01 08:30:16
                       Amikor a pasid olykor álmodik a volt nőjével, az nem elhanyagolható tény, különösen, ha azok az álomképek vágykeltőek. ...Posztolónk ezeknek az álmoknak az erotikus tartalmában nem biztos, mert részletekbe nem merül a párja, és egyelőre azzal nyugtatja magát, hogy az álmok…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.31 16:43:13
@Diorella Queen: vagy mert ők könnyebben kaphatóak, nem annyira mint a fiatalabb picsák akiknek a pénz az első. Te idióta! Savanyú a szőlő mi?
„Bizonyos nők ma már jóval az átlag férfiak felett állnak, ő meg abban hisz, hogy még ekkor sem a pasiknak kell megfelelniük a nőknek, hanem fordítva” - Bár Posztolónk csak kívülállóként lát rá erre a fura kapcsolatra, akkor sem érti, miért marad egy pasi egy olyan nővel, akire csak panaszkodni…..
„Engem ez egészen kicsit sem érdekel. Nem akartam akadályozni, váltsa valóra az álmait, csak ne velem, mert nem egyeznek az én vágyaimmal. Biztos talál erre partnert” – Posztolónk az egykori barátját épp a kapuzárási pánik küszöbén kapta el, de nem tudott osztozni vele a szexuális…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.05 07:34:25
@Sadist:

A kereslet teremti meg a kínálatot, nem fordítva. Ha a férfiak bármikor dughatnának elfogadható szintű nőkkel, akkor a pornóproducereknek nagyon rövid időn belül felkopna az álluk."

Sokat gondolkodtam ezen a kommenten! Mondom magamban Úristen mekkora igazság! Az egész pornoipar, Instagram, szexoldalak mind erre épülnek. Hogy a ferfitarsadalom zöme ritkán kaphat minőségi puncit (vagy szinte soha?)
Supergranat az igazságosztó 2023.07.28 11:04:34
@Almandin: te mekkora egy fogyatékos vagy Jézusom.
Eddig már párszor említésre került, hogy eddigi tapasztalataim alapján, kerülni kell az olyan nőket, akik számokkal foglalkoznak. Például könyvelő, pénzügyes, ilyesmi. Az olyan nőket is kerülni kell, amelyiknek nem volt kapcsolata évek óta, illetve azt is, amelyik mindig elfoglalt és alig lehet vele…..
Tinderes találat egy 27 éves, barna hajú, barnaszemű lány személyében. Juliról annyit tudtam a képei alapján, hogy szereti a kutyákat, a szép éttermeket, és sosem szerepel a képeken egyedül, vagy kutya, vagy barátnő van mellette. :P Kiderült, hogy eléggé elitnek számító étteremben dolgozik, a…..
A sorozatrandizó A kisugárzás 2017.08.07 18:08:24
Utazom a belvárosban (Budapest) és sok férfit látok jó kondiban, drága ruhákban, mégsem igazán nézik meg őket a nők. Miért? Mondjuk mert már megszokták, hogy minden második szóba jöhető pali ilyen, vagy pedig... Mert mesterséges az egész ember. A beállása, a bickó megfeszítése, mind erőltetett és a…..
Badoon írtam rá azzal, hogy nem áll neki jól az a ruha, amit az egyik fotón viselt. Ebből beszélgetés lett, hogy szerintem, mi a nőies ruha és kinézet, szerinte pedig, mi a férfias megjelenés. Nagyon hamar rátértem a közös pizza sütésre, de hárított. Ő elsőre sosem… és szerinte ilyen nők nincsenek…..
                       „Hiszem, hogy harmincas nőként van még esélyem normális életre, és nem kell se a szüleimnek, se a szomszédoknak kitalálni valami se ilyen, se olyan választ, ha kérdezik” – Levélírónk úgy érzi, megérett egy tartós kapcsolatra, immár családban gondolkozik, és a korábbi…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.27 07:51:40
@Sadist: topkomment. Mint mindig
                       Posztolónk kinézett magának egy nőt a baráti köréből, csakhogy foglalt. Mivel már korábban is volt hasonlóból problémája, addig nem akar lépni, amíg ők nem szakítanak. És van rá esély, mert a korkülönbségen túl a pasi lekezelő vele, nem is tűnnek egy párnak, és külön…..
                       Ha minél hamarabb kiderül, hogy két ember nem passzol egymáshoz, az egyáltalán nem rossz dolog, és Posztolónk is igyekszik így felfogni. A barátnő hirtelen szakított vele, neki pedig csak a szép emlékek maradtak.                                   Fedezd fel és használd! …..
                       „Simán elköltözhetne, nem igaz, hogy csak a lakás miatt van a pasijával, ez csak egy mondvacsinált ürügy a perverz kis játékaikhoz...” - Ezt a kapcsolatot már a kezdettől fogva nem kísérték jó jelek. A csaj az egyik pillanatban lelépne, a másikban viszont már őrülten…..
                       „Elmondta, hogy ő olyan, hogyha egy nő két szép szót mond neki, már nehezen tud ellenállni. Az ilyen megnyilvánulásaival buktatta le magát” – Levélírónk azért szakított a legutóbbi pasijával, mert már annyira se tisztelte, hogy a jelenlétében legalább ne nézne más nőket.…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.18 08:15:25
@Rubasov et.: Topkomment
                       „Kértem tőle, hogy társaságban fogja vissza magát, de azt mondta, hogy ő ilyen, és nem akart senkit megbántani. De mindig ugyanaz van” – Posztolónk nem szívesen viszi a pasiját a baráti körébe, mert olyankor nem tud uralkodni a sajátos humorán és a borravalóval is szűkmarkúan…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.18 08:14:37
                        Amikor egy pasi olyan kijelentéseket tesz, hogy a megcsalás csak akkor megcsalás, ha bele is szeret az illető a másikba, és szerinte egy férfi olyan nőt is elvehet nyugodtan, akibe nem szerelmes, semmit nem kell bánni szakításkor. Terítéken a rugalmas férfibüszkeség.      …..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.17 20:08:17
                        „Nem számítottam rá, hogy visszamehet, de arra főleg nem, amilyen aljasan ezt lebonyolította. Önbizalom hiányos, visszahúzódó lányként ismertem meg, ezért is ütött meg a dolog” – Az, hogy a csajod mindenfélének elhordja az exét neked, még nem jelenti azt, hogy nem érez…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.14 20:06:58
@Lorrh: zsenge koromban nem figyeltem az előjelekre. Most már nagyon résen vagyok. Az első után dobom a nőt. Onnantól már veszett fejsze nyele.
Hiába a jó külső nem minden nőnél!!
Supergranat az igazságosztó 2023.07.15 10:07:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: hu mekkora duma. Kit érdekel?
                        „Én nem bántottam, nem birtokoltam, mégse tudtam kiélvezni ugyanazt, amit ő megengedett magának” – A pasi egy szakításgyanús szünetet kapott a barátnőjétől, és nagyon zavarja, hogy nem tudja, mire számítson. Neki egy Igen / Nem válasz is elég lenne, mert a bizonytalanságnál…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.15 08:12:59
@MsIreneAdler: kb így van, elbaszott egy férfitársadalom
Ha egy olyan pasitól kérsz időt, aki addig se foglalkozott veled, ott már tényleg csak a szünet segíthet – lehetőleg az a fajta, amelyik örökké tart.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak…..
                       A barátnő stressztűrő képessége vészesen alacsony, sok mindent túlreagál, a pasi pedig úgy érzi, hogy 180 fokos fordulatot vett a kapcsolat. Szerinte a csaj már nem is fog azzal bajlódni, hogy szünetet kérjen, lehet, hogy már egyenesen egy szünetben vannak, még ha nincs is…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.15 07:49:51
@Cpt. Flint: te hány nővel ismerkedtèl átlagos pasikènt gyökér?
                       Levélírónknak alapból fejlett az empátiája, így párja kezdettől fogva megkapta az érzelmi támogatást. Azonban 2 év után a pasinak mindez természetessé vált, és leszokott a viszonzásról. A barátnő most lassan le kívánja építeni ezt a kapcsolatot, de nem tudja, hogyan lásson…..
Supergranat az igazságosztó 2023.07.15 07:36:05
@fkv.119: Azt meg hamar megunja megy a levesbe
Egyre több helyen olvasom, hogy milyen nehéz az élet egy nárcisztikus férfival. Gondoltam összeszedem az emlékeimet, hogy milyen egy nárcisztikus nővel együtt lenni, mert kijutott a jóból nekem is.  Igen, sokan nem gondolnák, hogy létezik ez a személyiségzavar a nők körében is, pedig egyre…..
Supergranat az igazságosztó 2022.04.17 17:21:11
@Burgermeister: Topkomment. Tökéletesen igazad van, engem is betalált egy 9/10es nárcisztikus nő. Mivel titokban bepasizott, kibasztam kb két hete, de még mindig fáj a dolog és még egy darabig fog is !
Supergranat az igazságosztó 2023.07.11 13:00:51
@Burgermeister: topkomment. Imádom
                       „Nekem nehéz ezt elfogadni, ahogy azt is, hogy most nyáron napokra eltűnik. Aztán megjelenik vidáman, hogy na, most már rámér” – A barátnő közli a pasijával, hogy nem kéne ennyire ragaszkodnia és ennyire komolyan venni ezt a kapcsolatot. Ha alkalminak indult volna, ez a…..