Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssjoci

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a Z-Wave eszközök az elmúlt két év alatt sem érték el a vásárlási ingerhatáromat, így egy kicsit most a zigbee eszközökkel ismerkedem. Szó volt már korábban itt az USB csatlakozós CC2531 segítségével történő DIY zigbee átjáró készítéséről, ám ennek a hardvernek van egy apró hiányossága, ami…..
Furdancs Blog Villanyember segíts! 2017.03.22 05:00:00
Olvasói levelet kaptunk, témája az elektromos hálózatban jelentkező fura jelenségek. Villamos ügyekben hihetetlen óvatossággal osztogatunk tanácsokat, hiszen nem értünk hozzá. Sőt, magának a probléma internetes keresőszavának megalkotása is meghaladja képzettségünket. De minek is fáradnánk, a…..
A Fehér Ház valószínűleg az egyik legikonikusabb és legismertebb építészeti alkotás a világon. A világ legerősebb nemzetének szimbóluma és legbefolyásosabb emberének otthona. Mondani sem kell, hogy a Fehér Ház érdekes történelmi pillanatokat élt át, de az épület…..
A Ryanair hirhedten fapados szolgáltatást nyújt, aminek nyilván része annak az ügyfélszolgálatnak szinte nem is létezése, amire szegény Mézga Paula sajnálatosan rászorult. Kiakadása ettől még tök érthető, dehát valamiből ki kell hoznia a cégnek a 6 ezer forintos jegyet…..
Joci a következő szöveggel küldte be a Frontline Defense First Assault linkjét: "Az első pályát aki megcsinálja vendégem egy fagyira!" Nos, én ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, a screenshot elkészítése gyakorlatilag az összes, lövegtornyos játékokra szakosított képességemet…..
ssjoci 2014.04.15 13:48:03
Ahogy ígértem Netsmile a fagyid:
www.istvangrill.hu/images/fagyi.jpg
:D

Ha erre jársz természetesen igaziból is jár...

Üdv, Joci
Krumplishal Terence Hill 75 éves! 2014.03.29 11:36:26
Hiába, hihetetlenül megy az idő.. Nemrég még ementálit csinált a rosszfiúkból Floridában, azóta pedig több mint harminc év eltelt. Terence-t nézve azonban tudjuk és látjuk, hogy rajta nem fog az idő. 75 év telt el azóta, hogy 1939.március 29-én megszületett Velencében, azóta…..
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
ssjoci 2013.05.21 15:41:33
@Auchan Magyarország:
Első napirendi pont: Kovács úr értékeli a vezetőség munkáját.
Második napirendi pont: Kovács úr búcsúztatása a vállalattól.
:)
Mire jó egy frontálisan megtört BMW? Hát erre: a bolgár Galaxy Custom lekapta a R1200R elejének a maradékát, megkurtították a segédvázat, flexeltek, hegesztettek, hogy megszülethessen ez. A modern német bokszerek nem sok esélyt hagynak azoknak, akik szeretnék egyedivé tenni…..
ssjoci 2012.12.19 14:16:01
Korunk egyik nagy találmánya a villanybojler. Hozzáteszem, hogy népszerűségén sokat dobott a Star Warsban nagyot alakító R2D2. Legalábbis nálam a bojler volt a sztár a háztartásban. Tekintve, hogy távfűtéses lakásban nőttem fel, csak a nagymamámnál volt lehetőségem…..
ssjoci 2012.11.23 22:08:20
@lionking: A kolegának igaza van, talán annyit még, hogy a szilikonzsír a barátod... :)
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Újabb ügyet sikerült megoldania a Homárnak. Eszter hétfőn beküldött megmagyarázhatatlan fantomjelzálogát a Raiffeisen még aznap leszedette a Földhivatalban lakásáról:Míg csupán a tulajdoni lapot lobogtatva jártam (jártunk) múlt héten a 2007-ben még nem ott dolgozó, ámde…..
ssjoci 2011.09.28 08:20:17
 Justicia történetében nem az ELMŰ hozzáállása a meglepő, mert az maximum az egyeztetésen mutatott a szokásostól eltérő képet – kivételesen a fogyasztó javára. Az ELMŰ által kiküldött szerelők viselkedése a szokásoshoz (de nem elfogadhatóhoz) képest is kritikán…..
Tényleg nem értem, hogyan gondolták ezt kormányzati szinten, hogy ez nem lesz feltűnő. Szerencsére az egyoldalú szerződésmódosítás joga megmaradt a bankoknak, úgyhogy vidám hetek-hónapok jönnek a hiteleseknek. Torr3ador szerint minden alap nélkül emeltek kamatot hitelén, és…..
A tavalyi felhördülés az alábbi beszámoló szerint nem lehetett teljesen alaptalan, minthogy még mindig rinyálnak a Mongolian BBQ-ban, ha valami nem tetszik a pincérnek:A Mongolian BBQ-t ért sok negatív felhang előtt értetlenül álltam - tegnapig. Már három éve járunk egyetemista…..
ssjoci 2011.01.26 21:38:42
Ezt egy kollégám fotózta egy Béke téri üzletben, állítólag már egy ideje ott van. Vajon elviszi valaki? :)Üdv:ChrisPhotoshop? Az üdítő színének nincs baja, nagy gond nem lehet vele...
ssjoci 2011.01.10 13:22:00
Adót fizetni jó, hiszen az állam cserébe szinte mindig segít a bajban. Néha azért becsúszik egy-egy hiba, mint naiv ügyfél esetében, akinél 7 év után derült ki, hogy a felesége után fizetett tb-t szétosztották a rászorulók között, mert nem szerepelt az adatbázisokban. Nem…..
Noémi tehetetlenül nézi, ahogy a megörökölt frankhitel büntetőkamatai szaporodnak, minthogy a Budapest Bank hónapok óta tologatja a papírjait, nem foglalkozik vele senki:Édesanyám a Budapest Banktól jelzálog alapú svájci frank hitelt vett fel - akkor még nem tudta - pár évvel a…..
ssjoci 2010.09.29 13:11:31
@Tomasz_a_gozmozdony: Jártam ebben a cipőben sajnos, hidd el, hogy így van. Persze ha nem fogadod el, akkor minden egyszerűbb...
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
ssjoci 2010.09.24 12:50:57
Mandiner blog Cigányút 2010.09.06 16:01:00
 Európa cigányozik, méghozzá értelmiségestül. Nyilván nem kell nagyon ecsetelni az alapsztorit: augusztus utolsó napjaiban a francia kormány úgy döntött, hogy hazaküldi kelet-közép-Európába azokat a romákat, akik különféle illegális telepeken éltek. Ennek hatására…..
ssjoci 2010.09.07 08:27:23
@Pisti, az aragorn:
Értse már meg mindenki: NEM AKARNAK INTEGRÁLÓDNI! Leszarják, csak a segíj jöjjön!
A magyar egészségügyi dolgozók hajlamosak őszintén nem érteni az ügyfeleik egyik leggyakoribb panaszát, miszerint igen gyakran bunkók és lekezelők a betegekkel. Az egészségügyi dolgozók ilyenkor a sanyarú körülményeikre meg a stresszre és a felelősségre szoktak mutogatni.…..
ssjoci 2010.08.06 10:55:40
Zsuzsa a Retzből vásárolt konyhabútorát szerette volna kiegészíteni egy hasonló darabbal. Akkor még nem sejtette, hogy ez 5 hónapjába fog kerülni: 2 évvel ez előtt ugye vásároltunk egy lakást, amit fel is kellett újítanunk és be is kellett bútoroznunk. Annak idején a…..
ssjoci 2010.07.14 11:21:53
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
ssjoci 2010.07.12 11:10:45
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..